אני מודה !! (מיועד לגברים שכחנים)

• פותח הנושא mish
  • פורסם בתאריך

ענת@11

New member
אחותי המתולתלת

כמה שאני מכירה את הסרט הזה. איך את מסוגלת להעביר ככה 10 שנים? את שנות חייך היפות להעביר בתסכול ומריבות בלתי פוסקות? הייתי שם. והגיע הרגע שאמרתי-יעוץ או רבנות. אז הוא אמר אני עוזב. ואחרי כמה ימים ראה שאני רצינית. עברתי גהינום באותה תקופה ולא נכנעתי. והלכנו ליעוץ. והתחלנו את הדרך הקשה מעלה. וגם היום המשימה לא הושלמה אבל יש כבר הידברות שלא היתה קודם. יש עדיין פצעים שלא הגלידו אבל בגדול גילינו מחדש את האהבה. אז אולי לא אוכל לשפוך את נפשי לפניו אבל הוא הפך לבעל נהדר שעוזר ותומך. לפני זה גידלתי את הילדים לבד. והיום הוא אבא למופת. אבל מתי הצלחתי להביא אותו לשינוי? רק כשהגעתי למצב שממנו לא היה לי מה להפסיד. העדפתי לחיות לבד מאשר באומללות איתו. לפעמים הגברים חושבים שהכל בסדר כי אנחנו מעבירים איך שהוא את היומיום ולא שמים לב (או לא רוצים לשים לב) שאנחנו מתמוטטות בדרך. עד שאנחנו נשברות ואומרות שברו את הכלים. ואז הם בפליאה אומרים-מה קרה? (מזכיר לך משהו ביבי?)

ענת@11

New member
בוקר טוב מישמיש

לגבי להביא מתנה-פעם ניסיתי שוב ושוב. להפתיע ולא רק ביומולדת. לתת מתנות. לתת מחמאות. לשלוח מילים קטנות של אהבה. אבל זה פשוט כנראה לא מדבר אליו. וכמה זמן זה יכול להיות חד כיווני? אז הפסקתי.

lmerav

New member
והאם ניסית

להסביר לו את עמדתך בתקיפות - עדינה ? אני מתכוונת שהוא צריך לדעת שאת מרגישה ככה. לדעתי הבעל הוא השותף הכי קרוב לחייך והוא זה שצריך לדעת הכל מהאמת הקשה ועד השקר הכואב. האם הוא יודע על רגשותייך? ואם כן נסי להסביר לו שבשל המצב הנוכחי עלולות לצוץ מריבות בינכם ושוא צריך להבין שהוא צריך להתאמץ אם הוא רוצה מערכת יחסים. אבל ב ע ד י נ ו ת רבה מאוד !!!!!!!! שיהיה המון בהצלחה מירב

ענת@11

New member
אני מצאתי את הפיתרון

דיברנו על זה. לו זה לא חשוב נושא ימי ההולדת (גם של עצמו). במקום להילחם איתו ואני אהיה המפסידה העיקרית אני משלימה עם זה וביום ההולדת מתכננת לי משהו משהו-מסעדה מעולה, הצגה טובה, מתנה שרציתי מזמן. והוא יצטרף אלי בשמחה. הוא פשוט לא יזום. אז זו פשרה שאוכל לחיות איתה.

mish

New member
דברים משתנים..

היי ענת קודם כל זאת גישה מצויינת :):) שנית- דברים גם יכולים להשתנות,אם לא תלחמי איתו ותשדתלי להנות מהחיים כמה שרק את יכולה,אני בטוח שהוא יראה וייזום דברים משל עצמו. ודבר אחרון שיהיה לך יום הולדת שמח ;-)

למעלה