אני מודה לאלוקי אני אוהב אותך אלוקי

אני מודה לאלוקי אני אוהב אותך אלוקי

ראיתי במקום אחר העתקתי ועיבדתי אני מודה לאלוקים על כל הדברים הרעים שיש לי בחיים כי... 1. אני מודה לאלוקים על המיסים שאני משלם, כי המשמעות היא שיש לי עבודה.2 . אני מודה לאלוקים על כך שהבגדים שלי כבר קטנים עליי, כי המשמעות היא שיש לי מספיק אוכל. 3. אני מודה לאלוקים על הדשא שיש לי לכסח, על החלונות שיש לנקות ועל הרצפה שיש לשטוף, כי המשמעות היא שיש לי בית. 4. אני מודה לאלוקים על כל התלונות שאני שומע על הממשלה שלנו, כי המשמעות היא שיש לנו את הזכות לחופש הדיבור. 5. אני מודה לאלוקים על מקום החניה שאני מוצא בקצה מגרש החניה, כי המשמעות היא שאני מסוגל ללכת. 6 . אני מודה לאלוקים על חשבון החשמל ה-ע-נ-ק שאני משלם, כי המשמעות היא שהבית שלי תמיד חם. 7. אני מודה לאלוקים על אותו איש ששר בקול מזייף ושישב מאחורי בהופעה, כי המשמעות היא שאני מסוגל לשמוע. 8. אני מודה לאלוקים על ערמות הבגדים שיש לי לכבס ולגהץ, כי המשמעות היא שיש לי מה ללבוש. 9. אני מודה לאלוקים על השרירים הכואבים ועל העייפות בסוף היום, כי המשמעות היא שהייתי יעיל ואפקטיבי. 10. אני מודה לאלוקים על כמויות הדואר האלקטרוני הגדולות שמגיעות אליי, כי המשמעות היא שיש לי הרבה חברים שחושבים עליי. 11 . אני מודה לאלוקים על שיש את כל האתרים הקטנים והמצחיקים האלה ברשת, כי המשמעות היא שיש לי הרבה אבל הרבה(!) זמן פנוי בעבודה ליהנות מהם והבוס שלי לא יודע מה באמת התפקיד שלי פה.

הערה קטנה

כתבתי שראיתי ועיבדתי מעט את הנאמר ריציתי להוסיף ש... מה שכתוב בסעיף 11 שגולשים באינטרנט בזמן העבודה זה אסור

G o v er n o r

New member
"אני מודה לאלוקים על xxxxxxxx,

כי המשמעות היא yyyyyyyy" הטענה שאלהים אחראי ל- xxxxxxxx, ולכן, הקשר בין yyyyyyyy לבין אלהים, לא הוכחו, אלא הם פרי אמונתך. נכון?

אולקים הוכח ומוכח בכל מקום שהוא

רק הבורחים מהאמת לא מעוניינים להודות שהם מקבלים את ההוכחה. מציאות אלוקים מוכחת לכל מי שמחפש הוכחות ואמת ולא למי שמחפש להגיד לא הוכחת וזהו. הרי גם אם תאמר לי שאחד ועוד אחד זה שתיים ותוכיח לי אני תמיד יוכל לומר "לא מקבל" ולחא הוכחת לי. אתה לא מחפש הוכחות לכן תשקר ותאמר אין הוכחות לכן אין לי מה לכתוב לך הוכחות כל מי שרוצה הוכחות יכול לעיין באתר של שופר או באתר של ערכים ולראות ההכחות ברורות מכל הסוגים. אני יודע שיש לך טענות כאילו הפרכת משהו באתרים ההם אבל לא יעזור כלום אני מציע לכל מי שמחפש אמתצ שיבדוק יראה כמה הרצאות של הרב אמנון בסרטים ויעיין באתר מנוף ובאתר ערכים ואז יבדוק את טענתו של מי צודקת.

G o v er n o r

New member
טוב, נתחיל אולי במאמר שטותי זה

הנראה כפרי עטו של צבי ענבל (המסתתר מאחרי ה- pseudonym ענבר צביאלי). המאמר השטותי טוען כי (צטוט): "בכוכב סופר-נובה הגורם הקובע אם ליבת הכוכב תפלט החוצה או לא תלוי בתגובה בין זרם חלקיקי נויטרינו וקליפת הכוכב. הנויטרינו נוצרים מהכח הגרעיני החלש האחראי לפירוק של נויטרון לפרוטון+אלקטרון+נויטרינו. אם הכח הגרעיני החלש היה קצת יותר חזק חלקיקי הנויטרינו היו עוברים דרך המעטפת בלי להפריע לה ואז לא היו נפלטים יסודות כבדים לחלל. אם הכח הזה היה קצת חלש יותר לא היה לנויטרינו כח לפרק את המעטפת ולזרוק לחלל את היסודות הכבדים" אולם, ההפך הגמור הוא הנכון. אילו היה הכוח החלש חזק יותר, היו חלקיקי הנויטרינו מגיבים _חזק_ יותר עם קליפת הכוכב. במציאות יכול נויטרינו לעבור דרך מאות מליוני קילומטרים של עופרת מבלי להגיב, רק בגלל חולשתו של הכוח החלש. אילו היה קיומנו באמת תלוי ביכולתו של הנויטרינו לפרק כוכבים לחתיכות, לא היה העורך המדעי של מנוף (צבי ענבל?) זוכה לתרגם או להגיה טקסט זה. המאמר השטותי גם טוען (חפשו את המופע השני של בריליום8) שאורך מחצית-חיים של בריליום8 הוא 15-10 שניות. ומה האמת? חפשו את המלים has half life. לסכום: שתי השגיאות שזיהיתי מפילות את העקרון האנתרופי, ובנוסף - קבל הפרכה אחרת כבונוס... - - - וכי מה בקשתי ס"ה? אני מבקש הוכחה לכך שהיינו במצרים, שיצאנו משם, שקבלנו תורה, שנדדנו במדבר, שנכנסנו לארץ מול יריחו. לרוע המזל, אין ארכאולוג המכיר הוכחה כזו. לחלופין, בקשתי הוכחה שאלהים קיים גם מחוץ לתחום המעורפל והספוגי שבין שתי אזני מאמיניו. המינימום שאנו מצפים מאדם שהחליט להסכים לאורח חיים כה תובעני, ללא תמורה מוחשית בעין, רק מכיוון שישות מסוימת דורשת זאת כביכול, הוא - שיהיה מסוגל להראות לנו שישות זו אכן קיימת, גם אם אינה מעניקה תמורה מוחשית. אולם, אין המאמינים יכולים לעשות זאת, וזה, לדעתי, מציג אותם באור מטופש ביותר. האין זאת?

טענת שאין הוכחות הבאתי

וניסית לדחות אחת לבריאות לך, ותמשיך לחיות באשליות שאין כלל הוכחות אני משאיר את הבדיקה לקוראים האינטלגנטיים שיבדקו ואני סומך עליהם

עמלק

New member
אבל

גובנר מסודר מאוד, בדקנו אחריו - ואתה טועה - הבאת מאמר שערכו המדעי הוא כשל קליפת השום...

הבאתי סדרת הכוחות

ואתם בדקתם אחריו, עליכם נאמר "תנו לחתול שישמור על החלב" אולי תציע לפקחי האו"ם שבעיראק שיהיו פקחים עיראקים הם יגידו "בדקנו את עיראק, אין שם כלל ביולוגי כימי" תשים לב עד כמה אתה מתנהג ככלב "פודל" של גוברנור היגע הזמן לחשיבה עצמאית במקום להגן עליו ועל דבריו

עמלק

New member
אתה

כל כך טיפש שזה מדהים... לא הבאת כלום - ההוכחות שלך הם שקרים מוכחים... אין מה לעשות....

G o v er n o r

New member
כל המאמרים שם במנוף מגלמים, לכל

היותר, רעיון "בורא" אשר רק לוחץ על כפתור START ופורש, או טוב יותר - מתאבד, מכיוון שנסתיים תפקידו ואין עוד תכלית לקיומו. מכיוון שעל פי זה העולם נברא עם "חוקי טבע" קבועים, כולל אלה המגדירים מצבי שווי משקל דינמיים המאפשרים גם תהליבים כגון יצירת שמשות ופלנטות, abiogenesis וכן evolution, הרי אין צורך יותר ב"בורא" העוסק ברגולציה וכוונון מתמשכים, עם ידיים על הכפתורים, החוגות והמנופים, והשגחה אישית על בני המין האנושי מן הזן החרדי, שכן: _עולם_ _כמנהגו_ _נוהג_ !!! על פי הרעיונות הנפלאים הללו: (1) "בורא" _אינו_ על פי המודל היהודי (2) הוא ממשיך להתקיים רק בין אזני מאמיניו (3) התורה היא מיתולוגיה שנכתבה על ידי המאמינים ולענין המאמר "חידת העולם בלב האדם": נטית מדענים מובילים להאמין - פוחתת. המשפט הבא מדברי אינשטיין מוסר לנו מעט על חשיבתו. ההתבטאות שלו מאופקת, ואינה חושפת לכאורה את דעתו על האמונה, שכן הנאום נישא בהזדמנות חגיגית מסוימת והיה צורך לשאת מס-שפתיים: The more a man is imbued with the ordered regularity of all events the firmer becomes his conviction that there is no room left by the side of this ordered regularity for causes of a different nature. For him neither the rule of human nor the rule of divine will exists as an independent cause of natural events. To be sure, the doctrine of a personal God interfering with natural events could never be refuted, in the real sense, by science, for this doctrine can always take refuge in those domains in which scientific knowledge has not yet been able to set foot ובתרגום חפשי "ככל שאדם מוטבע יותר עם (רעיון) הסדירות של כל הארועים, כן מוצקה יותר נעשית משוכנעותו כי לא נותר מקום, לצדה של סדירות זו, לסיבות בעלות אופי אחר. עבורו, לא שלטון אדם, ולא שלטון שמים, קיימים כסבה עצמאית לארועי טבע. יודגש כי התפישה של אל (משגיח) אישי המתערב בארועי טבע, לא תהיה ניתנת להפרכה לעולם, במשמעות האמיתית (של מושג זה, הפרכה), ע"י המדע, כיוון שתפישה זו תוכל תמיד למצוא מקלט באותם תחומים בהם הידע המדעי טרם הצליח להציג רגלו". - - - וכי מה בקשתי ס"ה? אני מבקש הוכחה לכך שהיינו במצרים, שיצאנו משם, שקבלנו תורה, שנדדנו במדבר, שנכנסנו לארץ מול יריחו. לרוע המזל, אין ארכאולוג המכיר הוכחה כזו. לחלופין, בקשתי הוכחה שאלהים קיים גם מחוץ לתחום המעורפל והספוגי שבין שתי אזני מאמיניו. המינימום שאנו מצפים מאדם שהחליט להסכים לאורח חיים כה תובעני, ללא תמורה מוחשית בעין, רק מכיוון שישות מסוימת דורשת זאת כביכול, הוא - שיהיה מסוגל להראות לנו שישות זו אכן קיימת, גם אם אינה מעניקה תמורה מוחשית. אולם, אין המאמינים יכולים לעשות זאת, וזה, לדעתי, מציג אותם באור מטופש ביותר. האין זאת?

חמודיל'ה האבולציה נדחתה מכל וכל

וגם ה- abiogenesis שהיא ההתחלה של האבולציה, והאבולוציה "חייבת" אותה כדי להתקיים, היא נדחתה ונכון שתהיא לי לינק של talk-origin אבל אם תרצה באמת לעיין יש אתר שדן ביותר רצינות מ talk-origin והוא האתר הזה:http://www.trueorigin.org/

השיטה הקבועה כשאין מה לענות

מתחיל גוברנור בהשמצות וזלזולים אישיים מתי תתבגר גוברנור

הנהנה

New member
אתה לא שם לב שגובנור לא שפוי?

מה יש להתיחס להשמצות שלו בממוצע כל יום הוא מכנה את דוד1000 5-6 פעמים ובנוסף את כל מי שלא מסכים לדעתו, אתה לא שם לב את חוסר שפיותו יש מחקרים שמראים שככל שאדם יושב יותר מול המחשב יש לו סיכוי לאבד את שפיותו וללקות גם בדכאון אני לא יודע במה הוא יותר אבל את התוצאות רואים

G o v er n o r

New member
הוא הופרך ומופרך בכל מקום שהוא...

מאמר אידיוטי זה לא יצלח לדבר, זולת קנוח עכוז. הנה הפרכתו. - - - וכי מה בקשתי ס"ה? אני מבקש הוכחה לכך שהיינו במצרים, שיצאנו משם, שקבלנו תורה, שנדדנו במדבר, שנכנסנו לארץ מול יריחו. לרוע המזל, אין ארכאולוג המכיר הוכחה כזו. לחלופין, בקשתי הוכחה שאלהים קיים גם מחוץ לתחום המעורפל והספוגי שבין שתי אזני מאמיניו. המינימום שאנו מצפים מאדם שהחליט להסכים לאורח חיים כה תובעני, ללא תמורה מוחשית בעין, רק מכיוון שישות מסוימת דורשת זאת כביכול, הוא - שיהיה מסוגל להראות לנו שישות זו אכן קיימת, גם אם אינה מעניקה תמורה מוחשית. אולם, אין המאמינים יכולים לעשות זאת, וזה, לדעתי, מציג אותם באור מטופש ביותר. האין זאת?

זה לא מאמר אלא אתר שלם

שנכנסו אליו יותר ממליון איש ויש לו קישורים לעוד אתרים רבים המוכיחים בוודאות שאבולוציה לא יכוליה לקרות וכן התחלה של חיים לא יכולה להיות בלי התערבות הבורא וקינוחי עכוז תשאיר בבית עם הפה שלא יכול לכתוב משהו בלי ניבולי פה ונראה לי שהשפיות שלך מוטלת בספק מאוד עם נטיה כנראה שאתה באמת לא שפוי

G o v er n o r

New member
"המוכיחים בוודאות שאבולוציה לא

יכוליה לקרות וכן התחלה של חיים לא יכולה להיות בלי התערבות הבורא" מוכיחים בוודאות? היכן? הצבע על ההוכחה... - - - וכי מה בקשתי ס"ה? אני מבקש הוכחה לכך שהיינו במצרים, שיצאנו משם, שקבלנו תורה, שנדדנו במדבר, שנכנסנו לארץ מול יריחו. לרוע המזל, אין ארכאולוג המכיר הוכחה כזו. לחלופין, בקשתי הוכחה שאלהים קיים גם מחוץ לתחום המעורפל והספוגי שבין שתי אזני מאמיניו. המינימום שאנו מצפים מאדם שהחליט להסכים לאורח חיים כה תובעני, ללא תמורה מוחשית בעין, רק מכיוון שישות מסוימת דורשת זאת כביכול, הוא - שיהיה מסוגל להראות לנו שישות זו אכן קיימת, גם אם אינה מעניקה תמורה מוחשית. אולם, אין המאמינים יכולים לעשות זאת, וזה, לדעתי, מציג אותם באור מטופש ביותר. האין זאת?

G o v er n o r

New member
אלהים הופרך ומופרך בכל מקום שהוא

מידע על אבולוציה אה, ואגב, אלהיך עובד בשבילי, ואוכל מידי הפתוחה והמשביעה לכל חי רצון, ואסיר תודה על כך... - - - וכי מה בקשתי ס"ה? אני מבקש הוכחה לכך שהיינו במצרים, שיצאנו משם, שקבלנו תורה, שנדדנו במדבר, שנכנסנו לארץ מול יריחו. לרוע המזל, אין ארכאולוג המכיר הוכחה כזו. לחלופין, בקשתי הוכחה שאלהים קיים גם מחוץ לתחום המעורפל והספוגי שבין שתי אזני מאמיניו. המינימום שאנו מצפים מאדם שהחליט להסכים לאורח חיים כה תובעני, ללא תמורה מוחשית בעין, רק מכיוון שישות מסוימת דורשת זאת כביכול, הוא - שיהיה מסוגל להראות לנו שישות זו אכן קיימת, גם אם אינה מעניקה תמורה מוחשית. אולם, אין המאמינים יכולים לעשות זאת, וזה, לדעתי, מציג אותם באור מטופש ביותר. האין זאת?

הוא צודק גוברנור לא שפוי איבד כנראה

את שפיותו, כנראה אלוקים פגע בו על כפירותיו הרבות ושקריו וסילופיו המרובים ככה זה סופם של הכופרים בסוף הם מאבדים משפיותם לא לחינם אמרה הגמרא "עמי הארץ כל מה שמזדקנים מטפשים יותר" גם לחיות לבד בבית בלי משפחה זה גם משפיע על איבוד השפיות וישיבה מרובה מול המחשב באינטרנט גם מסוכנת לשפיות

בדקו אתם אם g o v er n גוברנור שפוי

בדקתי (בחיפוש מתקדם) כמה פעמים g o v er n o r כינה את דוד1000 דלעת בחודש האחרון ויצא לי 30 פעם תגידו אתם האם זה נורמאלי לאדם לכנות במספר כזה פעמים אדם אחד מהפורום? האם ראיתם משהו בפורום כלשהו הנוהג כך? אם נאסוף כמה פעמים הוא כינה בזלזול אנשים אחרים בפורום נגיע למסקנה ברורה g o v er n o r לא שפוי נתבלעה עליו דעתו מרוב שינאה לדת היהודית יש לו שינאה עצמית לעצמו ולעמו בנוסף הוא כבר מתחיל לשלוח אותו מסר 4 פעמים רצוף, כן אותו מסר אותם מילים 4 פעמים האם ראיתם אדם שפוי שינהג כך? אין ספק הוא איבד את שפיותו כנראה שהוא רואה שלא הולך לו וכל דבר שהוא מנסה לומר דוחים אותו עד שהוא נאלץ מרוב תיסכול לשלוח אותו מסר

למעלה