אני מבקש

Che guevera

New member
אני מבקש

לא צריך להיות דתי כדי לגנות בכל לשון של גינוי את הפשע מלחמה שנעשה במתיישבי גוש קטיף,ולכן לחברי הדתיים-אנא מכם אל תערבו את האלוקים במעשה נפשע זה,שרון ביצע עוד פשע מלחמה ,וזה נכנס לרזומה האישי שלו,אין לאלוהות שום קשר לכך,כי אם כן,העליון היה מוחק את שרון לפני הפינוי,כמו להבדיל -מחק את המן הרשע עם זרעו,כאשר חשב לנכון לעשות כן.

צ'ה היקר...

גם אני חושב שזהו פשע מלחמה איום. אבל האמונה שלי אומרת שהכל מכוון ע"י הבוס (לא שרון, הקב"ה). תראה זאת לא הגלות הראשונה שנופלת על עם ישראל (אני מקווה שהאחרונה) נבוכדנצר מלך בבל, סנחריב מלך אשור, היטלר פיררהר גרמניה, כולם היו עונשים שקיבלנו מה'. אם היינו (כולנו) מתעשתים אולי היינו זוכים לכך שההתנתקות הייתה נמנעת, כמו במגילת אסתר. אבל לא זכינו... חבל.

TheOrion

New member
גלות!?

כי לחיות במדינת ישראל זה לחיות בגולה, נכון...

../images/Emo45.gif ../images/Emo5.gif.......

Bronx Bomber

New member
אפשר להוציא את היהודים מהגלות אבל

קשה מאוד להוציא את הגלות מהיהודי. יהודי שמוותר על חלק מארץ ישראל עדיין נמצא בגלות.

TheOrion

New member
חח חח חח

היות ורצועת עזה לא חלק ממדינת ישראל, אז אני לא דואג, בינתיים

Bronx Bomber

New member
חבל עזה חלק מארץ ישראל. עד שלא

ימסרו את חבל עזה לריבונות זרה היא תשאר תחת ריבונות ישראלית. לרשות הטרור הפלסטינית אין עדיין סמכות ריבונית ולכן עזה תשאר תחת ריבונות ישראלית גם אחרי מסירת השטח לארגוני המרצחים של הרשות. ישראל שומרת לעצמה שליטה אוירית וימית על עזה.

TheOrion

New member
עזה עדיין לא חלק ממדינת ישראל.

ארץ ישראל - מדינת ישראל. מצא את ההבדלים.

כדי שתבין את ההבדלים:

"ארץ ישראל" הוא חבל ארץ גיאוגרפי. "מדינת ישראל" הוא חלק בתוך חבל הארץ הגיאוגרפי הנ"ל, שעליו מוחל החוק הישראלי.

../images/Emo6.gif עדיין לא זיהית אותו?

מדובר באדם אחד שכותב בניקים שונים כדי שיחשבו שהוא הרבה......

AB17

New member
נכון

אחרי הכל הסמול הוא הרוב.......................................

hornyman73

New member
שמאל לא סמול

מה זה סמול? תלמד עברית לפני שאתה מטיף לזה שאתה כל כך פטריוט.

hornyman73

New member
איזה עליבות

זה כמו שהם עושים הרבה ילדים...כמות על חשבון איכות. לא אני לא מזהה אותם...בשבילי הם כולם אותו דבר, כמו הסמיתים מהמטריקס. ככה הדתיים והדוסים, לכולם אותו קול, אותם בגדים, אותם מילים בפיהם. כולם סמיתים, או שנאמר כהנים. הרב שולט בכולם.

../images/Emo6.gif אתה לט מבדיל ביניהם

כי אין הבדל - מדובר באדם אחד עם ניקים שונים.....

למעלה