אני לא מתאפקת

בוקר אור לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

בשבילי זהו יום מאד חשוב ..... בהמשך יגיע דיווח

yaeli4

New member
בוקר טוב ומלא תקוות לכולם

יונתי, מחכה לדיווח שלך בקוצר רוח. גם לי יש יום מלא תקוות. בעשר ורבע הפגישה עם הפסיכולוג להתחלת טיפול בנושא אור. הפגישה הראשונה היא רק איתי. יש לי המון ציפיות, ואני כל כך רוצה שזה יצליח. יום טוב לכולם,

אני לא מתאפקת

היום בערב חותמת חוזה מחר בעוזר השם עוברת

yaeli4

New member
קולולולולולו../images/Emo124.gif../images/Emo57.gif../images/Emo25.gif

וואו. דופק לי הלב בשבילך. כמה מגיע לך שיהיה לך כבר טוב. איזה כיףףףףף. יונה, איזה יום מלא אריזות והתרגשויות. אני איתך כל הזמן. אוהבת,

oehhe

New member
לעולם בעקבות השמש (אמר הירח)

יופי יונה חביבה, שיהיה בשעה טובה והעיקר, תשמרי על הגב, אל תסחבי יותר מדי. שולח לך מכאן קימוט עז של חולצתך הלבנה. oehhe ונשיקות לקטנה

*יערית

New member
גם אני הבוקר לא מתאפקת../images/Emo24.gif

אבל זה לפעם אחרת..... שיהייה בשעה טובה ומוצלחת
הנה הדלת אל האושר נפתחת,הדלת אל החלומות הקמוסים שכ"כ רצית להגשים..ויש הרבה עבודה בדרך
לעולם בעקבות השמש...זה מנטה

rolan

New member
יונה שלי יקרה ואהובה ../images/Emo23.gif

קבלי ממני
ענק ואוהב חבל שאני לא לידך כרגע, הייתי רוצה לעזור לך... לארוז, לעבור, לשמוח את שמחת ההתחלה החדשה ב
חדש השמיעי קול המייתך ואבוא לעזור.
אוהבת אותך מאחלת לך הצלחה בדרך החדשה אומרים ש... כאשר נסגרת דלת, נפתח שער גדול...
שיפתחו לך שערי השמחה והאושר
שיהיה לך מוצלח וטוב
שתרווי נחת מכל אלה שסובבים אותך אני כאן שלך ובשבילך

maof

New member
מזל טוב יונה......../images/Emo39.gif

מי יתן ובדלת החדשה שתיפתח רק אושר ואור ה..
היכנסו וכמו שהבת שלי נהגה לומר...... מיליון תאלפים.....הצלחה
מעוף

עלמה 3

New member
WOWWWWW איזה יופי ...יונתי

מתרגשת כבר מאתמול... בית חדש - אור חדש , משנה מקום משנה מזל
כל מה שתבקשי... לו יהיא... בדרך העולה והחדשה.... אהבה, שלווה, רוגע, אחווה, שקט, והרבה חיוכים וצחוקים שלך, של פיצי והבנים... בהצלחה

yaeli4

New member
יונה, נווווו, כמה ארגזים כבר ארזת?

תקפצי לעדכן. איך אני רוצה כבר שתהיי מאחורי זה. באה לעשות לך חנוכת בית.

maof

New member
יונה../images/Emo124.gif

לישלוח לך את פליקס הובלות???
מעוף

אוהבת את כולכם../images/Emo23.gifולך אוהי../images/Emo24.gif

איזה עייפות אני הרוסה כל הבוקר בריצות אחרי הבנקים,בעל הדירה דורש ערבויות וערבים על כל אריח ואריח.אני שונאת להמתין בחוץ בשמש בתוך האוטו כי לא היתה חניה,בטמפ. של 100 מעלות בשמש ולהמתין שמנהלי בנקים עשירים יחליטו בשבילי על המשך החיים. הארגזים זרוקים בחוץ עוד לא ארזתי אפילו אחד לדוגמית,חזרתי לפני שניה ,מחזיקה כיכר לחם ביד מרוב רעב אני אפילו לא פורסת אותו..... עוד שעה יורדת שוב לחיפה לרגע האמת ....ה ח ת י מ ה. אני חייבת לציין שהתור השחור הפך היום לבן כשלג ועזר לי בכל רגע. אתם חושבים שזה בא ממקום של אהבה? או אולי משמחה על כך שאני הולכת? התשובה תגיע אחרי חצות...... חברים יקרים ,התרגשתי עד דמעות להכנס הביתה למצוא את האלבום שהכינו לפיצי בכיתה ,כולם ברכו אותה לדרך צלחה וכתבו לה המון מילים של אהבה,ראבק ,לא הייתי לידה כשהתרגשה עד דמעות,,וזאת רק ההתחלה. אלף תודות לכם על החיזוקים האהבה והתמיכה,תשאירו קצת למחר ,כי זה הולך להיות יום קשה ומיוחד עד מאד.

rolan

New member
יא... למה רק לאוהי ../images/Emo24.gif../images/Emo35.gif

גמאני, גמאני רוצה... ויונצ' יקרה אכפת לך לקבל את זה ממנו באהבה? אני חושבת שזה יעשה לך רק טוב... נדמה לי שאם תחשבי ששמח "להיפטר" ממך, יהיה לך רע... אז חשבי מחשבות חיוביות
וקבלי ממני

כי אוהי אוהב חיבוקים ../images/Emo24.gif

תודה רולן על המילים,אבל מכל הלב אחרי שהחלטתי לצאת,אני מביטה על הדברים ממקום אחר ומאד מאד שלמה עם עצמי. לקח לי המון זמן לדגור על הביצים....יעלי עדה לכך,אבל עכשיו זה גמור. תודה מכל הלב אוהבת ט...

*יערית

New member
יונה../images/Emo141.gif../images/Emo24.gif

קוראת אותך ויכולה להרגיש את הסיטואציה המלחיצה, את כל הסידורים האלו שעברתי לבדי דירה אחרי הגרושים. לא יודעת מה הניע את התור לעזור ..אולי הוא הגיע להחלטה עם עצמו שכך יוטב לכולם,אז למעשה עדיף לסיים דברים על הצד הטוב ביותר מאשר להיות קרוע בין מריבות ומלחמות. מאחלת מכל ה
שיהייה לכם אכן דרך צלחה
שרק דלתות של שמחה ,אושר,אהבה,ושלום יפתחו לפניכם
הערב.. ובכל רגע שרק תצטרכי לי אישית יש מקום לעידוד, לאוזן קשבת ולסתם שיחה מפלרטטת
אז ככה שאל תדאגי למחר ואחרי מחר

למעלה