אני מאושרת (יאללה שרשור נקודות אור)

אני מאושרת (יאללה שרשור נקודות אור)

(לפי דעתי צריך לאמץ את הרעיון של נקודות האור מהפורום השכן, ואני לוקחת את זה על עצמי מדי שבוע אם ילך...) אני מאושרת וזה לא בגלל מישהו... טוב בעצם אולי... עבר עלי שבוע כ"כ טוב!
יום רביעי שעבר נולד לי אחיין (ראשון) חמודי בשם אלמוג! הוא כ"כ חמוד... אז התווסף לי התואר דודה
יום ראשון עברתי טסט והתווסף לי התואר נהגת
ויום ראשון הקרוב אני עולה בדרגה ומתווסף לי התואר סמלת כל כך הרבה דברים טובים בבת אחת... ועוד חודש אהובי חוזר! חודש יולי 05 זה בהחלט החודש שלי..

pain is MY love

New member
נקודת אור?...

תאמיני לי אם אני אגיד לך שקשה לי למצוא כזאת בחיים שלי?.... אני רצינית! אני יכולה למצוא מספיק נקודות חושך אם בא לך...

pain is MY love

New member
רצית? קיבלת!

כבר שבועיים שאני לא מדברת עם שני ההורים שלי. כבר שלושה שבועות שלא דיברתי עם הכדורגלן שלי. כבר שבוע שלא דיברתי עם החברה הכי טובה שלי. אין לי גרוש כי 396 ש"ח זה לא כסף! אין לי זמן לעצמי. אני עייפה, מאוד. תמיד! אם כל זה לא מספיק אני גם קצינת קישור! וגם רצינת קורסים! וגם שלישה! מישהו רוצה להתחלף בחיים?....

Piren

New member
סתם תהייה

לא נמאס לך לומר "הכדורגלן שלי"? חוץ מזה, אין לו שם? .. או שהוא פשוט מן trophy שלך, ולכן לא משנה מי הוא, מלבד העובדה שהוא כדורגלן, ומסתבר שייך לך?

pain is MY love

New member
יש לו שם

אפילו שם מאוד יפה. וכן, מדוברת בבן אדם אחד ומיוחד. אבל הוא שחקן של מכבי תל אביב והוא די מוכר ואני לא מתכוונת לפרסם את השם שלו כמו אני לא מפרסמת את השם המלא שלי וכמו שלכל אחד פה יש כינוי ומגיעה לו הפרטיות שלו... זה כל כך בעייתי?...

המממ

תראי הממ אני בטוח שהכל יהיה בסדר.. יש אנשים לא עלינו עם צרות הרבה יותר גדולות משלך... שבכיף היו מתחלפים איתך בחיים... סה"כ עם ההורים את תשלימי.. (לרוסים אין הרבה ילדים... חחח מקסימום יש לך אח או אחות + איזה כלב או חתול או שניהם..וזה עוד במקרה שאת לא בת יחידה.. אז אני בטוח שתשלימו..) החברה הכי טובה... נו הרי היא הכי טובה.. אז גם איתה זה עניין של זמן עד שאחת ממכן תרים טלפון ותשלימו בתוך דקות.. אלא אם היה משהו ממש רציני שעבר ביניכן.. בקשר לגרוש נו את חיילת.. ועוד קצינה אז זה מצב זמני ורוב החיילים בצבא באותו מצב כמוך.. בקשר לעייפות - זאת את שהולכת למסיבות וחוזרת בבוקר לביקורות... אבל תכלס לכי לרופאה בקופת חולים ותעשי בדיקת דם אולי חסר לך משהו כמו איזה ויטמין שאפשר להשלים בכדורים.. בקשר לכדורגלן.. נו אני אפילו לא יתחייס לזה..

pain is MY love

New member
זה מה זה קל

להגיד "יהיה בסדר" אני לא באה להתבכיין או משהו. ממש לא. האמת שאני ממש אוהבת את החיים שלי ואני לא מתלוננת לרוב. אבל ת'כלס הם לא קלים כמו שאנשים חושבים...

את שמת לב..

שכשחשבת על זה... עברת ממצב של נקודות חושך ושל "מלא" צרות והגעת למצב שבו את כתבת.. שהחיים שלך "לא כאלה קלים"... אף אחד לא אמר לך שאת חיה בגן עדן.. אבל.. וואלה מרינה אם כבר בא לך ל"בכות" על מר גורלך.. אז לפחות שזה יהיה משהו קצת רציני.. החיים שלך בסדר גמור.. "נראה לי מכאן לפחות".. אם בא לך לשפר אותם לכי לכותל שימי פתק.. למרות שבטח הוא לא שם עלייך.. הנה כדי שניכנס לפרופורציה רק שלשום היה פיגוע.. אין פיגוע שאני קורא בו על האנשים שמתו על החיים שלהם ולא עומדות לי דמעוות בעין.. זה באמת צרות חס וחלילה שלא נדע..

pain is MY love

New member
תעשה לי טובה

נראה לך אני משווה את החיים שלי לפיגועים?! אני חלילה לא מנסה להגיע למצב כזה! אבל וואללה "מהמקום בו אתה נמצא" אתה לא רואה הכל.. ואתה לא רואה ולא מכיר כל דבר שקורה לי בחיים... אז אל תשפוט בבקשה אנשים שאין לך מושג איך זה להיות בנעליים שלהם...

טוב..

אוקיי את צודקת דברים שלא רואים ובלה בלה.. התכוונתי רק שתנסי להתסכל על הדברים החיוביים אצלך ולנסות לבוא בגישה יותר חיובית זה הכל.. כי אני בטוח שיש לך גם דברים טובים להסתכל עליהם ואני לא שופט כאן אף אחד.. ואני מקווה שאצל כולם יהיה טוב.. וזהו ביי... אה ואני עכשיו אחרי שחזרנו מאיזה מקום שתינו כמו מפגרים לכבוד חבר שלי שמתחתן.. חבר שלי דפק לחבר אחר את הרכב באיזה פח זבל... חחחח ואני בראש "נחמד ביותר" אבל עדיין מסוגל לפתור מבחן באלגברה ליניארית.. למרות שזה איכס.. חוץ מזה... את לא נחמדה כשאת כועסת... ואני מתחיל לרשום שטויות אז אני יפסיק..

listen..

it´s not right to tell someone n ot to feel sad because they r wrost thing.. it won´t make him to feel better because it´s a feeling not math.. iI know when i´m diki i´m trying to tell it to myself and it never work.. so let her write what she feels..

Cobe Anan

New member
עוד 24 שעות אני מסיים לעבוד...

מאז שבת לא ממש ישנתי, אני רק עובד, פה ושם (פעם-פעמיים ביום) אני תופס משהו כמו שעה מנוחה.. אני כבר בשלב של הזיות מטורפות.. אבל חייבים לעבוד..

כמעט25

New member
את צודקת!!../images/Emo45.gif

מספיק עם כל המירמור בפורום הזה.. תשתפו פעולה כולם ותסתמו!! ברור!! נקודות האור אצלי היו: (טפו טפו טפו בן פורת יוסף
)
קיבלתי 92 במתמטיקה------>סופסוף יש לי בגרות מלאה------>ואני לא צריכה פסיכומטרי לתואר שנרשמתי אליו.
גיליתי את פרצופו האמיתי של מישהו שטען שהוא "ידיד" שלי ואני בקשר עם בחור חמוד חדש.
גיליתי לפני כמה דקות שירדתי 2 קילו (יש מצב שהמשקל מקולקל!?)
קיבלתי הצעת עבודה מעניינת חוץ מהעבודה שיש לי כרגע...

כמעט25

New member
מפגרת כמוני צריכה לומר תודה

על ה3 יח"ל המסכנות...מתמטיקה מעולם לא היה הצד החזק שלי או צד בכלל! כרגע פגשת וירטואלית את הבחורה הכי מפגרת בחשבון! ואם אני הצלחתי אז ב-א-מ-ת שכל אחד יכול. והציעו לי להיות שותפה של איזה גבר שיש לו שרות לימוזין צמוד בתור מלווה של תיירים בארץ... לתכנן להם את הימים.. להזמין מקומות...הכל! ויש לי נהג צמוד...ואני מחליטה מה תהייה המשכורת שלי, נראה איך ילך...

למעלה