אוי אמא איזה פשושית
A always be me mc New member 6/7/09 #26 אוקי Weird ../images/Emo12.gif../images/Emo232.gif חח סתם אם את אוהבת אותה אז שיהיה לך לבריאות!
LeAnnDylan Well-known member 6/7/09 #31 את ווירד ../images/Emo46.gif נו היא חמודה הוא דומה לשוקי מרק בישראל
A always be me mc New member 6/7/09 #34 המ לא!../images/Emo232.gif שוקי היה כלב קטן, ג'ינג'י ושעיר ולוסי לעומת זאת רק קטנה והיא לא חמודה .. טוב קצת אבל ממשל לא כמו שוקי
המ לא!../images/Emo232.gif שוקי היה כלב קטן, ג'ינג'י ושעיר ולוסי לעומת זאת רק קטנה והיא לא חמודה .. טוב קצת אבל ממשל לא כמו שוקי
A always be me mc New member 6/7/09 #35 ממשל ../images/Emo6.gif התכוונתי ממש../images/Emo232.gif ועילגות כנראה זה דבר מדבק
A always be me mc New member 7/7/09 #37 את יודעת שזו אשמתך כן?../images/Emo3.gif../images/Emo232.gif מרוב הודעות הלוסי שלך חשבתי שאת מדברת (שוב) עליה |הא גם לך!|
את יודעת שזו אשמתך כן?../images/Emo3.gif../images/Emo232.gif מרוב הודעות הלוסי שלך חשבתי שאת מדברת (שוב) עליה |הא גם לך!|
A always be me mc New member 3/7/09 #11 גיבסון vs. לוסי (מי יותר שווה?)../images/Emo26.gif לדעתי גיבסון מנצח ובגדול!(תראו את התמונה שלו עם אליסה בבריכה אני יכולה להישבע שהוא מחייך ! )
גיבסון vs. לוסי (מי יותר שווה?)../images/Emo26.gif לדעתי גיבסון מנצח ובגדול!(תראו את התמונה שלו עם אליסה בבריכה אני יכולה להישבע שהוא מחייך ! )
A always be me mc New member 3/7/09 #17 גיבסון עצוב../images/Emo10.gif../images/Emo232.gif עצוב כי אליסה איננה בבית.
A always be me mc New member 3/7/09 #18 כמה תמונות../images/Emo23.gif אתר מעריצים בקרוב חח../images/Emo232.gif המ והייתה תמונה של גיבסון ולידו שלט בשביל אליסה(בטח דיוויד שם את זה וצילם) אבל אני לא מוצאת את זה אז זהו בינתיים.
כמה תמונות../images/Emo23.gif אתר מעריצים בקרוב חח../images/Emo232.gif המ והייתה תמונה של גיבסון ולידו שלט בשביל אליסה(בטח דיוויד שם את זה וצילם) אבל אני לא מוצאת את זה אז זהו בינתיים.
LeAnnDylan Well-known member 6/7/09 #24 את והשרשורים שלך ../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif|סוגד| היה נחמד משעשע ומרענן, נהניתי! תודה רבה ובלי שום קשר הייתי מציעה לך ללכת לבדוק את שפיותך אצל רופא המשפחה סתם..
את והשרשורים שלך ../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif|סוגד| היה נחמד משעשע ומרענן, נהניתי! תודה רבה ובלי שום קשר הייתי מציעה לך ללכת לבדוק את שפיותך אצל רופא המשפחה סתם..
A always be me mc New member 6/7/09 #29 מסכן הרופא../images/Emo122.gif../images/Emo232.gif יופי שלא ביקרתי אותו כל שני וחמישי ושמחה לשמוע ששיעשעתי אותך
מסכן הרופא../images/Emo122.gif../images/Emo232.gif יופי שלא ביקרתי אותו כל שני וחמישי ושמחה לשמוע ששיעשעתי אותך