אני לא מצליחה להתחיל.........

פורומית

New member
אני לא מיקצועית

אני מתארת לעצמי שעוד תשמעי תשובה מיקצועית, נראה לי שגם הליכה תעזור, אבל בשביל תוצאת מהירות יותר ויעילות יותר, ספציפיות יותר, עדיף משהו אירובי או במכון כושר, שם יש מכשירים מיוחדים רק לזה...

mikloi

New member
מתוקה!

אני יודעת שאחרי אתמול זה אולי קשה לך לשמוע, אבל הדבר היחיד שמוריד היקפים למבנה גוף עם אגן רחב יותר, זה ספינינג! תביני, ספורט נחלק ל2 סוגים: פעילות אירובית, ועבודה על השריר. אם את עושה רק פעילות אירובית:תשרפי הרבה קלוריות ותורידי משקל והיקפים, אבל הגוף יהיה רפוי ומידלדל. אם לעומת זאת, רק תעבדי על השריר, יהיו לך קוביות ושרירים, אבל הם יכוסו בשכבת שומן שתסתיר אותם... ספורט אירובי כמו הליכה,ריצה, אירובי וכאלה, שורף קלוריות כלליות. הן לא מתמקדות באיזור מסוים. אולי קצת בקרסוליים. עבודה מסיבית על השרירים בחדר הכושר תעשה לך ירכיים וטוסיק חזקים יותר, אבל לא "תורידי תחת". לספינינג, יש שילוב כזה, שאלו השרירים היחידים שהוא מפעיל, ולכן מורידים שם הקפים. אני אומרת לך את זה מקריאה מרובה בנושא, ומנסיון של אחותי הגדולה שיש לה מבנה גוף כזה, ורק ספינינג 3 פעמים בשבוע, עזר לה.

mikloi

New member
פושפושית יקרה!

קודם כל - כל הכבוד! את המשוכה הראשונה עברת: הצחלת להתחיל! לגבי ספורט: תנסי את האתר gim4all.co.il יש שם עצות מועילות. לצערי הרב, אני מודיעה לך כאן, בצער רב וביגון קודר: הספורט היחיד שמוריד היקפים בטוסיק ובירכיים זה ספינינג!

ELY

New member
אבל....

תראי, שומן יורד בכל הגוף לא רק בחלק אחד של הגוף וספינינג מוריד בכל הגוף (תלוי במבנה הגוף שלך שנולדת ככה תקבלי את הצורה החדשה שלך) אלא מחזק שרירים בטוסיק ובירכיים ויש לי שאלה: ספינינג זה בעצם קבוצה של אנשים שמתעמלים עם אופניים במוסיקה עם מדריכה?

mikloi

New member
כן....... ../images/Emo6.gif

אני צוחקת, כי פעם ידיד שלי שאל אותי מה זה הספינינג הזה שאת מדברת עליו? אז אמרתי לו : זה קבוצה שלאנשים בחדר, על אופני כושר, שיש להם מדריך והם נוסעים נוסעים נוסעים, ולפעמים מהר יותר ולפעמים לאט יותר, וכל פעם מישהו אחר מוביל... והוא מה זה צחק, נקרע מצחוק, והבנתי כמה מגוחך זה נשמע מהצד... חחחחח.... אבל שווה כל רגע! (שלא לדבר על מינימום 500 קק"ל בשעה...)

למעלה