כנ"ל
W WallFlower New member 20/3/03 #23 אני לא באתי ולא רק שלא הברזתי../images/Emo26.gif גם עשיתי מבחן במתמטיקה! לא ישנתי חצי לילה! אני מתה מעייפות אבל אני בטוח לא ארדם גם היום!
אני לא באתי ולא רק שלא הברזתי../images/Emo26.gif גם עשיתי מבחן במתמטיקה! לא ישנתי חצי לילה! אני מתה מעייפות אבל אני בטוח לא ארדם גם היום!
S Slave To The Dark New member 20/3/03 #26 באתי לשכבה שלנו הייתה מתכונת באנגלית..אז חיביים לבוא(הלך חרא ) אבל שמתי לב שלא היה אף אחד בביצפר.
S Slave To The Dark New member 20/3/03 #25 המממ אנחנו אטמנו את החדר של ההורים והוצאנו את ערכות המגן...זהו...
S Slave To The Dark New member 20/3/03 #24 למה?!!! למה אנשים פה ענו על היטלר אם כתוב על מלחמת העולם הראשונה? מה נסגר?!
E Eien Chibi U New member 21/3/03 #27 תשובה:../images/Emo104.gif מלחמת העולם השניה עוד לא התחילה, אז איך הם ידעו שמלחמת העולם שרק הסתיימה הייתה "הראשונה"?
תשובה:../images/Emo104.gif מלחמת העולם השניה עוד לא התחילה, אז איך הם ידעו שמלחמת העולם שרק הסתיימה הייתה "הראשונה"?
E Eien Chibi U New member 22/3/03 #30 כבר ענו?...0.0../images/Emo104.gif אני מכירה את השאלה הזאת. ולא יזיק לך להתבטא בקצת יותר נימוס.