אני מחפש מפרסמים לאתר שלי.

אני מחפש מפרסמים לאתר שלי.

דיי אני חייב קצת מזומן.. החלטתי להתחיל במלחמת הפרסום באתר שלי - מעכשיו הפרסום באתר שלי בתשלום. עם יותר מ-2500 צפיות ביום אני חושב שהמחירים הזולים מאוד שאני הולך להציע ישתלמו למפרסמים. אם יש לכם המלצות לאן לפנות אני אשמח.

Salem

New member
2500 Hits../images/Emo35.gif

Page Views או Unique Users
ומה זה זול
אני אחפש לך אם מישהו מעוניין.

page views.

זול - 300 ש"ח לשלושה חודשים (200*55 ראנדומלי - בינתיים אבל אין מפרסמים) אפשר גם לפרסם בדף הראשי של קומנט סנטר לשלושה חודשים ב-180 ש"ח ולחצי שנה ב-300.

Trranger

New member
כמה UNIQUE VISITORS?

זה מה שנחשב, הרי מזה משנה אם אותו משתמש נכנס 2500 פעם לאתר שלך ורואה את אותה פרסומת, זה ישפיע עליו באותה צורה כמו ב2-3 פעמים הראשונות

העניין הוא ששטח הפרסום מופיע

באתרים שונים ומגוונים עם פלחי שוק שונים, כרגע אין לי אפשרות לדעת כמה UNIQUE VISITORS.

לא ממש...... תפחית ל- 75 ש"ח לחודש.

בתור התחלה, כאילו תפחית ל-75 או ל-50 ואחרי שיראו שאתה טוב, תעלה את המחירים. ככה אתה בונה לעצמך שם. תאמין לי - מיניסיון. אני לא מכיר שום אתר שמוכר פירסום מעל ל- 50 ש"ח. חוץ מנענע שמוכרים ב- 300 ש"ח בערך, אבל נענע זה משהו ענק.......

חוצפאי

New member
אהמ ילד אהמ ../images/Emo3.gif

זה כל כך זול, ונענע [לדוגמה בלבד] כל כך הרבה יותר יקרים, ברמות שאי אפשר להשוות בכלל. שי, אלו מחירים סבירים לאללה - אפילו זולים מאוד. המונים של בהצלחה

Salem

New member
אתה כנראה לא מכיר מספיק אתרים

אתה יודע כמה עולה פרסומת בנענע
אני מניח שלא פחות מ$8 לכל 1000 הופעות של פרסומת

Salem

New member
וכמה Uniuqe Users../images/Emo35.gif

כי זה מה שחשוב
ובאמת דיל טוב, אולי אני אפרסם

לך אני אפילו יעשה באנר.

אין לי אפשרות לבדוק UNIQUE VISITORS כי אין לי קאונטר שתומך בזה. אם למישהו יש משהו חינמי של מערכת (שמתקינים על השרת) שלא מראה קאונטר אני אשמח לשמוע על זה.

חוצפאי

New member
באמצעות פרטים שיכולים לבודד משתמש

עוגיה למשל
כלומר, להעלות את הקאונטר כשמבקר נכנס לאתר ולהציב אצלו עוגיה שאומרת שהוא כבר נספר, ופשוט בהתאם לא לספור אותו יותר. אולי פשוטי העם יוכלו לתת לך רעיון טוב יותר

ilsites

New member
אני חושב הקטע של העוגיות עדיף

מקסימום כמה משתמשים יספרו פעמיים בגלל שהם ימחקו את העוגיה. אבל תכלס זה נותן תמונת מצב מאוד נכונה על מה שיש באתר.

למעלה