אני לא פחדנית

תודה לכולן, אתן נ-ה-ד-ר-ו-ת ! ../images/Emo24.gif

איזה תענוג שיש מי שמבין באמת במה מדובר. הלוואי וכל איחוליכן יתגשמו, ויחזרו אליכן במהרה כבומרנג
(למה אין ציור של בומרנג?)

בבקשה מכן עזרה דחופה... ../images/Emo53.gif

שלום לכן... אני חייבת עזרה לגבי גונף F. אתמול בערב קיבלתי מרופא הנשים זריקות גונל... בנוסף לזה עוד רשם לי שוב איקאקלומין אחרי 5 מחזורים רצופים של איקאקלומין. אין לי מושג מה תפקידו של הגונל ולמה הוסיף לי שוב את האיקאקלומין? אני מרגישה רע מאוד מהכדורים והכוריגון, מישהי יכולה לעזור לי לגבי תופעות לוואי של הגונל ומה תפקידו במערכת עם האיקאקלומין? בתודה מראש

מרב.

New member
שמש

מה כולל הפרוטוקול בדיוק? אם הוא הורה לך להזריק גונל אף בהמשך לנטילת האיקאקלומין, הרי שכוונתו היא לגדל את הזקיקים עוד קצת, תחת שליטה, וכנראה גם לעבות את הרירית, כיוון שהאיקאקלומין אינו מצטיין בעיבוי הרירית. גונל אף הוא הורמון FSH המופק בהנדסה גנטית. אני לא סבלתי משום תופעת לוואי. אפשר להזריק אותו גם תת עורי (לבטן) וגם תוך שרירי- לטוסיק. בהצלחה, מרב

נועם@בת

New member
שמש, קשה לנחש אם את לא מנדבת

יותר פרטים. איקקלומין הוא חומר דמוי הורמון שמשפיע על ההיפופיזה וגורם לה להפריש הורמוני ביוץ. האם בחמשת המחזורים שלקחת אותו היה לך ביוץ? באיזה מינון נטלת אותו? אחת מתופעות הלואי השליליות של האיקקלומין היא פגיעה בעובי הרירית. גונלF, כפי שמרב כתבה לך הוא הורמון FSH סינטטי. הזרקתו משפיעה ישירות על השחלות וגורמת להן לייצר ביציות. פורטוקול של שילוב איקקלומין וגונל מקובל בדרך כלל אצל נשים שאינן מגיבות טוב לזריקות. האיקקלומין מגרה את ההיפופיזה, והגונל עובד על השחלה. קשה לדעת למה (ואם בכלל) הרופא רוצה לתת לך פרוטוקול כזה. בכל מקרה, כדאי שתתרגלי לשאול את הרופא מה הוא מתכנן. תחושת חוסר הודאות מוסיפה על הלחצים והמתחים שיש לנו ממילא בטיפולים. בהצלחה נועם

רומי 007

New member
סוכריה!

תזכירי לי באותה הזדמנות מה כינוייך הקודם? אני לא מצליחה לקשר.... דעי לך שגם אני הייתי מהמתעלפות אבל לא מסיבות אורגניות פשוט מפחד. לפני שהתחלתי עם כל הסיפורים שלי הייתי עושה דוקטורט מכל בדיקת דם: מתכוננת יומיים קודם, מבקשת לעשות בשכיבה, רק ביד שבה איני כותבת וכל מיני אמונות טפלות אחרות. והיום - כמו גדולה. טוב שגילו את בעיית הרפלקס, שכשתהיי בהריון ותעשי בדיקות דם שוטפות (במהרה בימינו) - לא תהיה שום ירידת דופק.

למעלה