אני מודה !! (מיועד לגברים שכחנים)

• פותח הנושא mish
  • פורסם בתאריך

mish

New member
אני מודה !! (מיועד לגברים שכחנים)

אני מודה !! אין בעיניי חשיבות לתאריכים גם לא לתאריך יום הולדתי. אבל... אני יודע שלבת זוגי יש. ולכן אני משתדל (באמת :cool: ) לזכור. אבל הכי חשוב מדיי פעם ללא כל סיבה אני מביא משהו קטן מתנה. תנסו ותראו כמה זה עוזר אח``כ אם שכחתם לקנות לה ליום ההולדת מתנה.

lmerav

New member
לפחות בעלי כבר לא ישכח יותר

את יו הולדתי כי אני לא מפסיקה להזכיר לו את המספר 7 (תאריך הלידה שלי)

mish

New member
עצה קטנה :)

אני יודע שאצלי זה עובד כך :cool: : לפעמים אם מזכירים תאריך יותר מדי (ויש צפיה גדולה) זה מעורר איזה התנגדות פנימית (מודעת או לא מודעת),וזה לדעתי מקלקל את הכיף שלו/שלך לתת משהו. אני לא אומר שלא צריך להזכיר, אבל לא להגזים :) האם זה נשמע לך לא הגיוני ????

ענת@11

New member
כל הכבוד לך ! (בלי שמץ ציניות)

אתה מתאר את המצב אצלנו. רק שלמרות שהסברתי לו עד כמה חשוב לי ולמרות שאני עושה תמיד בשבילו הוא לא טורח אפילו להביא זר פרחים. אז אולי תוכל לעזור לי-איך לגרום לו להבין?

mish

New member
אני לא מומחה בנושא :)

אבל... תנסי סתם כך בלי הודעה מראש ובלי הכנות לקנות לו משהו קטן ולשים לו ליד המיטה, ולחכות שהוא יגלה את זה לבד. תראי כמה שהוא ישמח, ואני בטוח שהוא יעשה לך אותו הדבר. ואל !! ,אל תזכירי לו את יום הולדתך, זה נראה לי מביך לעשות את זה.

מתולתלת

New member
מישמיש

ככה אני קוראת לבעלי או יותר נכון קראתי לו לפני 9 שנים גם אם נביא להם את הדבר הכי יפה והכי יקר בעולם הם לא זוכרים את היום הולדת זה סוג של גברים שאוהבים רק את עצמם לך יש מעלה טובה שאתה מביא לה פרחים סתם כי בא לך אני חושבת שאין רומנטי מזה הייתי מוכנה לותר על מתנת יום הולדת בשביל לקבל ככה סתם פרחים באמצע שבוע אבל אם זה לא בא ממנו ממש זה לא יקרה ככה סתם לפני כמה זמן גם רבנו בעלי ואני וזה אחד הדברים שמציקים לי הפרחים החיבוק הפירגון אז הוא הלך אחרי זה לקניות והביא לי פרחים הייתי בטוחה שכתבתי את זה ברשימת הקניות בדקתי אבל לא וזה היה נראה לי כל כך מיותר ודבלי צריך לעשות את זה ממש מהלב ותמשיך להביא לה פרחים אני חושבת שאין יפה מזה זה אומר את הכל מתולתלת

mish

New member
את צודקת... (למתולתלת)

זה באמת מיותר,דבילי ומזוייף להביא פרחים אחרי שרבתם על זה. זה אפילו מעליב את האינטליגנציה שלך (ובטח את שלו). האם ניסית לשאול אותו מה באמת !! מציק לו, או מה חסר לו בשגרת היום יום ?? בלי לריב על זה, רק לשמוע. ישנם דברים קטנים שיכולים לעשות את ההבדל. ןדרך אגב גם אני מישמיש, אבל השם הזה היה תפוס :):):) (למעשה כולנו במשפחה מישמישים)

lmerav

New member
אני חושבת שפשוט גברים לא

מבינים עד כמה יום ההולדת כל כך חשובה, ובכלל כמה זה חשוב לנו שיראו לנו שזוכרים אותנו, שחושבים עלינו , ושמעריכים אותנו בגלל מה שאנחנו. אני לא חושבת שצריך להיות חסר משהו בשגרת היום יום של הגבר על מנת שאקבל תשומת לב מינימלית ממנו. אני חושבת שזה יותר פשוט ממה שגברים מתארים את זה. כי עובדה היא ש- אחרי המון כעסים הוא לבסוף הפתיע אותי הביא לי זר לחג ובנוסף גם מתנה ליומהולדת ואם זה כך אז בטח עשיתי משהו בצורה נכונה שגרמה לו להבין שהוא לא היה בסדר - ולכן קיבל את הביקורת העדינה. שהאמת לא באה ממני אלה מחברינו המשותפים שהעירו אותו. מיש, אני לעולם לא מזכירה לו את יום הולדתי , אבל התכוונתי שהוא לא יכול לשכוח כי יש לו רק את המספר 7 לזכור והוא תמיד זוכר רק לא עשה שום דבר בנידון עד עכשיו - כבר 4 ימי הולדת זנח. את החמישי הוא שיפר בגדול. אני יודעת שהכל לטובה ורק בדרך הקשה אנו לומדים להכיר אחד את השני אבל זה מאוד משתלם בסוף !!!!! מירב

mish

New member
לא אמרתי את זה !!

לא אמרתי שצריך לעשות משהו בכדי לזכות לתשומת לב מינימלית ! (לפחות) אמרתי רק שלעיתים בעיות קטנות של יום יום גורמות לנו להתכנס בתוכנו (וזה לא רק לגברים), ולא לשים לב לסובב אותנו. ובקשר להכיר אחד את השני: אני בטוח שהרבה זוגות שחושבים שהם מכירים אחד את השני הרבה שנים. ובכן...לא תמיד מכירים את השינויים שחלים על בן הזוג עם השנים. ולנסות להבין מה קורה עם בן הזוג ברגעים אלה זה בטוח משתלם. :cool: זה מנסיון !! מישמיש

woman

New member
מה כל כך חשוב ביום הולדת?

הוא זוכר הכל ! יום הולדת , יום נישואין , חגים... ואני אני זוכרת אבל אף פעם לא מצליחה לעשות לו מזה משהוא גדול! אבל ביום יום - אני זו שמביאה פרח , מתקנה קטנה שמאוד רצה והמון תשומת לב! כשאני אומרת (כאילו בדרך אגב) שאני רוצה משהו הוא תמיד אומר ``מה הבעיה תיקני לך...`` הכל עניין של גישה! החיים הם לא יום הולדת החיים הם השיגרה!

מתולתלת

New member
מישמיש

היי אני לא צריכה לשאול אותו מה מפריע לו כי אני יודעת בדיוק מה ``כואב לו`` ושני אספר לך התחתנתי עם הגבר היפה של השכונה שבמיקרה הוא בן בכור ויחיד למשפחה מרוקאית עם עוד 6 אחיות ובהתחלה זה היה פשוט נפלא הוא היה יושב בסלון וכל אחת מהאחיות שלו היתה משרתת אותו כמו מלך כולל האמא שלו שדאגה לו בלי הרף ואפילו את הזבל לא נתנה לו לשפוך וגם מסמר בקיר הוא מעולם לא דפק ואני חשבתי איזה כיף יש לי ````````מלך```````` אבל הוא בא עם אותם דרישות מהבית ואחרי חודש של נישואים הורדתי לו את המורל והוא התחיל לשטוף כלים פגעתי בו קשות ואז נולד הבן שלנו הבן הממשיך היחיד הראשון כבוד גדול עשינו פדיון ברית בהילולה ואז הוא היה צריך להחליף טיטול ואמא שלו נפלה כשראתה אותו בקיצור כל הכיף שלו הלך הוא מרגיש שפגעו בו שמזלזלים בו שהוא כמו כולם כמוני בעצם שלוקחת הכל בקלות ובכיף אז יוצא שבעלי לא יודע לעשות כלום בבית צבע וכו... הוא לא יודע לבשל הוא לא יודע לפרגן הוא לא יפרגן לי כי קלקלתי אותו הוא לא יודע להיות ג`נטלמן הוא רואה אותי עם סלים הוא לא יעזור הוא גם לא רומנטי כי הוא גדל בבית דתי והוא לא מכיר מה זה הוא בקיצור כלום גם לא איש חברה וגם לא איש שיחה ועם זה אני חיה כבר 10 שנים ו-9 שנים רק מנסה לשנות אותו אבל זה לא הולך וחבל

סו

New member
סליחה אבל אם את מרשה אני שואלת אותך

מאוד מתחשק לי לשאול עם הוא כלום למה את שם? מה שווה בכלום הזה שלך? אני שואלת לא בציניות אני מנסה רק להבין מה כבר יכול להחזיק אותך לידו אחרי שכתבת במו אצבעותייך שהוא כלום? סו

lmerav

New member
במצב כזה הייתי תוהה אולי הילד

הוא שמשאיר אותה איתו. למרות שזה לא צודק בהכרח.

מתולתלת

New member
נכון הילדים

יש לי בן ובת שהם כל חיי אבל מרגיז אותי יותר שאת כל הדברים ראיתי לפני שהתחתנתי והוא לא השתנה רק אני הייתי פעם מאוהבת ולא ראיתי כלום חוץ ממה שטוב לו ולא לי

mish

New member
מצב לא קל.. (למתולתלת)

את מתארת. ואני לא בטוח באמת שאפשרי לשנות אותו, זה טבוע מהבית. אבל... את צריכה לשנות את הגישה שלך, אם הוא לא רוצה להנות מהחיים תמצאי לעצמך את ההנאות הקטנות של החיים. זה כן אפשרי !! ולא חסרות דוגמאות.

mish

New member
מתולתלת

איך את חושבת יגיבו הילדים במידה ותחליטו להפרד ??? כמה הם קשורים אליו ??

ענת@11

New member
אי אפשר לשנות אדם במהות

אולי רק לעגל קצת את השוליים. והסביבה ממנה הגיע אדם היא זו שעיצבה את הגרעין שלו. וכאן צריך לבוא הקטע של ההשלמה. או של אי ההשלמה..

מתולתלת

New member
ענת

אנחנו נשואים 10 שנים וכל שנה יש לנו קטע אבל גדול לא רבים על מי ישפוך את הזבל וכל שנה הוא מבטיח שישתנה ומשתנה לחודש לא יותר הוא חוזר לעצמו והכל מתחיל מחדש במריבה האחרונה כבר הגענו למדרגות הרבנות ואז הוא אמר שהוא מוכן ללכת ליועץ נישואים עברו שלושה חודשים מאז ``פליטת הפה שלו`` עד היום הוא לא ביקר אצל שום יועץ והוא אמר גם שלא ילך כי אין לו זמן ואני צריכה לותר לו?????????!!!!!!!!!1זו גם שאלה וגם עובדה יש לנו גם בעיה אחת מאוד גדולה היא שהוא מאוד אדיש אבל אדיש ואני אש בהכל אש אש הילדים אפילו קוראים לי אמא היפראקטיבית והוא אדיש וזה ביחוד מוציא אותי מדעתי

למעלה