אני מזה לא זוכרת עם שאלתי את השאלה

kisses

New member
אני מזה לא זוכרת עם שאלתי את השאלה

הזו בעבר ועם כן סילחו לי. מה היתה המתנה הראשונה
שאתם קניתם לבן/ת הזוג שלכם. ומה היתה המתנה הראשונה שאתם קיבלתם מהם.

Aאלינור

New member
אני לא זוכרת ששאלת את השאלה

בכל אופן זה היה לפני כל כך הרבה זמן (7.5 שנים, להזכירכם) המתנה הראשונה שקיבלתי היתה מקורית ורוחנית - הלכנו לחנות של אבנים וכאלה ובחרנו לי אבן מזל לקראת הקורס קצינים. עד כמה שזכור לי המתנה שלי אליו היתה בנאלית יותר, נראה לי ספר.

סרינה

New member
המתנה הראשונה

שאני קניתי לו היתה פז (מתקן כזה של סוכריות) של דאפי-דאק, שפרץ את הסכר להמון מתנות שטותיות שאני קונה לו עד עצם היום הזה. והוא קנה לי בושם - דווקא שווה - ורק הרבה אח"כ הוא סיפר לי שמי שעזר לו לבחור אותו היתה ידידתו הטובה (מדי, אם תשאלו אותי) לשעבר... ובאותו עניין: יש לכן רעיונות למתנת יום נישואין ראשון?

kisses

New member
אני אישת עומדת לקנות לאלון שרשרת

זהב כמתנת יום נישואים. זה תלוי עם הוא אוהב תכשיטים אז הייתי מציעה או זה או צמיד זהב יפה. עם לא אז למה שלא תצאו לאיזה סוף שבוע באחד ממלונות הארץ.

סרינה

New member
או באחד ממלונות לונדון...

אבל זה יהיה רק ביולי - שנינו מוצפים לפני כן. ממש. אפילו ברמת הסופ"ש. תודה על הרעיונות - אולי אני אקנה לו איזו חולצה יפה - נראה לי שלא קנינו לו משהו כזה מאז החתונה... "סתם" בגדים כן, ואפילו סוודר אחד שאני גאה בו במיוחד (והייתי גונבת כל הזמן), אבל חסרות לו חולצות אלגנטיות. נ.ב. כשאני אומרת אלגנטיות, אני לא מתכוונת לחולצות בשלל צבעי הקשת, הצווארונים המשונים, והדפסי שנות ה-50 שאמא שלו רוכשת לו על בסיס קבוע
... במיוחד בשבילן שיכללנו את שיטת ה-"איזה יופי!!! וואו!!! (מייד כשנגיע הביתה נטמון אותן הכי עמוק בארון)".

יעלי2

New member
חודש אחרי היכרותינו

הוא חגג יום הולדת. עם ביצים מברזל וביטחון מופרז, תאמתי עם הוריו (הוא גר אז עם הוריו), שאני "חוטפת אותו ביום ההולדת". אספתי אותו מהעבודה והתחלנו לנסוע. כשעברנו כמה כניסות מוכרות והמשכנו, הוא קיבל קטע עם הסבר לנסיעה בלי היעד הסופי...
הזמנתי לנו צימר, הכנתי לו בגדים להחלפה וקניתי המון נרות אותם שמתי בשושו בג´קוזי.
כשעלתה סוגיית מה נאכל, הוצאתי מהבגאז´ צידנית עמוסה כל טוב.
בתגובה קבלתי ליום הולדתי שחל אחר כך צניחה חופשית.
מאז סיכמנו שלא עושים יותר הפתעות.
אבל לי קשה לעמוד בזה...אני נורא אוהבת להפתיע.

shelycat

New member
........

כיוון שעמית ואני נפגשנו מאוד סמוך ליום ההולדת שלו אז הוא קיבל ממני קופסה יפה עם סרט סאטן מפוצצת בממתקים שקניתי בקנדילנד ומתחת/בתוך הממתקים התחבא לו אפטר שב שקניתי(דווידוף).

הילית*

New member
לא יודעת אם זה נחשב

חודש אחרי שהתחלנו לצאת הייתי חולה אבל כמובן הלכתי לעבודה. אז בצהריים הוא קפץ ושם לי בתיבת הדואר כדורים.... (אמרתי לכם שזה לא נחשב...). אני קניתי לו אנציקלופדיה ממוחשבת של מיקרוסופט...מומלץ בחום !

סרינה

New member
מה לא נחשב? הדברים היפים ביותר הם

הסמויים מהעין (למשל, בתוך תיבת הדואר). ומחוות קטנות כאלה של תשומת לב הן הכי גדולות בעיניי.

kisses

New member
אני קניתי לאלון כשעוד לא היה בטוח

שבכלל נצא, שעון לקיר עם הכיתוב של הבירה GOLDSTAR מכיוון שידעתי שזו הבירה האהובה עליו. ובנוסף חרטתי על זה אלוני FOR A GOOD START הוא עם זכור לי נכון קנה לי ספה כזו מתנפחת ופח אשפה מתנפח.

אתי@

New member
אני קיבלתי מתנת "חודש"../images/Emo77.gif

שעון מעורר מדבר, שאני משתמשת בו עד היום (יותר מ-7 שנים)
רונן קיבל עט עם חריטה, לכבוד היציאה שלו לקורס תכנות בצבא.

תוכי

New member
ה- ../images/Emo77.gif

ה-1 שאני נתתי לחיים זוג כרטיסים למופע של שלמה ארצי והוא הרכיב לי בהפתעה אזעקה באוטו (באמצע הלילה בתיאום עם אבא שלי)

תוכי

New member
ביום ההולדת הראשון שלו

שזה היה 4 חודשים אחרי שהכרנו קניתי לו סט מצעים זוגי למיטה שלו אם ציפה מהממת

fila

New member
וואו אני ממש זוכרת!../images/Emo77.gif

זה ממש רומנטי: הוא כבר היה מאוהב בי ולא היה לי מושג ואז בדיוק הה ראש השנה ועבדתי בערב החג עד הצהריים כשיצאתי מהעבודה הוא חיכה לי בצומת שעברתי בה עם עציץ יפה בתוך כלי חמר משהו מקסים- הוא אמר שזה כדי שהוא יעסיק אותי מידי פעם וגם כדי שאני יראה שעד שהוא יגדל אנחנו כבר נהיה יחד
הוא הביא לי גם דיסק עם שיר ממש רומנטי"אל תשכחי אותנו..... אל תוותרי עלינו......." מיותר לציין שהוא המיס אותי לחלוטין! אני אח"כ קניתי לו סווטשירט מקסים של ליווי´ס ועד היום הוא לא רוצה לזרוק אותו. אני זוכרת שבאותו ערב שנפגשנו הוא בא עקום לגמרי כי נתפס לו הגב
אני זוכרת עד עכשיו שהיה לו ריח של "בנגי"

rinutza

New member
אנחנו התחלנו לצאת שלושה ימים

לפני יום ההולדת שלי והוא היה לפני זה בארה"ב והביא לי מעין פסלון של דובי שישן על גזע עץ - מקסים!!! ביום הולדת שלו לקחתי אותו לצימר בצפון ל-2 לילות.

nikit1

New member
אצלינו...

ביום הולדת הראשון שלו איתי היתי תפרנית למדי אז השקעתי יותר באווירה מאשר במתנה עצמה- הוא צריך היה להגיע אלי מאוחר בערב אז פיזרתי בבית הרבה בלונים וקניתי זר פרחים. הכנתי ארוחה לאור נרות והמתנה עצמה היתה חלוק רחצה שרקמתי עליו את האות הראשונה של שמו באנגלית. והמתנה הראשונה שאני קיבלתי היה הבושם הקבוע שלי שבדיוק נגמר.

יעלי2

New member
ניקיט../images/Emo70.gif זאת מתנה לא מושקעת../images/Emo35.gif

אפשר להיות גם חברה שלך?

למעלה