אני לא פחדנית

אני לא פחדנית ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אני מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה, אבל זו בשורה חשובה שאני חייבת להביא לידיעת הציבור: אני לא סתם פחדנית נלוזה ! כל בדיקת דם אני מתעלפת, כל פעם, בלי יוצא מהכלל. היות שאני עושה את הבדיקות כאן בעבודה, וכל האחיות הן כאלה שאני עובדת איתן באופן יום-יומי, אני בעצם מבקשת מאחת מהן טובה לקחת לי דם. אין כבר אף אחות שמוכנה לעשות את זה בשבילי, כי לא נעים להן שאני מתעלפת... אז ביום ראשון, כשכל האחיות שראו אותי מתקרבת עם מבחנה ביד עברו למסדרון השני, לא היתה לי ברירה וביקשתי מאחד הרופאים (ידיד טוב שלי פה) שייקח לי דם. הוא לקח לי דם מאוד בעדינות (תמיד הוא צוחק על האחיות שאני מעלפת אצלן), ולא התעלפתי, ואחרי שהוא סיים והכל היה בסדר והמחט בחוץ, הוא לחץ לי בחוזקה על הוריד כדי להפסיר את זרימת הדם, ואז התעלפתי. הוא כבר מזמן אמר שהוא חושב שזה איזשהו רפלקס של ירידת דופק דרסטית כשפוגעים בעצב מסוים שנמצא ליד הוריד, אבל זו היתה ההוכחה האולטימיטיבית. והיום, כששוב הוא לקח לי דם, הזהרתי אותו לא ללחוץ על הוריד, לא במהלך ולא אחרי, ו - נחשו מה? לא התעלפתי ! מצטערת שכתבתי כ"כ ארוך, אבל אני מסתובבת פה מתפוצצת מגאוה ואין לי למי להשוויץ...

עידית ד

New member
את גדולה!!!! ../images/Emo45.gif

באמת!!!!! איזה כייף מצאת את הסיבה גם אני הייתי כזו אבל מאז הטיפולים זה דיי עבר אני פשוט יודעת כבר שאסור לי להתרומם ישר ותמיד עדיף לעשות את הבדיקות בשכיבה. אז אחותי כיפק היי כיפק היי כיפק היי!!!!!!

וואי,

ללא ספק זו תגלית השנה. ואני, בתור מלכת הפחדניות, גיליתי שאין כמו טיפולי פוריות להפגת פוביית המחטים. ובסוד אני אגלה לך שאני כבר לפעמים מגניבה מבט ובודקת אם אתעלף כשגם אסתכל איך הדם עובר למבחנה
(חייבים להתעלף ממשהו, לא?) סוכריונת,מאחלת שבקרוב תשוויצי שאת בהריון
מרב

נועם@בת

New member
זה הדבר שאני עדיין לא מסוגלת לעשות

לא יכולה לראות איך מכניסים את המחט ליד. אחרי אינסוף בדיקות וזריקות. אחרי שהפכתי נרקומנית מוצהרת, עדין העיניים זזות הצידה באינסטינקט כל פעם שאני מנסה לראות את רגע הדקירה
נועם

גברת סוכריה יקרה עד מאוד!!! ../images/Emo62.gif

בתור אחת שהוגדרה גם כמתעלפת קבועה (כמעט) מבדיקות דם , הרי שמצאתי את הפטנט - כמה טריוויאלי ככה פיזיקלי: ברגע שאת שוכבת בזמן הבדיקה על מיטה (לא יושבת , אלא שוכבת במאה שמונים מעלות)אין פגיעה בזרימת הדם למוח ופשוט לא מתעלפים!!! מה גם שנשארים לשכב כמה דקות אחרי ואז בכלל סבבי בבי. רוצה להגיד לי שאת מתעלפת גם בשכיבה? טוב , סיפור כזה באמת גדול עלי...

שחר חדש

New member
ואני חשבתי שאני בעייתית...

יש לי ורידים בלתי נראים וקמצנים. כל הכבוד סוכריה. אני חושבת שאת אמיצה גדולה מאוד - כי מעבר לאי הנוחות שנוצרת עם האחיות הפ ח ד נ י ו ת, זה בטח מאוד מאוד מפחיד גם בשבילך. אני גאה בך מאוד. חוץ מזה, (לא שכחתי) מה עם התזה? הבטחת ש...

שחר´קה

אני רואה שבאמת לא שכחת... אז היתה התקדמות קטנה, עשיתי השבוע את העיבודים הסטטיסטיים ויצאו תוצאות ממש יפות, עכשיו אני "רק" צריכה לכתוב
תודה, מתוקה, שאת זוכרת...

שחר חדש

New member
הרבה מאוד מאחוריך

אין לך מושג איזו הקלה להיות "אחרי". זה מן תהליך כזה שצריך לעבור ופתאום זה יגמר לך. לא תביני איך. אז יאללה - לכתוב.

רוני@30

New member
בעיה אחת מאחורייך...

אני מקווה שתיכף תתגברי גם על השניה!!!
רוני

נועם@בת

New member
שיווו סוכריה, את גדולה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

מי שלא בעסק לא יכול להבין איך דבר כזה עושה אותנו גדולות ונפוחות מחשיבות. כל הישגינו האישיים והמקצועיים מתגמדים מול הישג כזה. איך דבר קטן ומצחיק (או עצוב
) שבכלל לא תלוי בנו, אלא באיזה רפלקס בגוף שלנו- משנה את ההרגשה ולפעמים את הדימוי העצמי שלנו. זהו, מהיום לא תתעלפי יותר, אבל בטוח תסתובבי עם סימנים כחולים מפחידים, כי אם לא עוצרים את הדם מקבלים וואחד שטף דם במקום הדקירה
טוב, עוד מעט ממילא חורף, אז את הדקירות של מעקב ההריון כבר לא יראו מתחת לשרוולים הארוכים. בהצלחה גיבורה שלי
נועם

רחלי*

New member
גאה בך!!!!

ישר כח!!!! מכירה את התחושה שצריך להראות לכל העולם שצדקת ושכל הפעמים שצחקו עלייך היו לשווא . טיפולי ההריון הראו כמה אני גיבורה ברצינות -בעבר לא הייתי מסוגלת לעשות בדיקת דם והיום אני אפילו מסתכלת איך יוצא הדם, רק הכוריגון זה הסיוט החודשי. בעלי כל הזמן מתגאה בי כי הוא מכיר ויודע שפעם להכניס מחט היה ספור של שעות- בהתעלפות הראשונה אחרי שהתחתנו הוא ניסה להכניס לי אינפוזיה ואני נכנסתי להסטריה ולקח לו המון אבל המוןזמן להכניס. מה לעשות הרצון לילד חזק מכל הכאבים והפחדים.

מרב.

New member
מי אמר שאת פחדנית, מי? ../images/Emo46.gif

כל הכבוד צוקריונת, מבינה לחלוטין את הפחד מהזריקות, אם כי אין סיכוי שאתעלף (אף פ´ם לא התעלפתי..) זה מצחיק, למרות כל הזריקות שאני מקבלת מדי יום (לא אוהבת אותן, אבל מתמודדת בהצלחה), אני מוצאת את עצמי מתחמקת מלהגיע לאחות לקבל את מנת הB12 שלי. סוררת שכמוני... אז כלהכבוד´קה ומעכשיו את יודעת!
מרב

עוד לא ../images/Emo12.gif

היתה בעיה במעבדה האנדוקרינית היום, בקושי שכנעתי אותם שבכ"ז יעשו את הבדיקה שלי, אבל התוצאות הגיעו יחסית מאוחר... עכשיו אני מחכה שהרופא יתקשר אלי ויגיד לי מה הלאה, אני לגמרי clueless. מבטיחה לעדכן כשאדע יותר

ligo

New member
איזה הישג!

מותר לך בהחלט להשוויץ ואני מקווה שזאת לא תהיה השווצה חד פעמית, אלא תום עידן ההתעלפויות! אגב, גם אני פעם הייתי מתעלפת בבדיקות דם אבל נראה לי שזה בגלל שהייתי רזה מדיי... יש קשר? ועוד אגב, גם אני לא פחדנית- קיבלתי עכשיו זריקה בטוסיק מבעלי וחוץ מ"איה" קטן לא אמרתי כלום!בהצלחה בהזרעה

נוג

New member
לסוכריה ../images/Emo9.gif

הי, זה לא ענין של פחדנות, גם אני הייתי באותה סירה. גם אני התעלפתי בבדיקות דם וגם כך סתם עד שאובחנתי כסובלת מירידת פתאומית של לחץ דם זה נקרא newo cardiwgenic syncope, כיום אני מטופלת בכדורים מסוג חוסמי בטא ואבל ההמלצה הראשונה היא שתייה מרובה והוספת מלח לאוכל. אגב כל הכבוד שלא התעלפת, לפני בדיקת דם אני משתתדלת לשתות הרבה תנסי. בהצלחה נוג

yaelhul

New member
נו, כל יום לומדים דבר חדש ../images/Emo8.gif

ואצלך באמת אין רגע דל...
טוב שיודעים את הסיבה, ואני מקווה ש´ההתעלפויות´ היחידות שעוד תחווי בחייך יהיו מעייפות בגלל העולל שלא יתן לך לישון... יעל

למעלה