אני מזמן לא בקטע של זה

קורורו

New member
היום שבו קוג'י הגיע לעולם הדיגיטלי,

היה היום שבו החליט להשתנות ולקבל את אישתו החדשה של אביו. הוא קנה לה זר ומשהו קרה להם... זה משהו שאני כמעט בטוחה. אלוהים, העונה הזו משודרת עכשיו ואותה הכי קשה לנו לזכור XD

Serf SaN

New member
לא! >< היא הייתה משודרת...

ובגלל שאני ראיתי אותה רק פעם אחת, והייתי בחודש שלם של חופש, אז ראיתי אותה שוב.. עד שהזונות בג'טיקס החליפו אותה לוואן פיס!!@@#$#@$!!#@!%$#@

קורורו

New member
XDDD אהבתי את החתימה!

כן, אני עדיין לא הבנתי מתי משודר דיג'ימון... אז מתי שיוצא לי לראות שכן אני משתדלת להיות ליד הטלוויזיה. זה פעם כן, ופעם לא... יומיים לא - ופתאום ביום בהיר זה שוב כן o___O...

chaki finster

New member
בבוקר אני לא זוכר מתי דמו ממה שאני

יודע עכשיו אלה הפרקים שצ'רובימון חזר להיות טוב, וכרגע הם פונים לעבר המלאך ההוא...ובצהריים זה משודר ב2 וחצי נדמה לי...

star_female

New member
זכרתי משהו כזה...

אבל אפילו פחות משאר הדברים. אז לא כתבתי. XD

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

נראה לי שעל רוב השאלות כבר ענו לך לפניי אז בכול מקרה כמו שטלי אמרה יש כאן אנשים שנחשבים יחסית ל"קשישים"(צבא,שירות לאומי) וגם יותר צעירים אבל הגיל לא ממש משחק אצלנו כי יש כמה גורמים משותפים(קצת פסיכיים,קצת רגשיים,פחות צווחנים ממקומות אחרים,אוהבים לכתוב מגילות,יצירתיים כול אחד בדרכו... נשמע כמו מתכון לעוגה
)בקיצור אנחנו תמיד מזמינים להישאר

Digi Lista

New member
סורי *מילי אמר ולא טלי*...../images/Emo163.gifית

שכמותי,ככה זה כשמזדקנים נהיים סניליים

chaki finster

New member
אתממש לא זקנים...לפחות ככה אני רואה

אתכם...נדמה לי שאני הכי קטן פה X_X אבל כל עוד מדברים פה על הנושאים הקושרים את דיג'ימון זה לא מפריע לי XP

Digi Lista

New member
אנחנו לא זקנים,רק מאוד קשישים

רוב הגוף כבר בדרך לארון(לא אמרתי איזה...)ואנחנו סופרים את הדקות עד לשינוי...
הגיל אף פעם לא היה משנה כאן-גדולים,בינוניים וקטנים כולם מוזמנים

Apikachu L

New member
XD

אפשר לצבוע את זה ולשים על רקע העולם הדיגיטאלי? זה יהיה מצחיק!

Apikachu L

New member
רייסט, אתה פה!

ניראה לי שמאז שהתחיל לך גיל ההתבגרות,נהרסת כליל. פעם היית חוכמולוג. עכשיו אתה סוטה. אה...אני סתם צריכה לדבר עם מישהו. על דיג'ימון. אוף בחיי, עוד מעט תתחיל לצעוק עלי כמו בימי הראשונים בפורום. XD

Apikachu L

New member
זו בדיוק הבעיה.

אבל אתה עדיין מגניב והכל. אגב, כתבת עוד משהו שעדיין לא קראתי?

למעלה