בטח שכן, גם היא גולשת... למה שיהיה מותר לנו להגיד מה שבא לנו, ולמנהלת לא?!?! אחלה מנהלת ד"אD-:
B BrickWall New member 27/9/02 #22 בטח שכן, גם היא גולשת... למה שיהיה מותר לנו להגיד מה שבא לנו, ולמנהלת לא?!?! אחלה מנהלת ד"אD-:
X xero1 New member 27/9/02 #23 כי.. המנהלת צריכה לשמור על הסדר ולנסות לעשות סדר ולא להוסיף הודעות חסרות תוכן שימושי שלא מוסיפות לדיון.
כי.. המנהלת צריכה לשמור על הסדר ולנסות לעשות סדר ולא להוסיף הודעות חסרות תוכן שימושי שלא מוסיפות לדיון.
L Like_Wise_potter New member 27/9/02 #24 כל בן אדם הוא קודם כל אזרח. ואני אנסה לא להסביר עוד כדי שלא תחשוב שזה הודעה חסרת תוכן חס וחלילה.. חוץ מזה זה כן מוסיף לדיון...
כל בן אדם הוא קודם כל אזרח. ואני אנסה לא להסביר עוד כדי שלא תחשוב שזה הודעה חסרת תוכן חס וחלילה.. חוץ מזה זה כן מוסיף לדיון...
B BrickWall New member 28/9/02 #27 אני מסכים אתך יש מנהלים כמו ב"על בנים ועל בנות" שחושבים שהם מן אלוהים כזה שצריך לשמור על סדר ולהגיד רק דברים חכמים... יותר כיף עם מנהלת שאפשר לדבר איתה בגובה העיניים
אני מסכים אתך יש מנהלים כמו ב"על בנים ועל בנות" שחושבים שהם מן אלוהים כזה שצריך לשמור על סדר ולהגיד רק דברים חכמים... יותר כיף עם מנהלת שאפשר לדבר איתה בגובה העיניים
L Like_Wise_potter New member 26/9/02 #14 אני יודעת!!! הוא חמוד.. אבל יותר מזה הוא יודע לשיר!! ולכתוב ...
L Lucky Strikeeee New member 27/9/02 #21 יוו לא ידעתי שזה יצור שירשור אבל... אמממ...במיוחד בבאסקט אני חושבת שהוא נראה ממש מוזר.. אבל הוא חמוד בכל זאת...שיהיה ....הוא בכל זאת קצת מוזר
יוו לא ידעתי שזה יצור שירשור אבל... אמממ...במיוחד בבאסקט אני חושבת שהוא נראה ממש מוזר.. אבל הוא חמוד בכל זאת...שיהיה ....הוא בכל זאת קצת מוזר