אני מוחה!!!

שירקית

New member
אני מוחה!!!

למה יש כאן כ"כ מעט מהנהגת צפון? בושו לכם!!! שימו לב איזה חודש עמוס... 7.7-12.7:אני בקורס חמישיות 16.7-18.7:אנחנו נוסעים חמשושים ושכב"ג לאילת..לכייף... 25.7-1.8-מחנ"ק... כן כן ראיתם מזה?

לי יש חודש יותר עמוס

4.7-10 יש לי קורס חמישיות 12.7-21.7 יש לי חלוץ הנהגה 24.7-1.8 יש לי מחנ"ק 4.8-10.8 יש לי קורס מד"א

שירקית

New member
קורס חמישיות

כמו שאת יודעת שנה הבאה שנהיה בכיתה י´ נדריך (חלקנו לפחות) בקיצור,הקורסים שאנחנו עוברים במשך שנת חמישיות הם בעצם במטרה לגבש אותנו,להכין אותנו,ללמד אותנו ולהדריך אותנו לקראת השנה הבאה

Meijen Shaggy

New member
למחות?! ../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

זה מה שכיף בקיץ ט´!! אני כל כך מצטער שאין לי קיץ כזה גם השנה..

שירקית

New member
אהם אהם...

מחיתי על זה שאין פה הרבה מהנהגת צפון... לא להסיק מסקנות.. אני חולה על לוח הזמנים המפוצץ

שירקית

New member
אה ודניאל...

סחתיין על מד"א... האמת שגם אני שקלתי להתנדב אבל...לא יצא...

שירקית

New member
כן אני יודעת...

העניין הוא שיש לי הרבה עיסוקים.... וזה לא ממש מסתדר לי... זאת אומרת במילים פשוטות-אין זמן... ובקשר לחלוץ הנהגתי..לא ידעתי שאפשר כי בעיקרון לא דיברו איתנו על זה בשבט..חוצפה...הייתי יוצאת..

שירקית

New member
חחח האמת?

אין לי שמץ... הגיוני ששבוע לפני יחליטו? כי זה מה שנדמה לי שאמרו... למרות שזה נשמע לא הגיוני בכלל...

ממש לא הגיוני....

איך הם יתחננו מבנים? איך המדריכים יכינו פעולות?? חוצזה שצריך להגיש את המבנים לאדריכל וכאלה....

שירקית

New member
אוי אוי אוי את יודעת מה זה אומר?

שכנראה החליטו ולא הודיעו לי...הווווווו איזו חוצפה...

חחחחחחח

אבל מה אתם (החמשושים שבשבט שלכם) לא יושבים יחד עם שכב"ג ומחליטים על נושא?? אצלנו למשל גם החמשושים השתתפו בהצבעה ויכלו לתת רעיונות וכאלה...

שירקית

New member
אין לי שמץ...

אולי פשוט עוד לא החליטו (לטובתם) כי אם החליטו בלעדי...אז...אהם אהם..מחר אני הופכת את השבט... חחחח....אלי מרקו סטייל

תקווי שהם כן החליטו

כי אם הם לא החליטו אז אתם בבעיה... עוד מעט המחנ"ק.... ואם הם החליטו תעשי לראש שבט שלכם רגשות אשם תגידי לו או לה... זה לא פייר רק בגלל שאנחנו חמשושים אז מזלזלים בנו אנחנו גם צריכים להשתתף בדברים האלה של השבט ובלה בלה בלה.....

למעלה