אני מבקשת עזרה, והפעם-קלה...

ככה..

enter בסוף שורה. כמו במעבד תמלילים. תעשי ניסיון נראה.. ואיזה יופי לקרוא אותך גם פה.

1..2..3..נסיון..

לא קלה היא לא קלה דרכנו ןעינייך לפעמים כה נוגות... עוד שדות פורחים יש לפנינו עוד הרים גבוהים ןצונני פסגות... זה השיר שאני הכי אוהבת בחודשים האחרונים... ולאחרונה אני מרגישה שהדרך חשובה הרבה יותר מהמטרה וכדאי לשים
אליה שתהיה הכי טובה בעולם... יללה אני שולחת ונראה איך יצא

איזה יופי!

גם שיר.. שיר. אפילו שהפך ההימנון הלאומי בחודשים האחרונים.. כל אחד לוקח אותו באופן אישי לאיפה שמתאים לו. גם מה שאמרת על הדרך.. בגלל זה החוכמה היא גם להנות ממנה. ולא לחכות עד שנגיע..

זהות

New member
בשיר שלך

יש אופטימיות וזה נותן כוחות להתמודד עם הכאב

הנה שורות ====>

מסודרות לראות את הכאב ןלהביט לו בעיניים...... להצמד אל החיים חזק- לא לוותר.... להאמין בכל ה
שיהיה עוד טוב... ושלמרות הכל אנחנו נתגבר... וחבל שאני לא יכולה לשיר לכם את זה...

יהה

פתאום כשקראתי את זה שוב איך שזה מופיע פה ראיתי דברים אחרים.... את החיים שלי של עכשיו את מה שאני באמת עושה ורוצה שיהיה.. והמבין יבין ומי שלא גם יבין... השהייה פה עוזרת לי מאוד להבין כל פעם משהו אחר תודה לכם

א-הא

כן. ככה זה.
ותודה לך על השיר. ושאת פה. איזה שיר זה? לא היה לי הכבוד לשמוע אותו..

micmuk

New member
שיר....

יש לי משהו שמתאים ליום הזיכרון אבל אני לא יודעת אם הוא גם מתאים לאזכרה אני מצרפת קובץ word של השיר הזה (ואם אפשר , תכתבי לי לתיבת מסרים אם קראת אותו או לא... סתם בשביל הסקרנות האישית שלי) מיק

למעלה