לא התכוונתי בצורה כזאת י'מתלהבים.
M Music4Life New member 13/7/04 #21 מירי, את לא עובדת על אף אחד פה... באיזה צורה כבר כן התכוונת?!? על כל מקרה, זה צריך טיפול מותק...
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 14/7/04 #23 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif כמו שרשמתי ...../images/Emo26.gif בהודעה שלי למטה... מצבך קשה! את באמת צריכה טיפול!
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif כמו שרשמתי ...../images/Emo26.gif בהודעה שלי למטה... מצבך קשה! את באמת צריכה טיפול!
ח חן חמי New member 14/7/04 #27 אתן מצחיקות אותי בצורה מטריפה חחחחחחחחח חחחחחחח כן מירי- תתמידי עם התרופות והכל יהיה בסדר
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 14/7/04 #22 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif בכיףףף!! ../images/Emo13.gif נדבר על זה במסרים! וגם על דברים אחרים... כי ה"בעיה" של מירי כבר לא רצינית, היא סתם בנ'אדם ילדותי! << ... לפי התגובה שלה שמתחת להודעה שאני עכשיו כותבת >> מצבה קשה!
../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif בכיףףף!! ../images/Emo13.gif נדבר על זה במסרים! וגם על דברים אחרים... כי ה"בעיה" של מירי כבר לא רצינית, היא סתם בנ'אדם ילדותי! << ... לפי התגובה שלה שמתחת להודעה שאני עכשיו כותבת >> מצבה קשה!
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 14/7/04 #25 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif כן.. נכון! ../images/Emo3.gif
ח חן חמי New member 14/7/04 #26 ניבה ניבה הלוואי וידעתי מיזאת הפסיכולוגית הזאת... יאללההה בכל אופןןןןןן אני יודעת מיזאת! ואני חולה עלייייך
ניבה ניבה הלוואי וידעתי מיזאת הפסיכולוגית הזאת... יאללההה בכל אופןןןןןן אני יודעת מיזאת! ואני חולה עלייייך
פ פסיכולוגית מושיקיתתת New member 14/7/04 #29 ../images/Emo14.gif../images/Emo47.gifחח..את יודעת מי אני?!../images/Emo12.gif
ח חן חמי New member 14/7/04 #31 אני?? כן! הילדה הכי........ #$%^#$%#%#%#%#%#%$^$^ ..... עדיף שאני ישמור את זה לעצמי!! חולה עליך