אני מחפשת טאבלט 8-10 אינטש

evike

Well-known member
מנהל
תודה לכל המגיבים והמייעצים.
הזמנתי מKSP טאבלט רילמי "8.7, במבצע, בפחות מ 500 ש"ח, מכשיר עם נתונים טובים, וחנות אמינה מנסיון. (גם יביאו לי אותו הביתה, בחינם.
חיפשתי מעלי אקספרס, המוצרים השווים לא הכי זולים, ובמיוחד לאור האזהרה של המומחים, שנכון לתקופה הזאת לא לקנות מהסינים בשל שימוש לא תתקין בכרטיסי האשראי, העדפתי לקנות במקום בטוח ולא להסתכן. וגם אם יש בעיה, אין בעיה להחליף או להחזיר.
כי לפעמים הזול יוצא ביוקר.
לכשיגיע, תוך כשבוע, וכשאתחיל להשתמש בו, אחזור לדווח עליו.
שיהיה לכולנו יום שקו ורגוע.

raya

Well-known member
הזמנתי מKSP טאבלט רילמי "8.7, במבצע, בפחות מ 500 ש"ח, מכשיר עם נתונים טובים, וחנות אמינה מנסיון. (גם יביאו לי אותו הביתה, בחינם.
חיפשתי מעלי אקספרס, המוצרים השווים לא הכי זולים, ובמיוחד לאור האזהרה של המומחים, שנכון לתקופה הזאת לא לקנות מהסינים בשל שימוש לא תתקין בכרטיסי האשראי, העדפתי לקנות במקום בטוח ולא להסתכן. וגם אם יש בעיה, אין בעיה להחליף או להחזיר.
תתחדשי! ומקווה שתהני מהטאבלט.

z1george

Member
מנהל
חבל . מכר הזמין בדיוק טבלט 8 אינץ דגם Teclast P80T ב46.5$ (אחרי הנחת יום רווקים אוטומטית של 8 ) הזמין יום שבת בבוקר ,הטבלט נשלח למחרת והוא מגיע עם שילוח של בר הפצה ולא עם דואר ישראל כבר קיבל sms לבחור נק חלוקה. לדעתי לא הרגה זמן אחרי ksp ושליש מחיר

תתחדשי..
אחלה טאבלט..

לוייםLEVIM

Well-known member
ה8.7 מגיע עם סלוט לסים LTE..
פלוס ענננננננקקקק..

evike

Well-known member
מנהל
הבטחתי דיווח, הנה. קצת ארוך...
הטאבלט הגיע ביום שלישי עם שליחה. פתחתי את האריזה, ומה אני רואה? התפריט כולו ברוסית. כמובן לא ידעתי על מה ללחוץ כדי לשנות את השפה. פניתי לשרות הלקוחות, ובינתיים עד שיגיבו, צילמתי עם הנייד שלי את כל האפשרויות, העליתי לפייסבוק וביקשתי עזרה. מישהי שיודעת רוסית, סימנה לי על מה ללחוץ. לחצתי. אממה? מילת הכיתוב של השפה נעלמה, הטאבלט נשאר ברוסית.
פניתי לחנות, וכמו כל דבר, היום אין שרות בטלפונים, רק בווצאפ. כמעט בכל החברות.
התכתבתי עם נציגה, מה אגיד לכם, מעולם לא נפגשתי עם מישהי שלא מבינה כלום, גם לא את התלונה. שלחה לי לווצ כל מיני קבצים לא קשורים, הציעה הצעות לא הגיוניות ולא קשורות, ולבסוף הבטיחה לברר. הבטיחה 3 ימים, עדיין לא חזרה עם תשובה.
וזה הרע.
ואני קניתי בארץ, ברשת גדולה ומוכרת, בדיוק בשביל העזרה. אני עוד אתלונן עליה ועל החברה.

הטוב.
הבן המתוק שלי הגיע אתמול לקידוש וארוחת שישי (כמו כל שבוע). פתח את הטאבלט, פתח במחשב את גוגל טרנסלייט ושם את המקלדת הווירטואלית ברוסית. ישב הרבה זמן, העתיק אות אות (קירילית שאנחנו לא מבינים) ומילה מילה, עד שלאט לאט הוא הצליח לגייר את הטאבלט, הצליח להביאו למצב שאני כבר יכולתי להמשיך בעצמי.
הטאבלט נראה ונשמע יופי, מגיב מהר. לא התקנתי בו כלום מעבר למה שמובנה בו, כי לא צריכה.
אבל עדיין אני לא יכולה, יותר נכון רוצה להשתמש בו. אין לו כיסויים להגנה, הוא חלק מאד (מתכת לא פלסטיק), ובגלל גודלו וחלקותו יש חשש שיחליק מהיד.
אז המשימה הבאה לחפש לו כיסויים.
תודה לכל מי שקרא את התגובה.
שבת שלום ורגוע.

raya

Well-known member
הטאבלט הגיע ביום שלישי עם שליחה. פתחתי את האריזה, ומה אני רואה? התפריט כולו ברוסית. כמובן לא ידעתי על מה ללחוץ כדי לשנות את השפה. פניתי לשרות הלקוחות, ובינתיים עד שיגיבו, צילמתי עם הנייד שלי את כל האפשרויות, העליתי לפייסבוק וביקשתי עזרה. מישהי שיודעת רוסית, סימנה לי על מה ללחוץ. לחצתי. אממה? מילת הכיתוב של השפה נעלמה, הטאבלט נשאר ברוסית.
התכתבתי עם נציגה, מה אגיד לכם, מעולם לא נפגשתי עם מישהי שלא מבינה כלום, גם לא את התלונה. שלחה לי לווצ כל מיני קבצים לא קשורים, הציעה הצעות לא הגיוניות ולא קשורות, ולבסוף הבטיחה לברר. הבטיחה 3 ימים, עדיין לא חזרה עם תשובה.
וזה הרע.
ואני קניתי בארץ, ברשת גדולה ומוכרת, בדיוק בשביל העזרה. אני עוד אתלונן עליה ועל החברה.

הטוב.
הבן המתוק שלי הגיע אתמול לקידוש וארוחת שישי (כמו כל שבוע). פתח את הטאבלט, פתח במחשב את גוגל טרנסלייט ושם את המקלדת הווירטואלית ברוסית. ישב הרבה זמן, העתיק אות אות (קירילית שאנחנו לא מבינים) ומילה מילה, עד שלאט לאט הוא הצליח לגייר את הטאבלט, הצליח להביאו למצב שאני כבר יכולתי להמשיך בעצמי.
הטאבלט נראה ונשמע יופי, מגיב מהר. לא התקנתי בו כלום מעבר למה שמובנה בו, כי לא צריכה.
אבל עדיין אני לא יכולה, יותר נכון רוצה להשתמש בו. אין לו כיסויים להגנה, הוא חלק מאד (מתכת לא פלסטיק), ובגלל גודלו וחלקותו יש חשש שיחליק מהיד.
שבת שלום ורגוע.
עברת מסכת תלאות, מזל שהסוף טוב, אם כי יכול להיות יותר טוב.........
עם הטאבלט שקניתי בעליאקספרס לא היו לי בעיות כאלה, והוא אפילו שאב מהטלפון כמעט את כל האפליקציות והמשחקים.

evike

Well-known member
מנהל
נכון. אגב, גם בטאבלט יש את האפשרות להעביר הכל מהנייד. פשוט דילגתי על כך, כי אין לי בכך צורך.

לוייםLEVIM

Well-known member
וזה הרע.

הטוב.
שבת שלום ורגוע.
קייס:

מקורי לרילמי 8.7
באג

אוניברסלי 8 עד 9 אינצ'
סופר פארם

מגן מסך אוניברסלי 8/9/10
פסקל

נערך לאחרונה ב:

evike

Well-known member
מנהל
תודה.
את המגן של באג ראיתי כבר ברשת, רק שאני רוצה לגשת לחנות פיזית כדי להדביק גם מגן מסך, ואין חנות באג באזור שלי.
מה הכוונה למגן אוניברסלי? הרי המגן צריך להצמד ולהתאים בדיוק למכשיר, כדי שיגן עליו.

לוייםLEVIM

Well-known member
תודה.
את המגן של באג ראיתי כבר ברשת, רק שאני רוצה לגשת לחנות פיזית כדי להדביק גם מגן מסך, ואין חנות באג באזור שלי.
מה הכוונה למגן אוניברסלי? הרי המגן צריך להצמד ולהתאים בדיוק למכשיר, כדי שיגן עליו.
הוא בנוי בצורה כזאת שכל סוגי הטאבלטים מתלבשים עליו בקלות
מגן מסך מדביקים אותו על כל סוגי הטאבלטים
זה הפירוש אוניברסלי
רוכשים את שני המוצרים ומשמישים אותם לבד
לגבי מגן זכוכית מחפשים מישהו מהחברים או מהמשפחה והיא ידביק את זה בעדינות ובקלות
זהו

נערך לאחרונה ב:

evike

Well-known member
מנהל
תודה.
ראיתי שלמגן האוניברסלי יש מעין תומך להעמיד ולראות בזווית טובה. השאלה היא, האם המגן הזה מולבש כל הזמן על הטאבלט, גם כשלא רוצים את התומך, או שצריך להסירו כשלא משתמשים, ואז הטאבלט נשאר ללא הגנה.

לוייםLEVIM

Well-known member
תודה.
ראיתי שלמגן האוניברסלי יש מעין תומך להעמיד ולראות בזווית טובה. השאלה היא, האם המגן הזה מולבש כל הזמן על הטאבלט, גם כשלא רוצים את התומך, או שצריך להסירו כשלא משתמשים, ואז הטאבלט נשאר ללא הגנה.
מדובר בנרתיק ספר עם קייס קשיח שצמוד אל צד שמאל של הספר ושאליו מוכנס הטאבלט
הספר עצמו בצד אחד מתקפל בכדי שיהיה גמיש ונוח לכוון את זווית הצפיה
הטאבלט נשאר באופן קבוע בנרתיק ספר
נפתח ונסגר כמו ספר כשהטאבלט יושב על הקייס

נערך לאחרונה ב:
למעלה