על ראש הגנב בוער הכובע?
B Bronx Bomber New member 6/9/05 #19 אני כאן בארץ. אני אוהד של קבוצת הפוטבול Bronx Bombers . מה רע בזה? יש לך קבוצת פוטבול כאן בארץ יותר טוב מה- BBs ?
אני כאן בארץ. אני אוהד של קבוצת הפוטבול Bronx Bombers . מה רע בזה? יש לך קבוצת פוטבול כאן בארץ יותר טוב מה- BBs ?
T TheOrion New member 6/9/05 #21 יש לך כדורגל בארץ יותר טוב מברזיל? אז למה רוב המדינה אוהדת את הנבחרת? לאהוד קבוצת ספורט לא קשור לרמה שהיא מציגה, אלא אם כן אתה אוהד צלחות.
יש לך כדורגל בארץ יותר טוב מברזיל? אז למה רוב המדינה אוהדת את הנבחרת? לאהוד קבוצת ספורט לא קשור לרמה שהיא מציגה, אלא אם כן אתה אוהד צלחות.
G GD5 New member 7/9/05 #24 מה אתה רוצה? הבן אדם בסך הכל בחר כינוי ע"ש קבוצת פוטבול שהוא אוהד. מה קשור עכשיו מדינה ונבחרת? זה שאתה שמאלני מתנשא אנחנו כבר יודעים לא צריך להזכיר כל רגע עם הודעות סתמיות
מה אתה רוצה? הבן אדם בסך הכל בחר כינוי ע"ש קבוצת פוטבול שהוא אוהד. מה קשור עכשיו מדינה ונבחרת? זה שאתה שמאלני מתנשא אנחנו כבר יודעים לא צריך להזכיר כל רגע עם הודעות סתמיות
T TheOrion New member 7/9/05 #25 המשפט האחרון שלו לא מצא חן בעיניי הוא נימק את אהדתו לקבוצת ספורט בגלל האיכות. זה שאתה לא מבין מה שאתה קורא זה ברור ונהיר לכולנו, אתה לא צריך להבליט את זה בכל הודעה שנייה שלך.
המשפט האחרון שלו לא מצא חן בעיניי הוא נימק את אהדתו לקבוצת ספורט בגלל האיכות. זה שאתה לא מבין מה שאתה קורא זה ברור ונהיר לכולנו, אתה לא צריך להבליט את זה בכל הודעה שנייה שלך.
G GD5 New member 7/9/05 #26 אתה הוא זה שלא מבין מה הוא אמר שאתה מתנפל?. שבסה"כ הוא אוהד קבות פוטבול מארה"ב, מה רע בזה אני לא מבין
אתה הוא זה שלא מבין מה הוא אמר שאתה מתנפל?. שבסה"כ הוא אוהד קבות פוטבול מארה"ב, מה רע בזה אני לא מבין
T TheOrion New member 7/9/05 #37 אמרתי שרע? דיברתי על חלק אחר בהודעה שלו. נסה שוב להבין את מה שכתבתי.
T t i p o New member 6/9/05 #13 "לא צריך להיות דתי"? אני דתי והדבר היחיד שאני מגנה זה את פשעי המפונים.
ר רולדההה New member 6/9/05 #14 החתימה שלך נפלאה. ../images/Emo98.gif מותר לי לאמץ, בבקשה, את החלק האחרון?
ת תבוננה ורגישות New member 7/9/05 #38 תגיד את זה ביום כיפור לקב"ה.... אחלה קצין. שירבו כמותך בצבא ה' נאמני צבא.