אני מוחה!!!

שירקית

New member
חחחח אני אציק להם...

טוב חפיף אני אתנחם בזה שדווקא אצלנו בשבט מעריכים את החמשושים...ובעצם המון המון המון מבצעים ודברים מטילים עלינו... וחוץ מזה שמותר לנו להכנס למטבח חופשי...חחחח....אטרקציה... ואפילו מותר לנו להכין שמה שוקו...נכון שאנחנו כלים? ובכלל...לוקחים אותנו גם לאילת למרות שאנחנו לא מהשכב"גיה...:)

שירקית

New member
אין לך מושג איזה שבט יש לנו...

את תתחרפני... דבר ראשון זה מבנה חדש וגדול שמפעל הפיס בנה לנו בכבודו ובעצמו... יש אולם ענקקקקקק....שמשמש גם למסיבות ענק... משרד גדול.. מחסן...שירותים (עם טפטים) מטבח עם מקרר,תנור,מיקרו,מכונת פופקורן.. מה שרק תרצי.. בקיצור מושקע פלוס

מה??????

זונותתתתת (סליחה על הביטוי) לנו יש קרוון בלי שירותים ועם המוווון עכברים... שבנוסף לכל אסור לנו להעביר שמה פעולות

"להגיש את המיבנים לאדריכל"../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

מה זה?????? אדריכל?????? גם אתם מהשבטים הטחונים האלו שלוקחים אדריכל(!!!) למחנ"ק? נועה.

שירקית

New member
האמת היא שגם לי אין

מושג למה היא התכוונה... לא שמעתי בחיים על אדריכל...

י ע ל 2

New member
גם אנחנו...

לוקחים אדריכל.. אחרי שאנחנו מתכננים את המבנים יש לנו פגישה עם אדריכל.. טוב אבל אנחנו שבט עופר... ד"א- שיר את באה לערב אוסקר שיש אצלכם??

זה ממש עצוב...../images/Emo7.gif

מישהו שמבין בצופיות צריך לאשר לך את המיבנה, אדריכל לא ממש יודע מה חוזק של סנדה או כפיתה
(מפה נובע..) הוא לא ממש יכול לאשר מיבנים...! מה שבטוח זה שהמרכז שלכם או מרכז מוסמך פי אלף לתת אישורים. אצלנו בהנהגה מי שלוקח אדריכל (מונוסון, מונוסון ומונוסון) נחשב לשבט טחון ולא צופי ביכלל שכל המחנ"קיורדים עליו ביגלל זה. נועה.

למעלה