אני לא רמלאי,אבל את לביא לא מחליפים

crazy111

New member
הנה עוד נקודה למחשבה

"אין נביא בעירו" - אמנים רבים מצליחים, מה לעשות, לא בעיר הולדתם. ואם תבדוק, תמצא שזה קורה כמעט בכל עיר. תלמידים דוגמת תיכון עמל א' אינם מתקבלים ליחידות מובחרות, לא מפני שהם תושבי רמלה שהשקיעו בהם פחות ברמת החינוך, אלא מפני שהם פשוט לא מתאימים. ויכולות להיות סיבות רבות, לאו דווקא החינוך בבתי הספר, אלא לפעמים גם החינוך מהבית, אתה יודע - מפונקים, מרגישים שמגיע להם, ורוצים שירות קרבי בתנאים שלהם. ככה לא בונים חומה. עשיתי סיבוב בנס ציונה ברחובות בראשל"צ ותתפלא לא איבדתי שם כלום. ולסיום אתה צודק, מעמד הביניים לא מגיע לרמלה כי אנו רמה גבוהה יותר. הנה לך נקודה נוספת למחשבה.

lj101

New member
תראה גם אני גאה להיות רמלאי

והוכחתי תמיד את ההיפך מהסטיגמות שהדביקו לנו ואני פועל רבות לשינוי המצב הקיים. לגבי האמנים אני באמת חושב שאתה לא יודע את המצב, אין היום ברמלה שום אישיות רצינית מתחום האומנות שהצליחה בקני מידה ארצי, ברחובות יש כמה וכמה ובראשון ובחולון תבדוק טוב. אני לא כתבתי על מתגייסים מרמלה ליחידות הקרביות אלא ליחידות הטכנולוגיות האיכותיות ששם הבעיה ואני יכול להציג לך שתי תעודות כמעט זהות שהאחד התקבל ליחידה טובה והשני שבמקרה רמלאי הגיע למקום אחר, אז מה אתה חושב שיד המקרה שרוב אנשי ההי-טק בארץ לא מגיעים מרמלה ולוד ? לגבי חינוך מהבית אתה צודק ואני מסכים איתך ב-100% לגבי מעמד הביניים אני רוצה לחשוב כמוך אבל אתה יודע טוב לחלום, סתם כך לידיעתך 38% מהמשפחות בעיר רמלה מטופלות ברווחה , תחשוב לאן המיסים שאתה משלם הולכים, אתה יודע כמה בתי כנסת נבנים לאחרונה בלי שום התייחסות לסביבה ולאיכות ובאישור העירייה. סתם דוגמה קטנה לסיום כשאתה מזמין פיקוח עירוני או את המשטרה לטיפול במפגעים או באנשים שעושים רעש ומפריעים לשכנים תבדוק אם הם בכלל מגיעים לטיפול בבעיה. הערים רמלה לוד צריכות לעבור ניעור וטיפול רציני ביותר וברמלה לפחות יש אחד שיכול לעשות זאת אבל הוא גם צריך עזרה מידי פעם.

anoach

New member
ל-crazy111 צודק

אני כרמלאי ותיק מכבד כל מילה ישר כח

lj101

New member
מכירי את המשפט "סוס טוב לא מחליפים"

אז יש לי שיפור קטן למשפט והוא "סוס טוב לא מחליפים אבל אפשר לשפר אותו בעזרת סיוע קטן" ובכן מה הכוונה שלי יואל לביא הוא לפני הכל הוא אדם וככל האדם יש לו מזג חם ולפעמים הוא "קצת" נותן "ביס" לכל מיני אנשים, בעייתו הגדולה ביותר ושהוא צריך ללמוד ממנה והיא לקבל ביקורת חיובית או שלילית ולהפנים אותה או להתעלם ממנה, לא יכול להיות מצב שבכל פעם שיש כתבה או מי מהכותבים הציגו את הפן השלילי בדרך עבודתו של ראש העיר זכו לתגובות נזעמות ואף תביעות משפטיות, אמר לי פעם אדם יקר מאוד לא "לא מספיק להיות צודק, צריך להיות גם חכם" לראש העיר יש זכויות רבות ואי אפשר לחשוב על מחליף באותה הרמה (ראו ערך וידל) שיכול להכנס לנעליו הגדולים, מה שכן אפשר וחובה לעשות זה לספק לו מועצה חדשה וקואליציה חדשה שתהיה באמת הזרוע המבצעת של ראש העיר ולא אומרי כן אלא ביצועיסטים שיביעו רעיונות ויתחילו לקדם אותם, עוד דבר הרבה פעמים נשמעת ביקורת מצידם של כל מיני עסקנים ונציגי ציבור כנגד ראש העיר, הבעיה היא בעצם זו לא בעיה אלא דרך ארץ שאם יש לך ביקורת וכמה שלא תהיה קשה עדיף לאמר אותה בפני האיש ולא מאחרי גבו. אחת הבעיות בעיר היא לא דווקה ראש העיר אלא תושבי העיר, וכמו שאמר פעם שהוא לא יכול לחנך אנשים והוא צודק, מה שכן אפשר לעשות זה לפגוע באותם האזרחים שלא אכפת להם מהעיר פגיעה בכיס ואז ילמדו לקח חשוב. ואם מר וידל רוצה להיות ראש העיר הבא של רמלה הוא צריך להיות ולעבוד בשיתוף פעולה עם ראש עיר מכן ולפעול יחד איתו וללמוד ורק לאחר מכן יוכל להציע רעיונות ושיפורים שלו. באחר הקישורים היה כתוב על אותם מקורבים שמועסקים בעירייה ע"י ראש העיר, להזכירכם כי ההמצאה אינה רק של יואל גם מר וידל הגדול ידיו עסקו במינויים משפחתיים, ידו של ראש העיר בנושא היא על העליונה כי הוא השכיל להביא את האנשים שלו למשרות הבכירות ולא לזוטרות. בברכה LJ101

למעלה