אני לפחות "ברמה האישית...."

בהלםם

New member
אני לפחות "ברמה האישית...."

מאוד מאוכזבת מצבר מרנין ג'ני ולאון שפרה וונסה החסרי אישיות ממש מופתעת ומאוכזבת מההתנהגות של צבר.. הוא מתנהג כמו איזה מישהו שלא היה חודש בוילה הכניסו אותו לבית וסתם מתחיל להתווכח עם אנשים.. ואני בטוחה שאם הוא היה מעשן הוא היה מתחשב בקבוצת המעשנים (מי שלא מעשן לא מבין) רנין ממש מאכזבת עם החוסר יכול שיפוט שלה לגבי הקבוצה שהיא בחרה לחבור בה.. דכאונית מאד יש לה פרצופים מוזרים לפעמים ואם תשאלו אותי? היא היתה מתה לצאת עם בחור יהודי ישראלי!! היא חמה על צבר ברמות מטורפות וזה גם מה שפוגע לה בחוסר שיפוט נראה לי ג'ני ? נראה לי שאין מה להוסיף חיה בסרטים וגם יש לה איזה קראש על צבר מה שמוביל לזה שהן הולכות אחרי צבר וזה מה שעוד יותר מאכזב בצבר שהוא הולך אחרי שיי!! שפרה.. לא מובן? הייתי בטוחה שהיא מעשנת בכלל לאון? גם לא ברור הייתי בטוחה ביום הראשון שהוא אוחץ אמיתי.. דיווה כזה.. אבל בדיוק ההפך הגמור וונסה?? היא הן אדם הכי פחות מודע לקבוצה היא תמיד בוחרת להתווכח בדיונים עם האנשים הלא נכונים משום מה יש לי דווקא תקווה בנוגע לערן למרות כל ההצהרות שלו..אני חושבת שהוא היחידי שמבין ששי הוא זה שגרם ל2 קבוצות והוא איכשהו ישנה את זה

MissPop

New member
ולמה שקבוצת המעשנים לא תתחשב בלא מעשנים?

כל הזמן צריך להתחשב במעשנים מסכנים הורסים לאלה שלא מעשנים את הבריאות וגם צריך להתחשב בהם כי הם יודעים לצעוק יותר טוב? ממש הגזמתם בתגובות שלכם היום...

בהלםם

New member
.......

נראה אותך אם היית בבית סגור והיו לוקחים לך תדבר שאת מכורה אליו וכן היתה לך אופציה לקבל את זה נראה אם לא היית עומדת על שלך והיו אנשים שאומרים לך את לא צריכה את זה תקבלי רק כמות מסויימת שאת יכולה לקבל כמות מספקת בשבילך ושגם לא תפגע בשום דבר של מישהו אחר יש פה אנשים שחיים בסרט באמת

אפשר להביא...

כדוגמה כל דבר, לא רק עישון, בן אדם שיזכר לשניה במשהו שהיה מכור בחיים שלו יוכל להבין בקלות.

no nick 1989

New member
כל עוד שי במשחק

ערן ימשיך להיות חייל שלו... רק אם שי יעוף אולי הוא יגלה קצת אופי בנתיים הוא אדיוט

הכפרה

New member
שמעו, רנין הזאת חסרת חיים בצורה מטורפת

היא אומרת לנעמה כמה ששי מסכסך וכמה ששי מנסה ככה וככה ועכשיו שי מלקק ולרנין ואומר לכולם מה נעמה אמרה עליה ורנין להגנתו "היא אמרה לי פאטטית" יאאאאאלה השלמת איתה, נעמה אמרה לך סליחה למה שוב פעם לפתוח את הסיפור? ערביה מסכנה!

קמבילי

New member
היא פשוט אהבלה, קודם האמינה לכל מילה של מיקי

עכשיו מסתבר לה שהכל היה שקרים, אז היא מאמינה לכל מילה ששי מורח אותה, ובטוחה ששי רק רוצה שהיא תיקח את המיליון. זו השאיפה שלו במשחק הזה. הוא אומר לה שנעמה וקרן אמרו עליה שהיא "פתטית" וישר היא מאמינה לו כי הוא קדוש. סתומה נשארת סתומה, והחבר שלה רואה אותה חוזרת על אותן שטויות והבטן שלו מתהפכת.

הכפרה

New member
חח הבעיה היא שלפני זה עוד רנין דיברה עם

נעמה והם סיכמו ביניהם לעפיף את שי וששי עושה את כל האש בבית אבל רק שי מלקק לה היא הופכת צד ומתהפכת על נעמה היא הצבועה הכי שיש! חחחחחחחחח כזאת מטומטמת.

בעיה קטנה ...

נעמה באמת אמרה על רנין שהיא פאטתית . אז זה באמת לא בסדר מצד רנין להאמין למי שאומר לה את האמת . וזה גם לא בסדר מצידה לומר את האמת ששי מסכסך ... אוף הרנין הזו ממש לא בסדר . אם היא היתה מהמוצא של כל אחד אחר בוילה בטוח שהיו מאשימים אותה באותם הדברים ולא בוחנים אותה בזכוכית מגדלת לא מחמיאה במיוחד . ועם כאלה אנשים רוצים שנחיה בדו קיום ?

דורון

New member
פשוט מאוד, גם שי וגם נעמה שתי חלאות. ינסו

לחתור תחתייך בשביל לקדם את האינטרסים שלהם, רק את המיליון הם רואים. שניהם הבינו שקל להשפיע על רנין בגלל שהיא תמימה וזה בדיוק מה שהם עושים.

Jason2

New member
לי לא נראה שהיא השלימה עם נעמה

אני די בטוח שהיא שוב העמידה אותה להדחה וזה מה שהיא החליטה מההתחלה. ולא צריך את ה"ערביה המסכנה" הזה, פשוט מיותר.

למעלה