חחחחחחחחחאאאאאאאאא!!! אני יודע.. אמא שלי היא מורה אכזרית... חי חי חי חי חי חי....
S StagaDish New member 15/3/02 #20 חחחחחחחחחאאאאאאאאא!!! אני יודע.. אמא שלי היא מורה אכזרית... חי חי חי חי חי חי....
S StagaDish New member 15/3/02 #25 ממהמההה!!! ומה אני? עז???? אתה יודע מה.... אולי אני באמת עז כשחושבים על זה...=\
ש שירליש New member 17/3/02 #33 גיג!! ברוך בואך לפורום...../images/Emo140.gif מה קוריי? הכול טוף? מקווה שכן! טה טה ויאללה ביי! אני
א אסתריקה עם ה הפעם New member 15/3/02 #26 היי רגיי! מה קורה אח שלי? הכל אבל הכל לא רק חצי הכל טוב???. (השפעה של נופר שהיא מושפעת מקיציס ופרידמן)
היי רגיי! מה קורה אח שלי? הכל אבל הכל לא רק חצי הכל טוב???. (השפעה של נופר שהיא מושפעת מקיציס ופרידמן)
ה הכל טוב New member 17/3/02 #34 איש אחד רואה את המזל... מזל אומר לו "מההההההה?" התקף לב!!!!!!!!!!!!!!
א אסתריקה עם ה הפעם New member 15/3/02 #28 לכולם!!!!!!!!!!!!!../images/Emo23.gif (חוץ מכמה) תודה על הקבלת פנים החמה ואוהבת!!!!!!!! גם אני אוהבת אתכם!!!!! את חלקכם........ בכל אופן ממש התרשמתי מהפורום, מגניב בעצבים!!!! ישר כוח איציק ומי שעוד בנה אותו.......
לכולם!!!!!!!!!!!!!../images/Emo23.gif (חוץ מכמה) תודה על הקבלת פנים החמה ואוהבת!!!!!!!! גם אני אוהבת אתכם!!!!! את חלקכם........ בכל אופן ממש התרשמתי מהפורום, מגניב בעצבים!!!! ישר כוח איציק ומי שעוד בנה אותו.......
ס סנטה New member 16/3/02 #30 אאמאמאממ שגיא קינן - סנטה ולא בונים פורם אסתרוש .... היי אניש יגא קינן את מכיר אותי אני סנטההההההה !
ה הילה לה לה New member 15/3/02 #29 וואו מאמא אסתר אחותי גם לפה הגעתי (מוכשרת שכמותי) ויש משהו בדבריך... גרוזיני זה אכן יפה, בחלקית ! צ´או שוגר
וואו מאמא אסתר אחותי גם לפה הגעתי (מוכשרת שכמותי) ויש משהו בדבריך... גרוזיני זה אכן יפה, בחלקית ! צ´או שוגר