אני מבואסת

RomiVais

New member
אני מבואסת ../images/Emo7.gif

חזרתי לא מזמן מראיון עבודה. החצי הראשון היה מושלם. המנהלת כבר דיברה איתי בעבר והתחלנו לסגור פרטים לגבי תחילת עבודה - בשבוע הבא. אוטוטו..... כל כך שמחתי, סוף סוף עבודה!!! אבל, הגענו לשלב המדים. זו חנות של משקפי שמש ויש להם אפודה בצבעים של החברה. במידות 1-3 בלבד. ראיתי את מידה 2 , בקושי עוברת זרוע אחת שלי שם.... ואני אמורה לקבל את המידה הכי גדולה (3) היום בערב למדידה. כל כך מעצבן אותי שבעצם בכך תלוי שאני אתקבל או לא. אם האפודה עולה - מתחילים לעבוד ואם לא - אז לא. אני תמימה מדי, פעם עוד חשבתי שזה הולך לפי כישורים אלה או אחרים ולא תיארתי לעצמי שעדיין יהיו לי בעיות מסוג זה אחרי שארד 20 קילו. יצא לי בעבר לא להתקבל לעבודה בגלל המימדים שלי, אבל עדיין? נראה לי שכל פעם יצוץ משהו חדש. כל מה שאני מנסה לעשות כדי להעלות את הביטחון העצמי שלי ולהכניס לעצמי לראש שאני כבר לא שמנה אלא מלאה, ירד לטימיון היום, תוך שניה אחת בלבד. המנהלת עוד היתה חצופה ושאלה אותי כמה אני חושבת שאני יכולה לרדת בחודש..... וגם שאלה אם אני עושה ספורט..... כאילו שזה בכלל אמור לשנות משהו. (היא יודעת על הניתוח כי אחותי עובדת שם). בכל מקרה - אני אלך עכשיו למדוד את האפודה הזאת, כי אין לי סבלנות לחכות לערב. אז אני עוד אעדכן....... יום טוב. רומי
(החיבוק הוא בעצם לעצמי, אני צריכה אחד.)

שלגיה**

New member
רומי ´לה

קצת עצבנה אותי המנהלת...חבל שאני לא הייתי מועמדת שם...אם היא היתה שואלת אותי אם אני עושה ספורט וכמה אני יורדת...הייתי דוחפת לה זוג משקפיים לנחיריים...סתאאאאאאאאם.. קודם כל יש אנשים שלא מתקבלים לעבודה בגלל אופיים ,השכלתם,נסיונם וגילם... וזה קצת יותר מעליב מאפודה קטנה... בעיניי זה לא סוף העולם...גם אני הייתי צריכה פעם מדים לאחת העבודות שמצאתי כהשתחררתי מהצבא...והכל היה קטן והרגשתי שזה סוף העולם ושאני לא אמצא אף פעם עבודה ושלשמנים אין מקום העולם הזה (הייתי נורא קיצונית במחשבות מרוב יאוש).. אבל...צריך לקחת דברים בפרופורציות...אל תתלי את ההרזייה בלהכנס לאפודה האנורקסית שהציעו לך.זו בעיה שלהם לא שלך שאין להם אפודה בשבילך... שנית,יש עוד אופציות בעולם הזה למציאת עבודה...(בשיחתנו האחרונה הבהרתי לך את זה...) אני מבינה שמקום העבודה באילת אם אחותך עובדת שם... אז זה יופי. אני בטוחה שאם לא תעבדי שם בגלל האפודה זה יהיה הפסד שלהם (אני כמנהלת הייתי מוצאת פתרון פשרה ולא מחטטת לך בתהליך ההרזייה)... ותשלחי את המנהלת הזו אלינו כאן לפורום.נעביר לה כאן שיעור חשוב בנימוסים והליכות. בהצלחה שלגיה

RomiVais

New member
שלגיה יקרה!!! ../images/Emo24.gif

הרגת אותי מצחוק. באמת חבל שלא היית איתי באותו הרגע
כעיקרון נהגתי בקוליות לידה, שלא תבחין שהיא הציקה/הפריעה לי עם ההערה שלה. גם אני נתקלתי בבעיה הזאת בעבר, שלא תחשבי שזה חדש בשבילי, אבל זה כן חדש במשקל הנוכחי שלי היום. לא ידעתי שזה עוד יקרה לי - וכאן בעצם הביאוס. "נחתתי" מהבועה שלי ואני קולטת שמה שירדתי לא מספיק. עדיין לא. וזה לא רק בתחום העבודה, זה גם בתחום החברתי וכו´.... פשוט צריכה לקחת את עצמי בידיים ולעשות הכל כדי להמשיך בירידה במשקל. נכון לעכשיו, ההורים שלי ואחותי אומרים שהאפודה לא ניראית עלי נורא בכלל, להיפך - הם טוענים שהיא מרזה אותי (אבל ביננו, עד כמה הורים ואחות הם אובייקטיביים???) אז במקרה הגרוע - אני אבריח כמה לקוחות
אבל לפחות אעשה קצת כסף... וזה יהיה רק זמני!!
ויחד עם זאת, המנהלת בודקת לי מה האופציות, אולי לקחת לתופרת, או לקנות אפודה חדשה באופן עצמאי..... נראה - אני מנסה להיות אופטימית!!
תודה רבה לך אני מקווה שאת בסדר, ושהכל אצלך הולך טוב. רומי

רונה 29

New member
אוי כמה שזה מוכר לי...../images/Emo7.gif

ואני כ"כ מבינה את הרגשתך ומזדהה איתך , אבל תכניסי לך טוב טוב לראש שההפסד (והלוואי שלא יהיה ...) הוא רק שלהם. שולחת לך
ו
ומקווה שלא תתקלי יותר בתופעות מסוג זה ! פשוט נגמרו לי המילים פתאום... איזו חוצפה !

RomiVais

New member
תודה שירלי!!!! ../images/Emo24.gif

זה באמת נורא, בעיקר כשאני חושבת שזה קורה להרבה מאיתנו. זו ממש אפליה - ואני מאוד כועסת על זה!!! הלוואי והיה אפשר לעשות משהו בנידון, כי זה כל כך לא הוגן. זה שאנחנו שמנים לא אומר שאנחנו לא מוצלחים או חכמים או מוכשרים וכל התכונות שצריך לעבודה... הלוואי וזה ישתנה ולא נצטרך לעבור את זה שוב כ פעם מחדש. תודה על העידודים רומי

רוייקו

New member
לא יאמן איך דרך הבגדים הם מכוונים

כמעט "בלי כוונה" ממש. עצוב שבגלל אפודה תשארי בבית
שיהיה לך בהצלחה. מחזיק לך ידיים. רוייקו

RomiVais

New member
תודה רוייקו!!! ../images/Emo24.gif

אני תמיד "מטיפה" לאופטימיות... ידיד טוב הזכיר לי את זה היום - שאני צריכה לעשות מה שאני אומרת לאחרים... והוא צודק, אז אני אופטימית ואני מקווה לעדכן את כולכם לגבי יום העבודה הראשון, עם האפודה היפה.
שוב תודה!!! רומי

באיה

New member
רומי"לה החמודה, תגעודדי

מי כמוני שיודעת ומבינה את מצבך. אני בעצמי עברתי את כל זה על בשרי, רק בגלל עשרה קילו מיותרים בעבר הרחוק. רומי, אל תתני לאף אחד לשבור את רוחך, הרגע הזה הוא קשה, כולי תקווה שתצאי מהמדידה בשלום, ולא, תואמרי לעצמך שילכו לעזעזל, כנראה לא כתוב לי שעבוד אצלכם. ויש פתגם שאומר, ואני תמיד פועלת על פיו (אין רע שלא יוצא לטובה). אולי במקום אחר מחכה לך משרה הרבה יותר טובה המתאימה לקישוריך ולא למידותיך. תיהי חזקה, הכל יסתדר לבסוף.
חזק, חזק באיה

RomiVais

New member
באיה יקרה - תודה!! ../images/Emo24.gif

גם אני מאמינה בכך שאין רע שלא יוצא לטובה. אני מנסה לחשוב על זה גם כרגע!!! לא רק לגבי עבודה - אלא לגבי הכל. האפודה המקוללת אכן קטנה, אבל אולי יהיה מה לעשות בנידון. אני מחכה לתשובה של המנהלת. מקווה שמחר הכל יהיה ברור יותר. ואם לא - אז אני כבר אמצא משהו אחר...
תודה על החיבוק, באמת שהייתי צריכה אחד!!
קחי אחד חזרה
באמת תודה על המילים שלך - עשית לי ממש נעים בלב. רומי

../images/Emo24.gifקבלי גם אחד ממני ו...

אל תתיאשי. אני כ"כ מבינה אותך וליבי איתך. אנשים רזים לא יודעים ולא מבינים. היא באמת חצופה ואפילו חצופה מאד. צריך לומר לה שאנשים תמקבלים לפי כישורים ולא לפי מידות בגדים. בגד אפשר לתפור. גם אני מנהלת במקום מסויים ושקיבלתי שמנות (כמוני) הזמנתי להן מידות מתאימות וקיבלתי. הלואי שיצליח לך. הלואי,הלואי,הלואי,הלואי,הלואי,הלואי יעל

RomiVais

New member
תודה רבה רבה רבה יעל!!! ../images/Emo24.gif

אנשים רזים באמת לא מבינים. אני חושבת שלמרות החוצפה שלה, הכוונה לא היתה לפגוע, ואכן כשאחותי שאלה אותה (כי הן עובדות יחד) אם יש מה לעשות או שזה מקרה אבוד, היא אמרה שהיא תבדוק מה לעשות ושהיא תטפל בזה, מה שגרם לי להבין שהיא לא מוותרת עלי בקלות ואולי תעשה משהו בשבילי. אולי כן ואולי לא. הימים הקרובים יכריעו.......
הלוואי והיתה לי מנהלת כמוך
את באמת נשמעת אחלה!!! תודה רבה לך.
לילה טוב, רומי

gal33

New member
תשלחי אותה הנה שנשב עליה כולם ביחד

אני לא נאיבית וזה קיים בהרבה מקומות. אבל, וכאן קיים אבל מאוד גדול: אם תתחילי לעבוד שם לאחר כל מה שהיה, את פותחת לה דלת רחבה, ממש הזמנה להעיר כטוב (?!) ליבה, מתי שבא לה ואיך שבא לה על צורתך החיצונית. תחשבי טוב טוב, על החוויות שזה יזמן לך והאם את רוצה לעבוד במקום שכזה. לפני הרבה שנים כשהייתי שפיפונית, 110 קילו, קיבלו אותי לעבודה בתור סלקטורית בנתב"ג, אם שם יכלו למצוא פתרון למדים, גם בחנות המשקפיים אפשר. בסוף זה לא יצא לפועל כי התחלתי ללמוד והם רצו שאחכה עוד שנה עם הלימודים, ואני לא הסכמתי.

RomiVais

New member
היי גלי ../images/Emo8.gif ../images/Emo24.gif

היא כל כך רזה שאם רק אני אשב עליה כבר לא יישאר ממנה כלום!!
אני מקבלת את מה שאת אומרת ואני מסכימה שאולי אני אצטרך לקבל "ביקורות" ממנה לגבי המראה החיצוני. ועכשיו לי יש אבל גדול, אני יותר מדי זמן בלי עבודה וחשבון הבנק מתחיל לזעוק "הצילו!!!" אז אני חושבת להתפשר והעיקר לצאת לעבוד. זה אולי מחיר כבד לשלם, כי מאוד קשה לי עם ביקורות לגבי המראה החיצוני שלי (אני תמיד אומרת שאני יכולה להגיד שאני פרה אבל שאף אחד לא יגיד שאני צודקת - כי אז זה פוגע
), אבל אני מוכנה לשלם מחיר זה - כי זה רק זמני. זה לא מה שאני רוצה לעשות בכל חיי... אז יהיה בסדר!!
אני בינתיים מקווה להתחיל לעבוד שם, למרות הכל, עבודה כרגע תהיה גם פיתרון מצויין לנפש... תודה רבה על הכל, ולילה נפלא, רומי

צפרדעית

New member
רומי יקרה...

אני כ"כ מבינה את התסכול אבל אני בטוחה שתתקבלי לאותו מקום עבודה גם בלי האפודה... תמשיכי להאמין בעצמך את בחורה מקסימה ולא קולב ואני בטוחה שהמעסיקה הזאת תקבל אותך ותבין איזה נכס יש לה בידיים מאחלת לך רק טוב צפרדעית

lir42

New member
רומי יקרה שלי......

מצטערת לשמוע... אבל שמחה שהתקבלת לעבודה אוהבת ומחבקת שלך ליר

lia 2 4

New member
אני פשוט לא מאמינה!!!../images/Emo5.gif

את יודעת מה אני חושבת? אני חושבת שהמנהלת הזאת מעלה לעצמה את הביטחון העצמי שלה בעזרת כך שמורידה אותו למישהו אחר!!! כ"כ מכעיס..רומי, עם כל הכבוד אני לא חושבת שאת צריכה להישאר שם. יו.. אני בטח היתי שופכת עליה שם משהו ויוצאת עם ראש מורם. אבל לא כולם צריכים להתנהג כמו בהמות נכון?:)) אני זוכרת בצבא רעדתי מרוב הלחץ בטירונות כשנתנו לנו מדים והינו צריכות להתלבש עם כל הבנות בחדר הענק. וכמה פחדתי שזה לא יעלה עליי... את רואה? כל אחד מאיתנו עובר חוויה שכזאת, אנחנו ביחד, אנחנו הרבה, ובטוח לא מנהלת אחת מסריחה ושטחית בטירוף תשבור אותנו!!!!! מחזיקה ידיים, וגם חושבת שמגיע לך יותר חמודה שלנו!!! ליה

RomiVais

New member
ליה יקרה ../images/Emo24.gif

אני מסכימה חלקית עם מה שאת אומרת. תאמיני לי שהייתי רוצה להגן על כבודי ולשלוח אותה ואת העבודה לכל הרוחות, אבל חייבים להיות שקולים במעשים שלנו לפעמים...... אני תמיד חושבת פעמיים לפני שאני עושה משהו וזה טוב במקרה הזה, כי אם הייתי פועלת לפי ה"רפלקס" הראשוני, לא היה לי סיכוי להתקבל ואני באמת לא יכולה להרשות לעצמי כרגע. לפעמים חייבים "להוריד את הראש" ולשמור את הכבוד בצד, על מנת להשיג משהו שאנחנו צריכים. ואני צריכה עבודה - אין אפס!! אז למרות שאני צעירה ויש לי זמן, אני מעדיפה במקרה הזה להתפשר. לעזוב עבודה תמיד יש זמן, אבל חייבים לנסות. לגבי צבא, זה כבר סיפור בפני עצמו.....
תודה לך, על הכל. אל חשש - יהיה בסדר גמור. לילה טוב, רומי

RomiVais

New member
תודה לירי, אבל...........

עדיין לא התקבלתי. התקבלתי עד שצצה הבעיה, עכשיו יש לי ספק... אבל יהיה בסדר!!!!!! תעשו חיים במפגש מחר אני אתגעגע אל כולם. לילה טוב, רומי

למעלה