אני לא מתאפקת

סול11

New member
גם אני לא../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo57.gif

יונתנו. הרבה הרבה
בחתימה ובמעבר. מחזיק לך אצבעות. שיהיו רק ימים יפים,ובשורות משמחות

1נתי 1

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gifליונה

שיהיה לך רק בהצלחה מעבר קל והתאקלמות מהירה (מה עם השביל? סודר? ומאחלת לך שהדרך בה בחרת תוביל אותך אל האושר והשלווה
היום הוא המחר - שאתמול כל כך חששנו ממנו

מון שרי

New member
בהצלחה יונוש../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

הלואי ותהיה זו התחלה של חיים חדשים ומאושרים, עם הרבה רוגע, שלווה, ושלמות עצמית. וגם לך יעלי המון בהצלחה
. אני נורא מתגעגעת אליכן, אולי תבואו לבקר אותנו בפורום ההוא לפעמים?

yaeli4

New member
שרי מתוקה ואהובה שלי../images/Emo25.gif

איזה כיף לראות אותך כאן. אולי מחר אקפוץ לבקר בפורום "ההוא". יכול להיות שגם יהיו לי חדשות טובות לספר שם. אני מאוד מקווה. תודה שבאת לבקר כאן ותזכרי, אם יונה לא מגיבה לך זה כי היא באריזות ובמעבר. יכול להיות שמחר היא עוד לא תהייה מחוברת לאינטרנט והכול יסתדר בימים הקרובים, אבל אני אמסור לה בשמך המון אהבה ואיחולים. נשיקות,

כן, גם אני רציתי לאחל לך../images/Emo50.gif

שהדרך החדשה תאיר את חייך שהדרך החדשה תעניק לך אושר ושלווה שהדרך החדשה תגשים לך יותר ממשאלה אחת שהדרך החדשה תתן לך שלימות ואהבה גדולה אילנה (אם התפרצתי חשבי כאילו לא כתבתי - אני עשיתי מה שרציתי) האהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

אילנה

תודה על כל מילה לרגע לא רואה בכך התפרצות ,להפך. דבר אחד לי ברור,כשאת רוצה את מצליחה

וואו שרי יקרה שלי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

הצצתי לי רגע ,סתם הפסקת סיגריה וגם הפסקת יאוש,והנה את מול עיני. תודה מתוקה על הברכות. ואמן שתזכי גם את לאושר שמחה ואהבה. מתגעגעת המון,אין מפגש בזמן הקרוב? שרי,כתבי איך הולך ומה שלומך? אני ממש מעריכה את התפרצות שלך לכאן. נשיקות ט....

avitalp

New member
קצת באיחור ../images/Emo20.gif

מצטרפת לברכות ומאחלת לך דרך צלחה
והנה לך
לתלות בכניסה לבית החדש... הברכה כבר בפנים

תודה אביטל ../images/Emo39.gif

ותודה לכולם ,ליערית שלא הגבתי לך כמו שמגיע לך ,ולעלמתי,ולכולם אני עייפה עד טרוף ומצטערת אם לא הזכרתי מישהו. עוד לא ארזתי חצי מהכמות ובעיקר אני מצטערת שלא השארתי הכל ארוז משנים קודמות,יש כלים שעוברים איתי מבית לבית עוד מנשואי הראשונים...למות כמה נמאס לי..............הצילו תודה מכל הלב על הברכות והאיחולים ובאמת חברים אתם אנשים חמים ומקסימים אחת אחד.... אוהבת מאד ט....

rolan

New member
יונה, סתכלי לכאן...

גם לי יש כבר מתנה לבית החדש... זאת הוירטואלית האמיתית תבוא איתי

זהו

נגמרו לי הכוחות,את האריזה לא סיימתי. מחר מוקדם בבוקר יורדת לחיפה עם פיצי כדי שתהנה מהיום הראשון בקיטנה ולא תחווה את חווית העזיבה עם כל הארגזים והדמעות. במהלך היום אהיה בסידורים של פרוק והתארגנות ראשונה, אשתדל לתת סימן . כבר מתגעגעת מאד ביי לכולם וליל מנוחה,הולכת להתעלף במיטה. ושוב אלף תודות לכולכם

למעלה