אני לא רמלאי,אבל את לביא לא מחליפים

שלום רב

לזיקני הפורום דוקטור אתה מוזמן ביום שישי לכוס קפה אבטיח ופיצוחים אצל זיו

ה דרומי

New member
רגע יש משהו אצל משהו?../images/Emo96.gif

ו
או שאני לא מוזמן?
ד.א ביום שישי בלי נדר אני בעיר אצל הזוגה. עד אז אני
בדרום.

ה דרומי

New member
א. האם זו לא חגיגה שלאחר ה

פרימריס 2 האם זה רק לגברים בלבד 3 האם גם זה מיועד ל
יות? 4. שעה ומקום אפשר היה להעביר במסרים. 5 שהיה ב

ה דרומי

New member
טוב את ה../images/Emo150.gifכבר הספקתי להכיר

מנהל הפורום הנ"ל. ואת האחרים אשמח ם להכיר כי במידה והזוגה תרגיש בסדר אולי היא גם תגיע או שגג שנינו נהיה בדרך
ל

מה? מה? מישהו קרא לי? ../images/Emo13.gif

אני כאן! איפה נפגשים זה לא הבנתי. הבנתי שנפגשים ביום שישי ויהיה
ו
באיזה שעה ואיפה? אולי אני אוכל להגיע, אבל אל תשכחו שיש לי 4 גוזליות שצורחות ומשתוללות בכל רגע שאמא מסובבת את הראש ולא רואה מה הן עושות!!!

אני רמלאי,אבל את לביא חייב להחליף

לביא הוא ראש עיר רק של העשירים, הוא דואג רק לחבריו העשירים, חבל שאני לא יכול לספר את כל מעללי לביא, בל אולי כצת לפני ה- 28.10.03, ניתן כמה דוגמאות מחרידות, על כל ההמקרים הלא תקינים שמתנהלים מתחת לאפו, ואין מי שמאיז לדבר, גם למבקר אין יותר כוח לבדוק מחדלים אלה, כי לביא תמיד עוצר אותו מלבדוק דוגמא: מוקד העירוני שעבר לחברם של סמנכ"ל העירייה, ללא מכרז, ללא תנאים ותנסה להתקשר אחרי השעה שלוש בצוהרים למוקד, ותשמע מה עונים לך, שמחר בבוקר יעבירו את התלונה לאנשים המוסמכים, אז איך זה "תןשב העיר הוא הלקוח שלי" אבל לא אחרי השעה שלוש בצהרים

crazy111

New member
האם ככל שטוב יותר - לך רע יותר?

בעידן של ראשי הערים הקודמים ליואל לביא, כמו משה פרץ, יורם רבי ואחרים, האם היה לרמלה מוקד עירוני? תגידו תודה שיש. אני כתושב העיר, שמח שיואל לביא הוא ראש העיר שלי ומקווה שימשיך גם בקדנציה הבאה. העיר נראית נפלא, החינוך בה מהטובים שיש, ולמעשה העבודה לא נגמרת, כך שלפי דעתי, התנופה תימשך גם בעתיד. ועוד דבר, כדאי שתשמח שמישהו עונה לך משעה 3 אחה"צ, כי לפני כ-10 שנים לא ענו לך משמונה בבוקר. העיר מנוהלת היטב וחבל לך הזמן!

אין כמו יואל כראש עיר

אני כצעיר תושב העיר....חושב שיואל מקדם ת'עיר...דוגמת להקות המחול....ומה קשור? שקודמו רק בזכותו...כמו כן ההשקעה בחינוך..ובמחשבים ואינטרנט..ובניית בתי ספר חדשים...ומועדניות מסובסדות....ויואל תמיד מסתובב בעיר עם אוזן קשבת לרחשי הציבור...ואני אישית ביקשתי ממנו משהו שבוצע ביום אחרי<הוספת פנסי תאורה אחרי הבית>לשביעות רצון השכנים העיקר הבריאות.....סעו לאט.....

lj101

New member
סתם כך לידעתך מה קשור כבר לא

גרים ברמלה, ושום אומן שמצליח או בכל מקצוע אחר ברגע שמתאפשר להם הם בורחים מהעיר ומגיעים להגיד שלום מידי פעם לעשות סיבוב שוק. עוד נקודה קטנה למחשבה, עם כל ההשקעה בחינוך אנחנו נמצאים ברמה יותר נמוכה אפילו מלוד, תלמידים שמסיימים תיכון מקצועי כדוגמת עמל א' ברמלה אינם מתקבלים ליחידות האיכותיות יותר כאשר תלמידים מבתי ספר מקבילים לדוגמה מראשון כן מגיעים לשם, למה אתה חושב שהמצב הוא כך ? יש לי ולבת זוגתי חברים מחוץ לרמלה ורמת החינוך שם לא פחות נמוכה אם לא יותר מבלי לסבסד מאשר ברמלה אני מאוד מציע לך לעשות סיבוב בנ"צ או רחובות או ראשל"צ או חולון אז תבין למה התושבים ממעמד הביניים לא יגיעו מעולם לרמלה ולוד.

למעלה