אני מבינה שהיה פרק מצוין, אבל באמת

King Of Kromags

New member
זה לא. את לא יודעת לכתוב../images/Emo22.gif../images/Emo103.gif

אבל זה ישתפר, אל דאגה. את יכולה לבדוק את התסריט, אם את מתעקשת..

King Of Kromags

New member
אז אל.../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

כל אחד אמר מה שהיה לו להגיד. עכשיו הכל בסדר. סבבה?

PopPy

New member
סיכום יותר ארוך מ"פרק גדול"..../images/Emo13.gif

פרק מצוין, עם קליף האנגר מצוין שמשאיר טעם של עוד. משחק טוב של ג'ייסון, אהבתי את מקס-נסדו. רק מוכיח שעם קצת שיפורים, מקס יכל להיות אחלה דמות.
המשחק של שירי אפלבי, לעומת זאת, היה עלוב ביותר וחבל, והעובדה שגם ליז עצבנה במיוחד בפרק הזה לא תרמה הרבה להערכה שלי כלפיה. נהניתי במיוחד מסצינת המראות, סצנה מצוינת ומבלבלת בו זמנית, למרות שהיה ברור שהכל לא ייפתר בכזו קלות בכך שנסדו ייתפס - לי לפחות היה ברור שהמקס שיצא מהחדר היה המקס הלא נכון.. אהבתי איך שמייקל חיבק את ליז כשהיא גילתה שמקס נתפס, זה היה די לא צפוי. מייקל ואיזבל.. מה עובר עליהם? בגלל החלומות הם מתחילים להמשך זה לזו? מה היה הפרצוף המאוכזב-משהו הזה של איזבל כשהיא גילתה שהיא לא בהריון? טס.. עוד לא החלטתי לגמריה לגביה. אבל באופן כללי, אני לא כ"כ מחבבת אותה. היא מסתירה יותר מדי דברים.

למה??????? בוווו..............

נמאס לי מהכל למה, *למה באה הטס הזאת והרסה ת'יחסים של מקס וליז? *למה היא הייתה צריכה להביא איתה את נסדו? *למה למייקל ואיזבל בסוף לא יהיה תינוק (דווקא מתאימים)? *למה נסדו (בתור מקס) חטף את ליז הרי זה היה ברור שבסוף מקס האמיתי יבוא להציל אותה ויתפסו אותו ולא את נסדו? *למה הם קולטים דברים שיושבים להם מול העיינים, מה הם דפוקים הם לא רואים ת'תוכנית גם כל יום א' ב:21:15 (לכל אלה שלא הבינו זה בציניות)? *למה בכל פעם שיש את התוכנית והיא מתחילה לתפוס תאוצה אז נגמר הפרק? זהו זה הדברים שנמאס לי מהם, למה אין פרק של שעתיים או כמה שאנחנו מסוגלים לראות ביום. טוב לא נורא כנראה שצריך ללמוד להסתדר עם מה שיש אז יאאלה ביי ביי מסאני.... 0 0 0 0

עזרה אנשים

לא ראיתי היום את הפרק!!!
ושכחו להקליט לי
מישהו יכול להגיד לי מה היה מספר הפרק כדי שאני אוכל להשלים את החומר????????????????????????

shasha14

New member
אני מסכימה עם המשפט האחרון.......

בכל פעם שיש מתח בתוכנית היא ישר נגמרת........ בזמו האחרון זה כבר לא ככה אבל הפרקים הראשונים אני השתגעתי כל פעם שקרה הדבר הכי מותח בפרק זה נגמר........

Dawson girl

New member
משרשרת לפה...

כדי שנדבי ידידי לא יכעס ויעשה פרצופים....
סתאאאאם צחקתי... היה פרק ממש ממש יפה! והפעם אני שמחה שלא קראתי ספוילרים כמעט ולא ידעתי מה הולך לקרות, כי בדוסון כל הזמן קראתי ספוילרים (מעונה 4) וזה ממש הרס לי, בעיקר את הפיינל.
מקס היה ממש ממש חמוד אתמול! ובעיקר מקס נסדו.... אהבתי את הזיק הזה של השובבות בעיניים, למרות שהוא היה מניאק. ולא הבנתי משהו! אם נסדו אמור להגן עליהם, איך הוא נתן לסוכנים לקחת את מקס האמיתי?! זה סותר! והיה קטע ממש יפה בסוף, כשליז בכתה ומייקל חיבק אותה.. זה היה יפה.. ואני דווקא לא חושבת ששירי אפלבי שיחקה גרוע בפרק הזה. אבל מסתבר שזו רק אני...
אה ויש לי הצעה: אולי אחרי כל פרק, כל אחד ישרשר בנוסף לביקורת את הדירוג שלו לפרק? כלומר מ-1 עד 5, בכוכבים.. הדירוג שלי לפרק של אתמול הוא
מסכימים? נמש

King Of Kromags

New member
אבל את רואה?../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

לפחות עכשיו את למדת לשרשר
|אייקון של נדב מוחק ניקניים אחד מהרשימה של אלו שהוא צריך ללמד לשרשר| אני כבר אמרתי מה הדירוג שלי - אבל בהחלט שווה לאמץ את הרעיון (של הדירוג).

Dawson girl

New member
היייי!!!

אני כבר למדתי לשרשר!!! ממזמן! *רותחת* למדתי בפורום דו''ק....

King Of Kromags

New member
דו"ק...../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

שזה...? מא"ט - מכושפות אוף טופיק מש"ה - מופע שנות השבעים דו"ק - ?

King Of Kromags

New member
באמת, אני בעד לצלוב אותי!../images/Emo103.gif

תהיתי לרגע, אולי מדובר בפורום דו קיום, אבל ירדתי מהרעיון כדי לא לעשות מעצמי מטומטם מושלם

Dawson girl

New member
חחחחחח אז באמת היית מטומטם!

*רמז* חחחחח לא נורא... העיקר שהבהרנו את זה ועכשיו אתה משכיל! אתה יודע מה זה דו''ק!

למעלה