אני לפחות "ברמה האישית...."

yuvi55

New member
כל התוכנית הזאת מלאת קונפליקטים אישים

כל התוכנית הזאת מלאת קונפלקטים חברתיים ואישיים, כולם רוצים לסיים אחרונים וככל שעובר הזמן כך המתח יגבר וילך ולא משנה אם מדובר בערביה או יהודי, בינתיים רנין לא פחות טובה מהיהודים במקום הזה, יש הרבה יותר לא נחמדות ומעצבנות ממנה, עובדה רנין לא נמצאת ברשימת המודחות.

אוי נו באמת רנין!!!

כמב תמימה את יכולה להיות?? אני מאוד מחבבת אותה, אבל למה? למה היא מאמינה לצילי וגילי? הרי ברור שהם יעיפו אותה בטיל אחרי שהם יסיימו עם הבנות.

היא פטי מאמין לכל דבר!!!!

היא שכחה את מה ששי אמר לה שבוע שעבר...... היא תקבל את הבום שהיא תצא מהוילה ותראה את האמת מול הפנים. חבל שזה יהיה לה מאוחר מידי......................

כולנו יוצאים מנקודת הנחה מסויימת .

אך אף אחד לא מבטיח לנו שהיא לגמרי נכונה . בשורה התחתונה רנין אולי נאיבית ואובר רגישה ( או אובר סנסיטיב כפי שהיא היתה מגדירה את זה ) . אבל היא גם לא בחורה טיפשה . עכשיו כולנו ( כולל אני ) יוצאים מנקודת ההנחה שהיא שיה תמימה ופתיה . אבל קיים סיכוי ( קלוש לפי דעתי אבל עדיין קיים ) שהיא הספיקה לפתח אסטרטגיה . בזמן האחרון לא יוצא לי לעקוב אחר התכנית ( בסופו של דבר גם לי יש חיים ) אבל ממה שאני קורא כאן זה נראה לי שרנין למרות הקשיים מאמצת את המשפט " ברומא תהיה רומאי " . בגדול , היא עדיין על הגדר והמשחק שלה כרגע הוא לגלות מי האופציה הפחות גרועה מבחינתה . לעת עתה גם שי וערן וגם נעמה וקרן משרתות את האינטרס של רנין . וכל אחד ישמח בבית הזה כאשר יהיו 2 קבוצות שמתכתשות בינהן ובינתיים את/ה לא נמצא בקו האש . לאסטרטגיה הזו יש יתרון בולט מאוד ברור כי מי שעומד בראש הקליקות באופן כמעט אוטומטי ממאיס את עצמו על המתמודדים האחרים שנמצאים על הגדר או על הלא מעורבים . ובשלב הזה יש לא מעט כאלה ( יוסי , אשר , איתי , לאון ) . אני ממש לא משוכנע שהאסטרטגיה הזו באמת קיימת בראשה של רנין . אבל קיים כזה סיכוי באופן תאורטי .

אתם לא קולטים עם מה רנין צריכה להתמודד שם!

מיקי באה אליה אומרת לה "קרן לא סובלת את ונסה" ערן בא אליה אומר לה "נשבע לך אני לא מגלה לה" ואחרי דקה הולך ומספר לקרן את הכל השיחה שהיתה לו איתה עכשיו שי בא ואומר לה ולכולם "הן (נעמה וקרן) קורואת לך פאטתית ודקה אחרי זה הולכת ומשחקות איתך בבריכה" ויש עוש מלא דוגמאות כאלה. היא פגועה, היא נשברת בקלות, היא באה לחיות בוילה כמו בכל וילה ותראו עם מה היא צריכה להתמודד. כל דקה מדברים שם על זה אמר ככה זה אמר ככה

kobby2006

New member
רנין טמבאלית+שי גורם למהומות

שי חייב לעוף.מתנהג מגעיל בלי כבוד.וונסה עצבנית בטירוף...............

דורוN

New member
שי אמר לרנין שנעמה וקרן קראו לה פתטית

והיא שוב לקחה את זה כדברי אלוהים חיים.

צבר הג'ובניק הזה חי בקליפ

חושב שהוא היה איזה לוחם קרבי... צבר- מוד"ש זה לא קרבי!!!! צא מזה כבר יא-אללה שלך! אומר על הסידרה "מ.ק.22" שהיא מציגה מצבים שבאמת "קרו לך" בצבא. אולי בגלל שהוא היה ג'ובניק אז זה מתאר את השירות שלו. יצור וערן אומרללאון: "הצבא מבגר אותך" אז איך זה שאתה אחרי צבא ואתה מתנהג כמו ילד בן 12???

למעלה