חחח יפה...
0 0mroosh New member 3/10/05 #19 ../images/Emo9.gif הורה . בר, תרקדי עימי ריקודי עם לסמן את פתיחת השנה החדשה?
M m i c k e y 15 New member 3/10/05 #16 ../images/Emo75.gifשנה טובה לכולםםםםם../images/Emo74.gif וחג שמחחח [email protected]
S steelwater New member 3/10/05 #18 שנה טובה חחח לקח לי זמן להיבן למה יש תפוח בתמונה! זה נראה לי כמו הסמל של אפל וחשבתי שזה כבר היה בתמונה לפני שהוספתם אליה דברים
שנה טובה חחח לקח לי זמן להיבן למה יש תפוח בתמונה! זה נראה לי כמו הסמל של אפל וחשבתי שזה כבר היה בתמונה לפני שהוספתם אליה דברים
R Roy1232 New member 3/10/05 #21 נצל"שון ביומיים הקרובים אני לא בבית ואין לי חיבור לאינטרנט, ככה שאני לא אהיה בפורום.. אני אחזור ביום רביעי
נצל"שון ביומיים הקרובים אני לא בבית ואין לי חיבור לאינטרנט, ככה שאני לא אהיה בפורום.. אני אחזור ביום רביעי
M MarishA M New member 3/10/05 #22 מתגעגעים!!!!! ../images/Emo140.gif שנה טובה ומתוקה מתוקה מתוקה לפוורם המקסים הזה!!!!!!! אוהבת'כם!!
0 0mroosh New member 3/10/05 #24 מקסימונת. רועי, תחזור כבר. [למרות שאתה עוד כאן]. -- שמעתי היום את פרשוטס [השיר עצמו], בעודי מחכה לאוטובוס בתחנה המרכזית, מאחת החנויות, הציל לי את המצב רוח.
מקסימונת. רועי, תחזור כבר. [למרות שאתה עוד כאן]. -- שמעתי היום את פרשוטס [השיר עצמו], בעודי מחכה לאוטובוס בתחנה המרכזית, מאחת החנויות, הציל לי את המצב רוח.
N nirvana the kings New member 3/10/05 #25 אני אוהבת את השיר הזה אבל הוא לא קצר מידי? ו..למה הציל לך את המצברוח היית במצברוח רע? נ.ב:זה גליייייייייי שינתי כינוי
אני אוהבת את השיר הזה אבל הוא לא קצר מידי? ו..למה הציל לך את המצברוח היית במצברוח רע? נ.ב:זה גליייייייייי שינתי כינוי
0 0mroosh New member 3/10/05 #26 היה לי חם וכאבו לי הרגליים, אבל לפחות קניתי את הדיסק של תמר אייזנמן ומארז של מאיר בנאי. בכל אופן, הוא קצר, אבל אלוהי.
היה לי חם וכאבו לי הרגליים, אבל לפחות קניתי את הדיסק של תמר אייזנמן ומארז של מאיר בנאי. בכל אופן, הוא קצר, אבל אלוהי.
N nirvana the kings New member 3/10/05 #32 חחחחחח,כבר התרגלת ל-ייייי הא? אבל נירוונה זה דה בסט! וגם גרין דיי !
S steelwater New member 3/10/05 #28 עומר תמר אייזנמן היא אחות של חניכה שלי שהדרכתי ת'קבוצה שלה ב-יב' חחח היא נתנה לי ת'דיסק בחינם. אני לא יודעת אם מאז יצא עוד אחד אבל לי יש איזה דיסק של איזה 4 או 5 שירים והעטיפה היא לא מזכוכית אלה מקרטון. דיסק מעולה!
עומר תמר אייזנמן היא אחות של חניכה שלי שהדרכתי ת'קבוצה שלה ב-יב' חחח היא נתנה לי ת'דיסק בחינם. אני לא יודעת אם מאז יצא עוד אחד אבל לי יש איזה דיסק של איזה 4 או 5 שירים והעטיפה היא לא מזכוכית אלה מקרטון. דיסק מעולה!