אני מאוד אוהבת את גרין דיי אבל....

Lucky Strikeeee

New member
אני מאוד אוהבת את גרין דיי אבל....

זה רק אני או שהסולן של גרין דיי דיי מצמרר!? לא יודעת למה..אבל המראה שלו דיי מפחיד אותי...

אותי לא

וגם אם היה לו פנים של זה שחתך תפנים שלו בחניבעל(חרא של סרט אגב) עדיין הייתי אוהב אותו ואת גרין דיי. אגב מה מצמרר?

Lucky Strikeeee

New member
אבל זה מה שאמרתיייייייי

לא אכפת לי איך הוא נראהה... אני עדיין אוהבת אותו ואת המוזיקה שלו (שלהההם) נאי לא יודעת...המראה שלו קצת קריפי כזה....הוא נראה כמו מישו חולה.. לדעתי אבל בכל זאת יש לו מראה חמוד...חמוד אבל מצמרר

OPERATi0N_iVY

New member
דווקא בBASKET CASE

הוא נראה כזה "בחור חמוד"... בTIME OF YOUR LIFE הוא נראה כמו חולה סרטן.. או סתם איזה בן זונה שהיה בחטיבה שלי...

Superunknown1

New member
here we go again....

ככה ב-ד-י-ו-ק החלה ה-התדרדרות של פורום בלינק, רק שהפורום הזה לא יהפוך גם לפורום פוזריות....

שחר המאגניב בפורום בלינק?

או מיי גאד, חשבתי שזה לא לרמה שלך שחר... פוזריות, מי שמדבר על פוזרים..

Superunknown1

New member
הו, תראו מי פתחה ת´פה ../images/Emo13.gif

קודם כל, זה באמת לא לרמה שלי, אבל זה משתווה לבדיחות היומיות שנאי מקבל באי.מייל כל יום, כך שאת המצב בפורום בלינק אני מעדיף כמו שהוא. שופים, בופים קטעים וסחטיין. וצחוקים
ו.... ההה.... ברור שאת מעדיפה פוזריות שאוהבבות את גרין דיי, בדיוק כמו שבפורום יהדות, המנהל, יעדיף יהודים ולא מוסלמים. [אם את מבינה למה אני מתכוון
]

oh oh.. שחר גילה אותי.. טוב כנראה ש

אני אצטרך להודות בפני כולם, כן אני פוזרית! נו באמת שחר, תעשה לי טובה, אפילו אתה לא מאמין במה שכתבת, וגם אם כן, הכי חשוב מה אני חושבת שאני, ולא מה אתה חושב. אם חשבת שזה באמת יתרום לוויכוח, כנראה שטעית. ואתה מוכן להפסיק עם הסמיילים האלה? זה כל כך צבוע מצדך! תהנה בפורום בלינק.

אם לגולשים מותר לדבר לגולשים ככה,

ולגולשים מותר לדבר למנהלים ככה, אני מניחה שכן.. חוצמזה מה כבר אמרתי שהוא לא אמר.. פוזר.. זה לא ממש קללה כמו הומו או משהו כזה

למעלה