אני מזמן לא בקטע של זה

Just 1 girl

New member
אני מזמן לא בקטע של זה

אבל פיספסתי את הפרק האחרון של העונה ה4 עוד כשהיה. אני כבר דיי גדולה, אבל חייבת לדעת.(מי שרוצה לדעת נכנסתי לשוונג של נוסטלגיות. את העונה ה4 ראיתי לפני לפחות שנה ויש סיכוי טוב ש2. ובכל זאת, נזכרתי בכל העונות ואני חייבת לדעת (יש לי משהו עם לפספס את הסוף. זה קרה לי פעם עם העונה ה1, פעם עם ה3 ולאחותי עם ה15 דקות אחרונות בסדרה אחרת. מישהו יכול, בבקשה, לספר לי מה קרה? (זאת אומרת... מה היה ב"אפילוג" (שמתי במרכאות, כמובן, כי זה לא ספר.) לפחות, אפילו שאשמח גם לשאר. תודה מראש לעונים

גם אני כבר די גדול, בן 17.

ויש כאן אנשים בגיל צבא או אחרי בית-ספר. הפורום פתוח לכולם ואת מוזמנת להישאר ולהעלות זכרונות, מה גם שיוצאת עונה חמישית ואנחנו מחכים שתגיע לארץ. אני לא זוכר בדיוק את הסוף של פרונטיר, העונה ה-4, אז תצטרכי לחכות למישהו אחר

chaki finster

New member
לי יש את 2 הפרקים מוקלטים ^_____^

טוב אז שמות אני לא זוכר...כי לא ראיתי את זה מלא זמן..דמו המלאך הקטן שהתפתח לגדול, מחסל את קואיצ'י. קוג'י זועם, ומתאחד עם טאקויה ביחד עם הכוחות של כולם לדיג'ימון החזק הזה. הם משמידים את המלאך, אבל לא להחלוטין, נוצרת לה ביצה, ומתוכה יוצאת דרקון סגוך, שמצא את השער לעולם האמיתי, לאחר שכולם חזרו לצורתם האנושית, הם חוזרים שוב לדיג'ימונים ברמה חזקה לפני השילוב הזה בשביל לנסות לעצור אותו להשמיד את כדה"א, באותו הזמן הם חושבים על דרך לחסלו, ואז אחרי שהוא חודר לתחנת הרכבת ממנה כולם יצאו לעולם הדיגיטלי בתחילת פרונטייר, לא זוכר מה קרה, ואיך הם חיסלו אותו סופית...דמו בסוף הם הגיעו לבית החולים שאליו פונה קואיצ'י לאחר שנפל מהמדרגות (כי אכן הזמן נעצר מאז שהם הגיעו לראשונה לעולם הדיגיטלי), ואז כרגיל סוף טוב הכל טוב, לקואיצ'י חזרה הכרתו, כולם מאושרים, קוג'י ממלא את הבטחתו לקואיצ'י והולך לאימו לספר לה עליו..או משו כזה... לא הכי עזרתי ;;^_^

Serf SaN

New member
עכשיו שנזכרים בסוף של פרונטייר...

מישו זוכר מה היה הסיפור של קואיצ'י וקוג'י? אמא שלהם לא ידעה שיש לה עוד בן? :X לא זוכר. ><

chaki finster

New member
אינלהם אימא משותפת..

יש להם אבא משותף לא?? ;;@_@ ובעצם הפוך, קוג'י הלך לאימא של קואיצ'י לא לאימא שלו X_X

Serf SaN

New member
איך יש להם רק אבא משותף והם

תאומים זהים?! ם.ם אתה בטוח שאתה לא מתבלבל? XDDD

כן, הוא התבלבל../images/Emo6.gif

למאט וטיקיי יש אותו אבא ולא אותה אמא. קוג'י וקואיצ'י הם תאומים זהים, ואני לא זוכר את הסיפור שלהם, אבל כנראה שההורים שלהם החליטו להתגרש או להיפרד, וכל אחד קיבל ילד.

Serf SaN

New member
אוקי, עכשיו אתה ממש צוחק עלי =.=

למאט וטיקיי יש אותם הורים, רק שהם גרושים. T_T

Serf SaN

New member
אם כבר משהו שיש בדיג'ימון..

שחוזר על עצמו, זה הקטע שכל אמצע עונה חייב דיג'יגורל חדש להצטרף. XD אני כבר מחכה לראות מי יצטרף לסייברס ואיזה דיג'ימון מיוחד יהיה לו. ^^

Digi Lista

New member
זה ככה גם בפאוור ריינג'רס...

תמיד יצוץ רינג'רס נוסף וסביר שהוא יהיה קצת רע קודם...

Serf SaN

New member
בדיוק אתמול הייתה לי שיחה מעמיקה

עם חברים שלי על הפאוור ריינג'רס.. @.@ ודיברנו על איך כל אחד הוא סוג אחר של בן אדם, ואיך הם לובשים כולם צבעים אחידים, ואיך יש את בילי, שהיה הירוק, שהפך ללבן, והפך לעוד משהו. XDDD

Digi Lista

New member
זה טומי לא בילי.

בילי היה הכחול ואחר כך בעונה השנייה הוא כבר לא היה ריינג'ר אלא רק עזר לריינג'רס במרכז הבקרה. טומי היה ירוק,לבן,אדום,שוב אדום ובעונה האחרונה ששודרה הוא היה בערך שחור כזה... איך ולמה הייתה לכם שיחה על הפאוור ריינג'רס?זה מעניין כי הייתי מטורפת על הסדרה

Serf SaN

New member
לול. XD גם אני הייתי מטורף עליה D:

פשוט הייתה לנו הפסקה, ודיברנו על כל מיני דברים, פתאום זה התגלגל לשיחה על הפאוור ריינג'רס. ד"א, טומי הפך לשחור בעונה האחרונה? @.@ אבל היו איזה אלף עונות! את מדברת על העונה האחרונה ששודרה פוקס קידס? :X

קורורו

New member
כן, בעונה הנוכחית.

הוא חוזר לפאוור ריינג'רס כ,שוב, טומי אוליבר רק שהפעם הוא מבוגר יותר והוא הפרופסור של הריינג'רס החדשים. והפעם הוא בשוליים שלהם, בצבע השחור D: נפלתי מהכיסא כשראיתי את זה :X

star_female

New member
למאט וטיקיי יש אותם הורים...

וגם לקוג'י וקואיצ'י. קואיצ'י חי עם אמא שלהם וקוג'י עם אבא שלהם (הם התגרשו אני חושבת). סבתא של קואיצ'י סיפרה לו על קוג'י ומאז הוא התחיל לעקוב אחריו באובססיביות
אבא של קוג'י התחתן (נראה לי) עם מישהי אחרת. קוג'י חשב שאמא שלו מתה (... אני חושבת. סניליות). אני חושבת גם שלקוג'י היו בעיות לקבל את האמא החדשה בהתחלה בתור אמא שלו אבל אני לא זוכרת אם זה סתם פנדון (הומצא ע"י מעריצים בפיקים וכו') או קאנון XD אוי לי. בכל מקרה, קואיצ'י סיפר לקוג'י בסוף על אמא שלו וגרם לקוג'י להבטיח לו שהוא יפגש איתה כשהם יחזרו לעולם האמיתי. שוב, אני חושבת. אני לא בטוחה כמעט בשום דבר שכתבתי בהודעה הזאת, זה נורא. XD

למעלה