אני מוחה,דבריי הוצאו מהקשרם..כתבתי שביטר רזה

izmeral1

New member
DIDISH AED ELANUSH אתן משהווווווווווווווו!

אני נכנת לקרא קצת ואתן עושת כאן הכול? צמד מתוקים אין לי מה להוסיף צוחקת וכמובן נהנת מהתגובות שלכם. גדולות מהחיים ... כייף לכם יש הרבה על מה לצחקק? שם על ביטרוש בטריות גנוזות כך אני קוראת אותו. באמת יש קצת פחד להפקה ממנו ומההשלכות בחוץ. זה נוגיע לזמר המזרחי. כי ערוץ 24 חי בזעות הזמר הזה. אבל מה שעם טעם. הוא דחף עצמו כי הוא במצב קשה בחיים.ויחד יש מי שרוצה לעזור אבל הוא לא מסיק מעריך. ואני אומרת שהוא חולה. וזה הכאב הגדול לכבי אדם זה. ובחוץ מסמסים לו גם מהסיבות של כוחו של הזמר המזחרי. אני אישית מאמינה שזמרים ענקים מסמסים לו יותר מאנים. רק מהסיבה של מלחמה נגד הצד השני. בו רצתה ותמיד מנסה להיות אותה אביבה אבידן. היא בשום צד אמיתית ורק בגלל זה לא אוהבת גם את קולה. לגבי הזמרים הגדולים שמסמסים לביטר. ארשה לעמצי להגיד לא הכי אוהבים אותו........? והנימוק נתתי. אני נהנת ממך אילנה
וגם דידוש
. לילה טוב לכם. תהנו. עוד משפט קטן בסוף הוא יעוף. ויחד ההפקה גם פה מעורבת וצוחקת על דעת הקהל. כי לא מראים את הכול.והם חיים מאיתנו.בושה לכול הראליטי.

רק צחוקים איזמרל,לילה טוב../images/Emo29.gif../images/Emo41.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

didush100

New member
מסכן עבר עליו ערב קשה עם ההדחה של אביבה

הוא לא יודע מה לעשות עם עצמו מרוב אושר וכוכבות אז הוא מעדיף לנמנם קצת לפני עוד שואו של שירי אבי דיכי ביטר!!!

מיק101

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo68.gif../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif../images/Emo122.gif../images/Emo151.gif../images/Emo192.gif

למעלה