אני מאוהבת בשרית חדד כבר מלא ....

miri181

New member
אני מאוהבת בשרית חדד כבר מלא ....

שנים . לא יודעת מה לעשות . נראה אותכם מוצאים לי פתרון ? מירי

Music4Life

New member
אואו....אוקיי מירי - תחשבי על זה :

אני לא יכולה לעזור לך...אבל עצה, אני חושבת שבמקרה כזה אם זה ממש ממש מציק לחיים שלך רק איש בעל מקצוע יכול לעזור לך. בכל מקרה, מזה מאוהבת בה? גם אני "מאוהבת" בה...אני מניחה שאצלך זה ממש רציני אם את מסכימה לספר לנו על כך בפורום בצורה ציבורית. אף אחד מאיתנו לא פסיכולוגים, למה את חושבת שמישהו מאיתנו יוכל לעזור? תשמעי מירי, את אישה בת 35 כבר...קרוב לוודאי שיש לך בעל ומשפחה ואת מאוהבת בזמרת מפורסמת, וזאת הבעיה שלך? זה לא מציאותי...את מודעת לזה? מה לך ושרית חדד? היא זמרת ידועה, זה לא מתאים וכמובן אין מצב שתהיו ביחד, אני חושבת שאת מבינה את זה. זה מצב שהוא בלתי אפשרי ואני מצטערת לשמוע שזה משפיע עלייך בצורה כזאת, אבל אלוהים, את בת 35, הדברים האלה לא ממש מתאימים לך ואני בטוחה שיש לך דברים יותר טובים לעשות בחיים. תצאי מזה מירי, אין מה לומר אחרת. מקווה שעזרתי קצת...

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif אוקיי מירי...

יווו איך אני מבינה את הבעיה שלך.. (לא בהקשר לשרית.. אבל בכללי) דבר ראשון, את מודעת לכך שאין מצב שתהיו ביחד או משהו, כי זה מובן מאליו שזה לא יקרה.. אז את צריכה לנסות להתגבר על הרגשות שלך כלפייה. דבר שני, את יודעת כמה אנשים מאוהבים בה?! יש מלאא... חשבת לעצמך פעם - איך התאהבת בה?! ולמה?! ... אני כמעט בטוחה שאת מאוהבת בה בגלל שהיא זמרת מפורסמת, ולא מתוך היכרות אישית.. וזה מה שהופך את ההתאהבות שלך בשרית להערצה, אז את צריכה לחשוב לעצמך אם את מעריצה אותה או מאוהבת בה?! ואם את מאוהבת בה, אז למה? בגלל שהיא מפורסמת ומצליחה או בגלל סיבה אחרת..?! דבר שלישי, אמרת שאת בת -35 .. זה גיל דיי בוגר, כדי להחליט ולדעת אם זה משהו רציני או סתם חולף.. את אומרת שאת מאוהבת בה כבר כמה שנים, זה מפריע לך להכיר גברים/נשים ?! כאילו, ההתאהבות שלך בשרית פוגעת בך במידה מסוימת? את צריכה לחשוב על כל זה.. ולנסות להתגבר על מה שאת מרגישה כלפייה! יש מלא אנשים שמאוהבים בה (רובם מעריצים אותה, ומאוהבים בה מהבחינה הזו!) אז תחשבי על זה... מקווה שעזרתי.
<< חחח.. אני חשה פסיכולוגית!
>> טוב נו.. לא סתם הכינוי שלי הוא כזה

תראי מירי..

אני לא חושבת שאת אומרת תאמת שאת מאוהבת בה .. אבל רק שתדיעי שבעניין ההתאהבות..רציתי להגיד לך שאת ממש לא היחידה יש עוד מלא כאלה שזאת בעיה בשבילהם .. ואני למשל מדברת עם מישהו שקוראים לו גיא ואני יודעת שרוב המעריצים מכירים אותו בפורום הראשי ואצלו זה לא נראה לי חולף בכלל מה לא אמרתי לו לשכוח אותה הוא לא רוצה בכלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם מדברים על עזרה אז הוא צריף דחוף!!! כי הוא ממש מטורף עליה . אז זה מה שיש לי להגיד לך את צריכה ( מה זה צריכה את חייבת ) לשכוח אותה .. ובקשר לגיא הזה.. הוא צריך עזרה באמת..... אנ רצינית חבר'ה.. מישהו אולי רוצה לדבר איתו.. אתם חייבים לדבר איתו להסביר לו הוא לא מוכן להקשיב..אולי אם כמה אנשים יגידו לו אז הוא יקשיב.. הקיצר אם מישהו רוצה לדבר איתו האייסי שלו זה: 253628415 תסבירו למשוגע הזה בואנה חבר'ה הוא ממש ממש אוהב אותה אמאאאאאאאלההההה כל כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חן חמי

New member
עזרה?

איך אפשר לעזור בדבר כזה? לא חכי אפשר לעשות משהו לספר לשרית ובין רגע היא תעזוב את קובי אחרי 4 שנים של אהבה גדולה ותרוץ אליה תשנה את העדפות המיניות שלה הם יתחתנו ויהיה להם בית בישראל טוב די צאו מזה לא מצחיק את מאוהבת בה? עד החתונה זה יעבורררררר! חחחחחחחח מילא ילדות נערות אני יבין.. אבל את בת 35, אימלה!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחחחחח..מצחיק! ../images/Emo3.gif

זה באמת יעבור, אבל היא צריכה לעשות משהו כדי שזה יעבור... היא צריכה להחליט ולהבין אם היא מאוהבת בה מתוך הערצה, או מאוהבת בה כי היא מכירה את האישיות שלה, וכו'... יכול להיות שהיא סתם נמשכת אלייה.. חחח קיצר, היא צריכה לשאול את עצמה מה ששאלתי אותה למעלה.. ולהתגבר על זה! זה מה שבטוח!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif תקשיבי אישה! ../images/Emo46.gif

את עושה צחוק
ראיתי הודעה שלך בפורום אחר.. אני לא אנקוט בשם הפורום. (אנשים כבר בטח יודעים לפי הכרטיס האישי שלך!
) בכמה אנשים (נשים) את מאוהבת?!?! את רצינית עם ההתאהבויות שלך?? מקווה שאת מבינה על מה אני מדברת... ובאמת מקווה שזה יעבור לך! את כבר אישה בוגרת!

Music4Life

New member
לפסיכולוגית מושיקית! ../images/Emo45.gif

אחות שלי, את צודקת ב10000%! גם אני ראיתי את הכרטיס האישי של מירי והבנתי כמה דברים שלא הייתי מודעת להם ממקודם... בכמה נשים את כבר התאהבת? לא נשמע לי רציני שאת כותבת שאת מאוהבת גם בשרית וגם בעוד אישה כ"כ הרבה זמן...אם בכולם את מאוהבת אז יש פה משהו שהוא לא בסדר.... פסיכולגית, אמרת כל כך יפה את הדברים, רציתי לכתוב כמוך אבל באותו הרגע נעלמו לי המילים ולא ניסחתי את עצמי כ"כ ברור, אני שותפה לכל מה שאמרת! זה היה נכון מילה במילה! את באמת צריכה לשאול את עצמך אם זה התאהבות כי היא מפורסמת או מהכרה אישית...אני חושבת שבגילך זה קצת "בעיה" כל העניין הזה ואת דחוץ צריכה לצאת מזה, להסתכל על זה בפרופורציות כי את לא בת 14...

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif נכון!! גם את צודקת!../images/Emo45.gif

אני הבנתי את מה שרשמת לה, ושמתי לב שאנחנו מציעות לה לעשות את אותו הדבר וחושבות אותו דבר בנוגע ל"בעיה" שלה... ועניתי לה רציני לחלוטין. אבל... ברגע שראיתי את הכרטיס האישי שלה, והבנתי גם כמה הדברים שלא הייתי מודעת להם לפני שהתייחסתי לבעיה שלה.. אז אני מבינה שהיא לא רצינית.. ושיש לה בעיה! אישה בת -35 צריכה להבין מה היא רוצה מהחיים שלה?!! וצריכה לדעת לפתור את הבעיות שלה לבד, כי אנשים דרך הפורום לא יכולים לעזור לה לפתור את הבעיות המתוסבכות שלה!

Music4Life

New member
פסיכולוגית, את פיקחית לגילך! ../images/Emo3.gif

בלי להעליב או משהו חס וחלילה אבל האמת חשבתי שאת יותר מבוגרת מגילך רק בגלל הצורה שבה כתבת. כל הכבוד! מקווה שלא נעלבת או משהו...סורי את בהחלט בחורה פיקחית!
לדעתי כל העניין הזה זה ממש מטורפת..איך היא יכולה להתוודות על זה בכלל? זה ממש פאדיחה לדעתי...וברור שאישה בת 35 צריכה לדעת איפה היא משתלבת בחייה. הערצה כזאת למפורסמים זה כבר ממש הגזמה... ואפילו אם נומר שזה באמת התאהבות בשרית, עדיין, היא לא יכולה להגיע אליה, היא מבוגרת ממנה בכמה שנים טובות ואין מצה שיקרה ביניהם משהו, שרית היא פנטזיה טובה של הרבה בחורים ונראה לי, בעיקר בחורות...בצורת הערצה או לא... אשר יהיה, זה די מטופש וצריך לצאת מזה מהר כי זה לא מציאותי בכלל. גם אני באמת באמת אוהבת את שרית ברמות גבוהות ולפעמים זה יוצר לי בעיות אבל זאת אשמתי, כי אני נותנת לזה להגיע לרמות האלה בלי השגחה. אני באמת אוהבת את שרית מכל הלב תאמיני לי, אואו, אבל אני מודעת לזה שאני לא קרובה אליה ולא מכירה אותה ולא יכולה להיותאיתה בשום סוג של קשר ואני מקבלת את זה כי יש פה מציאות שצריך להבין אותה...זהו לא מסובך. פסיכולוגית, את טובה בדברים האלה...למה קראת לעצמך בכינוי הזה?

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif ../images/Emo9.gif חמודה!

ושוב את צודקת! =)) הרבה בחורים ובחורות, שמעריצים את שרית, מאוהבים בה בתור פנטזיה... וזה בסדר כל עוד הם לא הופכים, או מנסים להפוך את זה למציאות. יש הרבה אנשים שמעריצים שחקנים, זמרות וכו'.. אבל ברורה להם העובדה שזה לא מציאות ושאין מצב שיקרה ביניהם משהו, או שזה יהיה הדדי! כי לא יכול להיות ביניהם שוב סוג של קשר, במיוחד שהאדם שבו הם מאוהבים הוא אדם מפורסם אפילו אני מעריצה זמרת (ג'ניפר לופז..חח), ויכולה לקרוא לזה אפילו "התאהבות".. אבל יש התאהבות ויש התאהבות.. חח כאילו, אני למשל, מאוהבת בכישורים שלה, בקול שלה, באישיות שלה (האישיות שאני מכירה דרך המסך, ואני מודעת שזו לא האישיות האמיתית שלה..), ביופי שלה.. בשירים שלה! זה ההבדל בין התאהבות שנובעת מתוך הערצה, לבין התאהבות רגילה בבנ'אדם שכן מכירים! ואישה בוגרת (בת 35) צריכה להבין את ההבדל הזה, ולפתור את הבעיות שלה! להתגבר על מה שהיא מרגישה, ולהבין שזו לא מציאות! אה, ואגב.. אני קוראת לצמי בכינוי הזה כי אני מרגישה שהוא מתאים לי!
חחח.. אני אוהבת פסיכולוגיה וכל מה שקשור בזה.. חח

Music4Life

New member
באמת מתאים לך....

היית רוצה להעביר את השיחה (המאד מענינת הזאת) למסרים? כי אני מפחדת שעוד יתנפלו עלינו שאנחנו סתם כותבות פה שטיות...(שזה לא ממש שטויות אבל בכל מקרה) ואני גם אוהבת להתכתב... אני רואה שאת בעלת דיבור, ועם ראש טוב וזה מעניין אותי לדבר עם אנשים כאלה שאוהבים אותם דברים כמוני וחושבים דומה. אז אני שולחת לך מסר...תזהרי!
להתראות.

למעלה