אני מבינה שהיה פרק מצוין, אבל באמת

King Of Kromags

New member
../images/Emo72.gif1x20 - Max to the Max../images/Emo103.gif

שם הפרק באנגלית: Max to the Max שם הפרק בעיברית: מקס עד מקסימום תאריך שידור מקורי: 01-05-2000 רשת: theWB
תקציר הפרק באנגלית:
Tess's book suggests that she and Max are predetermined mates, as are Michael and Isabel, who thinks she might be pregnant — with Michael's baby. Meanwhile, Nasedo disguises himself as Max and kidnaps Liz as part of a plan to trap FBI agent Pierce (David Conrad).​
תקציר הפרק בעיברית (ערוץ 3): טס מגלה שהיא ומקס נועדו להיות זוג, בדיוק כמו מייקל ואיזבל. בינתיים, משנה נאסדו צורה, הופך לבן דמותו של מקס וחוטף את ליז במטרה ללכוד את פירס, סוכן ה-FBI. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - פרטים נוספים:
נכתב ע"י: טוני גרפיה (Toni Graphia)
בויים בידי: פטריק נוריס (Patrick Norris)
הפרק הקודם: "ארבע בריבוע" - Four Square
הפרק הבא: "החדר הלבן, חלק א'" - The White Room, Part 1
צפיה נעימה - אתי ונדב

h e n y

New member
הפרק היומי../images/Emo102.gif

שיהיה לכולנו פרק נעים!!!! ומותח!!!

KerenWelling

New member
שרשור הפרק של היום!!!!!!!!!!!!!!!!!

אלוהים ישמוררררררררר איזה פרקקקקקקקקקקקקקקקקקק

נמימה

New member
ואו נשמע מעניין../images/Emo105.gif../images/Emo108.gif

תכף מתחיל... עוד 25 דקות בערך.. יאללה אנשים להתכונן לפרק

JUstMeAndMe

New member
וואו! זה היה הפרק הכי מדהים בעולם!

ואוו!!!!!!!!!!!!!! אני מאוהבת!!!!!!!!!!!! פרק עם ההבעות פנים הוכל ניתוח מיד!

JUstMeAndMe

New member
../images/Emo185.gifניתוח../images/Emo185.gif

טוב אז ככה: *הדמות של הפרק:* איך זה לא יהיה דאבל מקס? לרקורד השחקן שיחק פשוט מעולה! אני ממש התבלבלתי בין שניהם, אבל שמתם לב לניצוץ כזה של הרשע שהיה למקס-נסדו? המשחק היה מעולה וממש הבהיל אותי! *הסצינה הכי מפתיעה:* הנשיקה של מקס-נסדו וליז, התהומות שראו, האפור, נחשנו כבר וידענו שהוא אינני מקס האמיתי. *הסצינה הכי מפחידה:* שליז גילתה שהיא נתפסה, שהיא שוב עם מקס-נסדו ורצה בפארק שעשועים דומעת. ופתאום איזבל צצה משום מקום וליז רק בכתה ואמרה "הם תפסו את מקס". בנוסף היתה את הסצינה שבה נסדו הרג את אחד אנשים האפ-בי-איי, הוא הופיע משום מקום ופפשוט נתן "מסר". *הרגע הכי מרגש-קיצ'י:* לאחר הסצינה הכי מפחידה, מייקל חיבק את ליז. זה פשוט חימם את הלב
. *יש צורך להזכיר:*
ליז המסנכה שלנו שנשבתה בידי מקס-נסדו.
מייקל ואיך שהוא מיהר להתנצל בפני מריה לאחר שכל עניין התינוק הובהר (בנוסף זה היה קיצ'י במקצת).
וכמובן יש להזכיר את טס, החדשה שלנו (שהרוב כבר לא אוהבים אותה...)- בפרק זה היא עזרה והרבה. *הסצינה הכי מעציבה:* אני בעצם לא בעד הכי, ואינני בעד טס כל כך (מנסה להפריד בין מקס שלי לליז שלי
חוצפה
) אבל הקטע הזה העציב, שמקס הבהיר לה די חד משמעית שהיא לא אחת מהם- שליז היא אחת מהם (כאשר היא, מקס, איזבל ומייקל נסעו להציל את ליז)- אבל כל הכבוד למקס- הוא הבהיר לה חד משמעית שליז היא *כן* אחת מהם, "למרות" שהיא אנושית. *הגילוי של הפרק:* הספר גילה לנו שישנם זוגות שבעצם נועדו אחד לשני. מקס וטס נועדו להיות יחדיו ומייקל ואיזבל נועדו להיות יחדיו. בנוסף נודע לנו שחייזרים מתרבים לא דרך חלומות אלא כדרך בני האנוש והחלומות נועדו רק לגירוי ע"י צורת והסדר של הכוכבים בעצם. *סיום הפרק:* ככה מסיימים לנו את הפרק? מקס נתפס, הוא כלוא בין מראות שם באפ-בי-איי ע"י פירס ואנשיו. אני מתוחה... אולי יש עוד פירוט אבל אני יותר מדי נרגשת מהפרק!!! הקלטתי ואני יודעת שאני אראה אותו כבר עוד כמה פעמים!

Hadar107

New member
את מזכירה לי אותי....

אני מתוסבכת בגלל זה...לא יכולה לראות סרט/סדרה בלי לנתח...זה הורס לי

SmallVille Girl

New member
איזה פרק ענק!!!!!!!!

איזה חמוד מקס!!!!!!!!!!!!!!!! מסכן !!!! הם תפסו אותו !!!!!!! הקטע של המראות פשוט היה ענק !! פרק 10 ! איך מייקל חיבק את ליז !! איזה חמוד!!

Charmed 4ever.

New member
אני כלכך מסכימה איתך! |חלב|../images/Emo54.gif

|מיוחדת| הקטע עם המראות מדהים! והקטע של הלחץ של ליז היה ממש טוב! אהבתי לאללה. פרק מעולה. מחכה לפרק הבא.... ארררררר שבוע שלם!!!

King Of Kromags

New member
../images/Emo31.gifלא מסכים בקשר לליז../images/Emo103.gif

איזה משחק של נעל. *ליז בורחת ממקסנסדו* *בוהה בפב של הליצן המשך כ-10 שניות במבט טמטום טהור ועוברת תהליך איטי במיוחד של "קלט-עיבוד-פלט"* *רצה במהירות, אעלק, למתקן* הייתי הורג את אפלבי, היא עשתה את ליז כזו מטומטמת שם!

KerenWelling

New member
פרק מעולה בטירוף...!!!!!!!!!!!!!!!!

ממש ממש אהבתי באלוהים פרק מהמם עד הסוף!!!! נשארתי במתח ואני מתה לשבוע הבא!!!!!! אאאאההההההה אני מתה, איך אפשר להשאר במתח הזה?! שמישהו יכתוב ספוילר לפרק הבא (רק של הפרק הבא, לא של הפרקים שאחריו) בבקשה!!

King Of Kromags

New member
אין לך אלוהים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

פתחתי שרשור לפרק - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=851&msgid=22029542 אבל לא, חס וחלילה לשרשר! מי המופרע ששמע על המושג הזה, "שרשור". ראבאק, אני חוזר על אותו משפט שוב ושוב - תשרשרו, בבקשה. אין טעם לפתוח עוד שרשור לאותו נושא באותו עמוד. ברצינות. למה זה מגיע לי, למה?!

PopPy

New member
נדב - לנשום../images/Emo11.gif

(חוצמיזה, בינתיים אני זו ששרשרה את הכל
) *חוזרת ליצפאן*

frikin shin

New member
שרשרו לפה!!!

איזה פרק מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גילה לי מלא דברים חדשים!!! מה יקרה עם מקס??? ועם טס? הם יקבלו אותה או לא??? היא רעה או טובה??? מה יקרה עם נסדו?! יו אני ממש מחכה לפרק הבא!!!!!!!!!!!!! בהתחלה התבלבלתי לגמרי כי לא הבנתי מה קורה ולמה פתאום יש מכונית אחרת? גם את זה לא הבנתי
תסבירו לי... אבל אחרי זה הבנתי שזה נסדו כשמקס הבין... אבל עדין לא הבנתי מה הקטע שהמכונית משתנה וליז לא שמה לב???

frikin shin

New member
ראיתי שני שרשורים אז...

שרשרתי לאחד מהם וביקשתי שישרשרו אליו ואז חשבתי שתחברו את זה אבל... חיברתם את זה! אז יופי

Hadar107

New member
אאאוקיי אני מעוצבנתתתת../images/Emo123.gif

אננני שששונאת אותם!!!!ממקקסי!!!CCCome BBBBack!! ידעתי שמשהו במטומטם הזה היה כ"כ חשוד!!!הזבל הזה! אוווףףף עכשיו שבוע שלם(לא קוראת ספוליירים..אין כמו הדבר האמיתי)צריך לחכות...

shasha14

New member
חחח אני דווקא אהבתי את "מקסנסדו"

היה לו מבט כזה שפשוט בא לי לטרוף אותו........... אני אוהבת את מקס הרגיל אבל לא יודעת הוא אדיש כזה.........

למעלה