ובכלל כל מי שרוצה מוזמן לשלוח לי את המסן שלו בפרטי
R Roy1232 New member 2/10/05 #1 אני מאחל לכל הפורום האהוב שלי, שנה טובה ומתוקה, גדול לכולכם, שתצליחו והכל... שיהיו לכם הרבה תפוחים בדבש מחר, ומה עוד אני יכול לאחל... שנת קולדפליי מוצלחת ונעימה לכולם!
אני מאחל לכל הפורום האהוב שלי, שנה טובה ומתוקה, גדול לכולכם, שתצליחו והכל... שיהיו לכם הרבה תפוחים בדבש מחר, ומה עוד אני יכול לאחל... שנת קולדפליי מוצלחת ונעימה לכולם!
ג גליייייייייי New member 3/10/05 #14 ../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif|הסמיילי של ק.פ [email protected]
../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif|הסמיילי של ק.פ [email protected]
M MarishA M New member 2/10/05 #3 ../images/Emo185.gif שנה מקסימה!!!!!!!!!! שנה טובה ומקסימה ומתוקה מתוקה לפורום שלי גם !!!! שירבו קולדפליירים כמוכם
../images/Emo185.gif שנה מקסימה!!!!!!!!!! שנה טובה ומקסימה ומתוקה מתוקה לפורום שלי גם !!!! שירבו קולדפליירים כמוכם
ג גליייייייייי New member 2/10/05 #4 ../images/Emo9.gifקבל חיבוק ויקטואלי../images/Emo24.gif שנה טובה גם לך,ולכול הפורום בכלל!! אני מאחלת לכם שיהיה לכם אחלה שנה!ומה עוד?שכול הציפיות יתגשמו!!
../images/Emo9.gifקבל חיבוק ויקטואלי../images/Emo24.gif שנה טובה גם לך,ולכול הפורום בכלל!! אני מאחלת לכם שיהיה לכם אחלה שנה!ומה עוד?שכול הציפיות יתגשמו!!
R Roy1232 New member 2/10/05 #5 התלהבת מהחיבוק הוירטואלי.. ../images/Emo13.gif קבלי + בחזרה + עוד שנה טובה מיוחדת בשבילך והקדשה של החתימה שלי
התלהבת מהחיבוק הוירטואלי.. ../images/Emo13.gif קבלי + בחזרה + עוד שנה טובה מיוחדת בשבילך והקדשה של החתימה שלי
R Roy1232 New member 3/10/05 #10 חח לא נעים לא להחזיר.. ../images/Emo24.gif עכשיו גם ועוד כמה רגשונים כי משעמם לי כרגע ואני אונליין בפורום עכשיו כבר רבע שעה..
חח לא נעים לא להחזיר.. ../images/Emo24.gif עכשיו גם ועוד כמה רגשונים כי משעמם לי כרגע ואני אונליין בפורום עכשיו כבר רבע שעה..
ג גליייייייייי New member 3/10/05 #23 האם אתה מאחל לי כדורסל ,לב ,נשיקה ,פרח ,מורה להיסטוריה ,גיטרה ,אהבה ? כבר יש לי הכול,חוץ מהאהבה!לא נורא זה עוד יגיע
האם אתה מאחל לי כדורסל ,לב ,נשיקה ,פרח ,מורה להיסטוריה ,גיטרה ,אהבה ? כבר יש לי הכול,חוץ מהאהבה!לא נורא זה עוד יגיע
R Roy1232 New member 5/10/05 #39 ברור שאני מאחל לך כדורסל! זה משהו שווה ואיך אמרו בשיר: "She will be loved"
N nirvana the kings New member 5/10/05 #48 סלח לי אני בידיוק הלכת,אבל כשתחזור ואם אתה לא מתחבר,שלח מסר.