אני לא נטשתי את פול!><

ADCMAN

New member
טוב, לא רק בגללך. שריף אחלה זמר..

אבל את גרמת לי לאבד את אהובת חיי

EnglandHooligan

New member
ואייי שיר ענק!! 11

בונא הוא היה תקוע לי בראש איזה חצי שנה said she's going to L.A!!! ! ואיייייי mxpx שולטים איזה נוסטלגיה ! !

ADCMAN

New member
אתה חתיכת מתחנגל

בהתחלה, אמרתי "מגניב, מישהו מעריך אומנות אמיתית" אבל, אז רשמת MXPX שולטים, איזה נוסטלגיה יא חתיכת הומו, MXPX סתם להקה מעפנה של נוצרים הומואים, מכל הקאברים שעשו אי פעם לשיר הזה - שלהם הכי צולע וגרוע ושאני שרתי אני התכוונתי לגירסא המקורית של הראמונז שלוקחת ותמיד תיקח את של MXPX בקלי קלות..

EnglandHooligan

New member
אה?

א': כל אני לא הומו.. ב': אכפת לי של מי זה אני אוהב יותר את של mxpx לוקחים את הראמונז המשעממים בכל יום לא נעים לך, לך לשרותים ,מת על הקאבר הזה !

ADCMAN

New member
"...לוקחים את הראמונז המשעממים."

חח, את אומר המון שטויות, אחד מהם הוא העובדה של MXPX עצמם יודעים שהם לא לוקחים את ראמונז "המשעממים" גם ביום הכי מעפן של הראמונז בעצם גם היום שהראמונז חצי בקבר, הם לא לוקחים אותם. הראמונז יותר טובים מMXPX וזאת עובדה חוץ מיזה MXPX נוצרים שזה מוריד מהאיכות

EnglandHooligan

New member
למה הראמונז לא נוצרים ?

זאת שאלה תענה בזמנך החופשי אם בא לך.... בכל מקרה הייתי מארק של הראמונז פעם כן כן אהבתי את כל השירים שלהם אבל שמעתי גם את Mxpx ולדעתי הם לוקחים את הראמונז זה הדעה שלי אני יותר נהנה לנגן ולשמוע את Mxpxאזזז ז what's going on tonight .... is everything alllllllright ....

ADCMAN

New member
טוב, שיהיה

הראמונז לא בדיוק נוצרים, ג'ואי ראמון היה יהודון וטומי היה את'איסט היית מארקי ראמון???

EnglandHooligan

New member
חחחחחח איזה צחוקים אה

באמת ראסמי יש לו מעבר מסך גרוע הבחור לא יודע להופיע תודו בזה גם ככה הלהקה צולעת

נועלה 123

New member
שמע, אפחד לא ירד על

המוזיקה שאתה אוהב, (חוץ מאורי, אבל הוא לא נחשב) אז אל תרד על המוזיקה שאחרים אוהבים. הבנת, או שאתה צריך הסבר פשוט יותר?

EnglandHooligan

New member
אההה יכול להיות כנסי

כן גם אני לא ירדתי על המוזיקה שאת אוהבת אני פשוט אומר את הדעה שלי mcr sucs זה מה שאני חושב.. ולא נראה לי שמישהו כאן יודע איזה מוזיקה אני אוהב אז זה לא משנה ...

למעלה