אני לא קשורה לרצח אני חדשה פה

אני לא קשורה לרצח אני חדשה פה

שלום כולכם! מי שלא מכיר.... טוב לרובכם- אני אסתר, כיתה י´ באלון. אני קצת הרבה..... קצת המון, בכללללל לא מבינה מה הולך פה מי זה מי מה זה מה מי אכל את מה מי נגד מי וכו´.... טוב נסחפתי, בכל אופן רק שכל אחד עם כינוי יכתוב מי הוא...... תעשו חיים ותמיד תזכרו גרוזיני זה יפה!

ברוכה הבאה אסתר!!! ../images/Emo39.gif

אני שמח שהסתדרת, והצלחת להיכנס!!! ברוכה הבאה לביתנו הקט.. מקווה שתהני, ותשתתפי בדיונים... מרקו וזהו!!!

משהו יותר אישי! שלום לך יפה....

מה שלומך? האם נראה את פנייך היפות והנעימות היום בערב? מקווה שכן, תתקשרי, או פקססי... LOVE מרקו וזהו!!! נ.ב. אני ואסתר מכירים כבר (הנה אמרתי את זה) חחחח

ימים של אושר

מרקו! כן בטח אני יבוא לגרין ביץ´ לאן כבר יש ללכת...... לא לדודא עם הפיצה המגעילה זה בטוח! בכל אופן טוק טו לייטר ריסים או קיי? בייה ממני ה-

DreamS_HunteR

New member
שלום אסתר..

זוכרת אותי? אדם בן שימול..פעם מה IRC של נטקינג
אני כיתה ח´, בבגין..אח של מתן לשירל, מזכיר לך משהו? אם כן, מה קורה?

DreamS_HunteR

New member
לא זוכרת???איך יכול להיות??

פעם קראת לעצמך "אחות מומין" ולי היו קוראים X-Boy ??!?? לא זוכרת??

DreamS_HunteR

New member
חחחח, לא נלחצתי..

פשוט אני זוכר אותך, ואני זוכר שהיית מצחיקה כזאת... אשמח לשמוע עוד ציחקוקים שלך כאן בפורום

StagaDish

New member
אסתרוש!

חיחחחחחחחחח... אסתרוש´קה! גיל מדבר!! חחחחח.. הצטרפנו לפורמם היקר של "נערי החוף - אילת" באותו היום... פחחחחחחחחחחחחחחח צחוקים... לא... בכל מקרה.. סבבה שזה יצא ככה...! או שאולי אני מגזים בשנית... אז שלא תיהיה שלישית... בואי נאחל לכולנו הצלחה בהצלחה!!
®!Staga!Dish!®

גילינקה- סורי על השם הרוסי../images/Emo105.gif

אחי, כמו שכתבתי מקודם טוב לראות פנים מוכרות בעולם הוירטואלי האכזר....מממממממ היסחפות any way- סחא עלינו על ההצטרפות

StagaDish

New member
שלום לך גב´ אזואלי...

אני מאט מאט שמח לראותך... ותאמיני לי.. להתמכר לזה? לא נראה לי (המבאט סנובי ב-מ-י-ו-ח-ד) בכל מקרה.. אני באמת מתחיל להתעצבן כאן... אני לא מצליח לראות את ההודעות שאני שולח... כתגובות או ככל דבר אחר!! אני לא מצליח לשלוח כלום! (איזה פדיחה אם זה יעבוד הפעם?)

StagaDish

New member
יא אהבלה...

מעט כותבים עם ע´! זה היה במבטא תינוקי שכזא ... הרסת....

גילגול..אני יודעת איך כותבים מעט!

חשבתי שאתה זה שטעית.. ובלי שום קשר.. היה לי היום מבחן בתנ" בואנה אמא שלך...פיצצה אותנו במבחן!

למעלה