אני מבואסת

RomiVais

New member
צפרדעית יקרה!!!!!!! ../images/Emo24.gif

אז זהו, שהבוס מאוד קפדן לגבי האפודה (בסוף תהיה לי טראומה מאפודות
) אבל נראה, אני אופטימית כרגע. אחרי הביאוס של כל היום אני מתעודדת כאן עם ההודעות של כולם והאופטימיות חוזרת למקומה הטבעי
תודה על המילים שלך... אני לא יודעת אם ייראו בי נכס שם - מקווה לא להבריח קונים.....
סתאאאאאאאאאאאאאם, זה היה בצחוק עכשיו!!!
יקירתי, אני מקווה שהכל הולך טוב עם הלימודים ומאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם!!! מכל הלב, רומי

SARA120

New member
רומי יקירתי!../images/Emo68.gifהאם פסגת ה....

חלומות שלך זה חנות למשקפי שמש? את כל כך מוכשרת !אני מאמינה שזו עבודה לבינתיים עד שתגמרי ללמוד,או משהו כזה... תאלתרי מותק!אם האפודה צרה תציעי להרחיב אותה על חשבונך ולהוסיף בד מתאים בצדדים,תחיכי אל הגברת ותגידי שבשבוע הבא זה יעלה בטוח.... אחרי שהיא תכיר אותך וכולם יכירו אותך הם ישכחו מספור האפודה. מנהל מרגיש עליונות כלפי מועמדים לעבודה,והוא מרגיש שמותר לו להעיר כל דבר,חוץ מזה מה לעשות,הפירסומות של האנורקסיות עובדים על המוח ופסגת האושר זה שדוף...וסיפור מהחיים:חפשתי עבודה לאחר שפיטרו אותי (מה לעשות לטובת מישהי צעירה ורזה ממני...)ואני אם תעודות מפה להודעה חדשה וכמובן כולם בוחנים את הפירות..(אשכוליות וכו..)ולא את הפרות.. מנהל אחד מסתכל אלי ושואל למה אני חושבת שאני מתאימה,חייכתי אליו את הגדול בחיוכי ואמרתי לו שאיתי יהיה לו שקט כי לא יתקשרו אלי מחזרים ולא יפלרטטו איתי בעבודה..עבודה נטו!...זהו! ב ה צ ל ח ה ! וקחי את החיים בסבבה! שרה

ronnymp

New member
שרה ... זה מזכיר לי בדיחה ../images/Emo127.gif

קצת שובניסטית - אבל זה באותו העניין ....... עו"ד מקבל שתי מועמדות חדשות למשרת פקידה במשרדו .
האחת - מדפיסה במהירות עצומה וללא שגיאות - אבל ללא שום תעודות או המלצות
והשניה - עם תעודות והמלצות מפה .... ועד להודעה חדשה - אבל מדפיסה די "על הפנים "
- במי משתיהן יבחר לקחת למישרה המוצעת במשרדו
תשובה - את ההיא עם החזה הגדול
ולסיפור הפוגע שחוותה רומי שלנו - כבר עניתי לה הבוקר בואללה : - ישנה האופציה ( ? ) לרכוש בעצמה אפודה דומה בצבעים , בעיצוב - ומחומר דומה - משהו שייראה כאילו משלהם - רק שהיא תרכוש את זה בעצמה - וחסל סדר העניין - או מה שייתכן מאוד , וזה גרוע אם אכן זה כך - שזו היתה דרך "מתוחכמת" שלא לקבל את רומי לעבודה , עם תירוץ סרק מטומטם שכזה , וייתכן שמתחת לשולחן יש גם אפודות במידות גדולות יותר . דבר אחד ברור - שזה תירוץ ממש מטומטם - כדי שלא לקבלה לעבודה
רוני

רוייקו

New member
רוני, אחה"צ טובים.. תגיד.. אצלכם

בנהריה עדיין מבצעים את ה SRVG בלבד ? לא החלו לבצע את קשירת הקיבה ? אתה יכול לברר לי איתם מה הם עושים ומה בתכנון ? אשמח אם תחסוך לי גם את זה .. ועוד דבר: אני צריך להזדרז עם הפלאיירים. אני כבר הייתי צריך לחלק. היו עוד הצעות לפלאיירים ?

SARA120

New member
כן! אני עיצבתי אחד בעצמי אבל אני ..

לא מצליחה להעלות אותו בפורום. אולי אנסה להעביר לך באי מייל.מחכה לתשובה.שרה

ronnymp

New member
טוב - אז הנה רשימת התשובות ......

כאן מבצעים VBG ...... יכול להיות שעשו מאז צעד ע-נ-ק ... (כזה -
) והתחילו לעשות אפילו SRVG כאן
לא קשירות , לא "לאפ" , בטח לא מעקפים ולא אמיית ......
ובעניין הפליירים ***************** יש ל- SARA120 איזושהי סקיצה שהיא מתה לשלוח - אבל נתקלת בבעיות טכניות עם זה . אז קודם כל צריך לעזור לה להעלות את זה לפורום . שנית - לא קיבלתי שום תגובה עדיין על ההצעה המתוקנת של הפלייר שלי שלישית - אחרי ששרה תעלה איכשהו את הצעתה לפורום (בעזרתנו) - יש צורך שוב לפנות ולבקש הצעות משאר המשתתפים , אח"כ לרכז שוב את כל ההצעות בשירשור , זו ליד זו - על מנת לתת לכולם להסתכל , להשוות , לייעץ , לקבל חוות דעת לשינויים ושיפוצים - ולסכם איך אנחנו (כולנו) חושבים שאמור להראות הנוסח הסופי של הפלייר המתוכנן הזה . רביעית - לכשייקבע פה ע"י כולנו על הנוסח והצורה הסופית של הפלייר הצעתי בעינה עומדת , כפי שסיכמנו - ואני כאן לטובת הזזת העניין ההוא . יללה - להשתמע רוני

רוייקו

New member
רוני, לגבי הפלאייר.. ראיתי שצמצמת

את הטקסט, אבל צריך צבעים רוויים יותר של כתום-כחלחל.. לגבי שרה, חבל, אבל כל סקיצה בשחור לבן שיגיע בפקס מקלקל ולא ניראה אותו דבר. יכול להיות שהיא מנסה לשלוח פה קובץ שגדול מ 250 ק"ב ? גם אני נאלצתי לצמצם אותו, מה שבעצם פגע באיכות הרזולוציה שלו. יש עוד שלוש הצעות שחבר שלי הציע ואני רוצה לצרף אותן לפה. תחוו את דעתכם. לגבי בית החולים בנהריה, לא יתכן, רוני, שמבצעים את ה VBG עדיין. פשוט לא יתכן, כי בצילומים שלך, לפני שעברת את המעקף, ראיתי טבעת של SRVG.. הטבעת של VBG ניראית אחרת ולא כמו מקרוני.. כבר שנים שעושים אצכם את ה SRVG - לפחות 4 שנים. אז מה, לא הגיע אליכם עדיין הלאפ-בנד ? בוקר טוב .. רוייקו

ronnymp

New member
שמע ... אבל השבוע היה פה מהפך עולמי

זוכר את ארבעת המשולשים האלה שהיו מתחת לאלונקות
והשניים הגדולים האלה שהיו בכסאות הגלגלים
אז השבוע החליפו אותם לעגולים .....
עשו פה מחקר ענק בעניין - וגילו שקל יותר להוביל אותם עם הגלגלים העגולים - מאשר עם המשולשים
ועוד עניין .... גילו פה לא מזמן -
משהו ממש מרעיש .... גילו איזשהו חומר שאם מזריקים אותו לחולה לקראת הניתוח אז ...... יש עליו איזושהי השפעת הרדמה - ואז יורדת רמת הצרחות של המנותח - בזמן הניתוח
אז בחייך ..... זה לא חרוזי כאן רוני

SARA120

New member
הידעת שהפולנים המציאו את האסלה...

האמריקאים רק שיכללו אותה קצת והוסיפו לה חור....

ronnymp

New member
ואז הגיעו הגרוזינים - ../images/Emo97.gif

ומצאו לאסלה שימוש חדשני - ממש מהפך .... הם התחילו להחמיץ שם מלפפונים ועגבניות -

SARA120

New member
רוני-אני שמחה שאנחנו מתאמים עמדות

סתם........!לא הייתי בוואלה,אני קופצת לראות...ביי

RomiVais

New member
רוני´לה - אין נדודי שינה היום?? ../images/Emo8.gif

לדעתי זה לא תירוץ, כי כבר התקבלתי לעבודה לפני שעלתה הבעיה. התוכנית היתה להתחיל כבר יום שני. אבל עכשיו אני כבר לא בטוחה. את האופציה לרכוש אפודה חדשה או להרחיב את הקיימת אני אכן בודקת מול המנהלת. וגם היא בודקת. מקווה לקבל תשובה כבר מחר...... יהיה בסדר!!!
תודה ולילה טוב, רומי

RomiVais

New member
כמה שזה נכון שרה....... ../images/Emo13.gif

בוודאי שפסגת החלומות שלי היא לא חנות למשקפי שמש. זה רק זמני כדי לחסוך כסף. בהחלט הצעתי להרחיב אותה / לקנות חדשה במידה גדולה יותר. אין לי בעיה להשקיע מעט, כל עוד באמת יתנו לי. אז המנהלת מבררת ובודקת מה אפשר לעשות. ואני אופטימית ומקווה לטוב.
לגבי העבודה ההיא, לא אמרת אם התקבלת או לא. אני מקווה שכן. גם לדעתי חיוך ותשובה נכונה עושה את העבודה יופי!!!
תודה רבה על העידוד ולילה טוב, רומי

SARA120

New member
רומי! איזה יופי!חלמתי שאת עונה לי../images/Emo121.gif

מה שלומך?אני ערה,היה לי טלפון שעשה לי את השבוע.....

RomiVais

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif היי היי....... איזה טלפון??

אני אבדוק אם את בצ´אט.....

עמילני

New member
מי זאת האישה הזו? אחרי שאני אטפל

במנהלת הכלב של השכן שלה כבר לא יזהה אותה אני בשום פנים ואופן לא מוכן שיעשו רע לרומי שלי!!! מי? מי העיז להשיר מפניה חיוך??אההה כי עכשיו יש לו עסק איתי בעצם,אם כולנו!!! וחוץ מזה זה מעולה שיש הרבה ממך כי עכשיו יש יותר מה לאהוב תגידי לה שכולם אוהבים שמנים כי אנחנו אנשים חמים וטובים ושלא יגידו לך אחרת!!! בבקשה תחייכי...בשבילי...אני מבטיח להחרים את החנות הזו אם את רוצה טוב? רק תעשי לעמי´לה טובה,ותחייכי ותגידי למקלונת המנהלת שהיא...שהיא...כל כך רזה...עד..עד ש..אפשר לשבור אותה כמו עפרון וחוץ מזה שווה להיות שמן בימים קרים אלו נראה אותה אם היא לא תעוף ברוח כמו דורותי בגלל הרוח הרזונת הזו. תחיייייייייכיייייייייייי וזו פקודה אוהב אותך הכי הכי עמי

RomiVais

New member
עמי חמוד, אי אפשר שלא לחייך... ../images/Emo8.gif

עם הודעה כמו שלך.
רבה!!
חייכתי - בהחלט שחייכתי!!! לילה טוב ושוב תודה רומי

למעלה