אני מזה לא זוכרת עם שאלתי את השאלה

המתנה הראשונה שקיבלתי מלירון

היה בערך 3 שבועות אחרי , ובגלל שיש לי חיבה לדלמטים הוא הביא לי 2 בובות של כלבי דלמט עם סרט אדום. אחרי כמה חודשים הוא גם קנה לי בובה ענקית של דלמט , ועוד אחד וכך היתה לי משפחה שלמה בחדר. אני קניתי לו ארנק , חודשיים ארי ביום הולדת שלו.

Ronnie*

New member
בערך חודש אחרי שהתחלנו לצאת

היו לשנינו ימי הולדת. אני הייתי בת 18 והוא בן 19... אני קניתי לו בובה חמודה של כלב (עוד לא ידעתי שלבנים אין כל כך מה לעשות עם מתנות כאלה...) וכובע, והוא קנה לי דיסק שרציתי. וגם בא לחדר שלי כשלא הייתי ומילא אותו בבלונים עד שאי אפשר היה ללכת כמעט...

נופר30

New member
בדיוק שלומי התחיל עבודה חדשה

כחודש אחרי שהתחלנו לצאת קניתי לו תיק מתאים וקופסא לכרטיסי ביקור מהודרת

גרביים ../images/Emo6.gif ודיסק של טום וויטס

היה לו יום הולדת 9 ימים אחרי שהתחלנו לצאת. אני חושבת שגרביים זה נורא חמוד, אז קניתי לו (הוא לא חשב כמוני...). הדיסק של טום וייטס - בגלל שהוא חיפש שיר מסוים שהיה בו.

Ronnie*

New member
גרביים זו מתנה קבועה

שאני קונה לאורי מדי פעם - יש לו מיליוני זוגות, בחיי, אבל הוא ממש אוהב גרביים חדשים... לא מקושקשים כמו שאני אוהבת לקנות לעצמי, אלא גרבי ספורט פשוטים... וגם תחתוני בוקסר.

אני אוהבת גרביים שטותיים,

או כמו שחברה שלי קוראת להם "גרביים משמחות" (למרות שעט, גרב וצומת זה זכר...). גרביים עם פו הדב, וכהנה וכהנה דמויות מצויירות, או סתם צבעוניים. עכשיו אני נהיית טיפה בורגנית מדי בשביל זה.

Ronnie*

New member
אני מתה על גרביים שטותיים...

פו הדוב, פרות, חתולים, מה שלא יהיה... אבל בכלל אני אוהבת שטויות. כרגע חזרנו הביתה עם מחזיק לניירות בצורת כבשה

אתי@

New member
../images/Emo13.gif גם לי יש המון גרביים משמחות ../images/Emo70.gif

סאות פארק, גארפילד, טוויטי ושאר דמויות של וורנר ברדרס, ועוד.

ל ו ל י ת

New member
אצלנו

כשחגגנו את החודש הראשון שלנו זה היה גם ציון של היום האחרון ללימודים שלי. שהיה מאורע משמח וסוגר תקופה ארוכה אין קץ עבורי. אז הוא הזמין לנו מקום בקימל ואחרי ארוחה מעולה יצאנו ואז הוא שלף מין תיק כזה שכמותו לא ראיתי אף פעם וגם טבעת כזו מאבן משהו באמת מיוחד היה הטבעת הזו. אם אינני טועה אני חושבת שהוא זה שיותר קונה מתנות אצלנו. אני מצידי יותר שטויות. אני חושבת שהמתנה הראשונה שלי אליו היתה דיסק של לו ריד אחרי שהוא גרר אותי להופעה שבה (לא להאמין) נעתי בין להרדם לבין לאטום את אזני עד שהגיע השיר האחרון המקסים) והבנתי כמה האיש חשוב לו. לאט לאט המתנות השתנו אצלי הן הפכו יותר לדברים שמאפיינים אותי (דברים מושקעים יותר). אגב גם אני קיבלתי מתנה של PEZ.

רחלילי

New member
לא יודעת אם זה נחשב למתנה ובכל זאת

אייל הזכיר לי את הזר פרחים שהביא לי.
והאמת? מעבר לכל המתנות שהוא נותן ומקבל, אני מה זה אוהבת ומעריכה שעד היום הוא מידי פעם חוזר בשישי עם פרחים, סתם ככה. זה מה זה כייף.

Aאלינור

New member
איזה כיף לך../images/Emo70.gif

אני יכולה להביא את ליאור לסדרת חינוך קצרה אצלכם? בקושי הוא הפנים שיומולדת=פרחים

נופר30

New member
את יכולה לשלוח אלינו אם את רוצה

שלומי כמעט בכל יום שישי כשהוא מגיע בשעה נורמלית מביא לי זר פרחים ואומר לי שבת שלום

Aאלינור

New member
יו, עכשיו אני בכלל מרגישה מקופחת...

אולי אני פשוט אראה לו את השרשור הזה?

רחלילי

New member
לחילופין, ליאור יכול ללמד הרבה גברי

ם כל מיני דברים שמאד נדיר למצא בגבר ישראלי מצוי. ממש ממש אל תרגישי מקופחת!!!! ההפך הוא הנכון.

אתי@

New member
רונן תמיד היה מסביר לי

שהוא מבטא את אהבתו בדרכים אחרות (וזה נכון
) ופרחים זה לא הדרך שלו לבטא אהבה, זה פשוט לא הוא. אבל מכיון שהוא מאוד אוהב פרחים, ומכיון שקנינו אגרטל מסוים מאוד מיוחד
, אז הוא מידי פעם קונה פרחים, שיהיה יפה בבית...
בכל אופן את לא צריכה להרגיש מוזנחת או מקופחת, אני בטוחה שבעלך עושה עבורך מיליון דברים אחרים, הרבה יותר מהותיים מקניית פרחים.

נופר30

New member
למה מקופחת ?

אני בטוחה שיש דברים שבעלך עושה ושלי לא כל אחד והדרכים שלו לעשות דברים ומישהי פעם לימדה אותי לא המתנות והדברים החומריים הם החשובים

למעלה