אני מאושרת (יאללה שרשור נקודות אור)

חודש בהחלט לא רע.

**היום נודע לי שבסוף החודש אני כנראה(90%) הולך לקבל סכום כסף 'יפה'. **יש טור דה פראנס. (וזה היסטרי...כי אני מכור...). **קניתי את הסרט "גרין מייל" בDVD אחרי שחיפשתי אותו איזה חצי שנה.

כמעט25

New member
משתתף../images/Emo37.gif

א....רוצה להיות חבר שלי
ב...זה הריגושים שלך בחיים אחי?!!?!?!? ג...יש לי אותו שנים! הייתי נותנת לך אותו במתנה אם רק היית מבקש....

לא אמרתי שזכיתי בלוטו.

אבל סכום חביב בואי נגיד. סכום כזה חביב שאני לא הולך לעבוד בזמן הקרוב. (לא שאני עובד עכשיו). הטור דה פראנס זה התחרות הספורטיבית הכי מטורפת בעולם. וזה מעניין טרור לדעתי. אני מבין לחלוטין למה אנשים לא מוצאים בזה עניין...כי למישהו שהוא רחוק מהענף(רכיבה מקצועית) זה נראה משעמם ולא מובן. אבל יש בתחרות הזאת הרבה מעבר למה שנראה לעין ומי שמכיר לומד להתאהב בזה מאוד מהר. ואני לא ידעתי שהסרט קיים כבר שנים בכותר עברי. (אולי יש לך את הסרט מארה"ב...אני לא מדבר על זה). אני אוסף כותרים עבריים ולא אחרים. (אריזה ישראלית וכו'). ליום הולדת הבא שלי את מוזמנת להביא לי סרט אחר איזה שתרצי. :)

המממ

יש לך את הסרט ג'אנגו... מישהוא פה מסר לי שאת הפכת לספרייה של סרטים.. :).. קיצר לאיזה תואר נרשמת ואיפה.. וישר כח על הירידה במשקל.. תמשיכי לרדת.. אבל רק במשקל.. :)..

כמעט25

New member
לא מאמי...אין לי../images/Emo3.gif

ואני ממש לא סיפרייה!! אני בנאדם כ"כ חסר סבלנות שלשבת 3 שעות מול הטלביזיה בשביל סרט כבד עליי.... נרשמתי לתואר בחינוך במכללת אחווה (אם אתה מכיר) והאמת שהבחור החדש שלי ביקש שלא ארד אפילו קילו (ממש חמוד) וכן....מסתבר שהמשקל מקולקל

Lancelot99

New member
אפשר נקודה משולבת?

אני אוטוטו יוצא לפינוי, אבל לפחות אני ככה אזכה לא לראות את הרס"ן המעצבן שלי למעלה מחודשיים!

Let it be light!

I´m in a vacetion in Brazil* I bought a lot of cool stuff* *i´m not a student or a soldier what makes me free woman :) shadow * got nobody to love anymore * got nobody to love anymore * got nobody to love anymore

liontamer

New member
יצאתי לחפש"ש!

אחרי שלוש שנים של בעעע לאון עד אתמול אוג' 02?

טוב אז..

היום היה לי מבחן... ואני נורא מקווה ויש סיכויים טובים+ שנראה לי שעברתי אותו... את הסיוט הזה... אלגברה ליניארית.. איכס.. זהו עכשיו נשאר רק מאקרו כלכלה וכנראה גם חשבון אינפנטיסמלי ב.. אלוהים ישמור עליי ויגן עלי מכל צרה וצוקה.. ומכל מיני תרגילים שבאים עלי להביא לי התקף לב בגיל צעיר... אה וחוץ מזה אתמול הייתי בחינה של חבר שנתחתן עוד שבוע.. והממ.. סתם הכרתי איזה אחת לא נראה לי שתהיה חתונה אבל אולי תהיה הנאה.. וזהו.. אני עייף ורעב..

עצור והזדהה!!

אתה לומד כלכלה?? איפה? סיימת שנה ראשונה? שניה? (לפי הקורסים) הכי חשוב - איפה??

קטרפי

New member
זה לא הולך ככה ../images/Emo110.gif

לפני שאתה אומר עצור והזדהה אתה צריך להגיד עצור אחר כך עצור והזדהה אחר כך עצור או שאני יורה אחר כך אתה אומר בערבית אחר כך ברומנית אחר כך בתורכית אחר כך ברוסית אחר כך בסינית ואחר כך אם כול זה לא עוזר אתה דורך את הנשק ומפוצץ את האימאימא של הבן 1000 הזה תוך כדיי קריאות DIE BITCH DIE

לא יודע איפה אתה היית...

אצלנו היו נהלי פתיחה באש טיפה שונים. כמובן יש את נוהל כסת"ח. זה נוהל מקוצר שבו אתה אומר את כל מה שצריך, אבל בלב. ומהר מהר. ואז אתה מכוון למרכז מסה ומפרק מחסנית. יש כאלה שקוראים לזה 'נוהל גבעתי'. לא יודע למה
. הבעיה שאח"כ אתה חייב לחרטט לבחור ממצ"ח שצעקת והחשוד לא עצר. כן כן...גם אחרי שכבר הכנסת בו 12 כדורים...לא עצר המניאק.

pain is MY love

New member
חחחחחחחחח

הרגת אותי עכשיו!!!!! אני אחרי 10 חודשים של עליות משמר יומיומיות עוד לא מצליחה לזכור באיזה שפה בדיוק צועקים את כל הקללות האלה...

טוב הממ..

עמק יזרעאל.. שנה ראשונה.. בתקווה לעבור את כל המבחנים של השנה.. נשארו לי עדיין 2 שלעבור שנה זה חובה לעבור אותם... מאקרו ואינפי ב... אתה לומד..? מתכנן ללמוד..?.. אם בא לך סתם להתייעץ אתה מוזמן...

מתכנן ללמוד.

אני רוצה תואר חד-חוגי בכלכלה. אוניברסיטת חיפה. (יש לי עוד זמן...אני צעיר מת
).

למעלה