ק קיץ כתום New member 9/3/04 #25 סטטיסטיקה מסוג כזה כבר יש לי. אני מחפש סטטיסטיקה שגם תבדוק את ה-UNIQE Visits
H havlaz New member 9/3/04 #23 אממ... שאני אקבל את המימון לאתר, נקנה פירסום בינתיים, אני משתמש בזה מערכת מעולה.. הבעיה, מסוג המערכות המעולות אבל הכבדות.. שומרות פרטים על כל כניסה, לכן הDB די גדול..
אממ... שאני אקבל את המימון לאתר, נקנה פירסום בינתיים, אני משתמש בזה מערכת מעולה.. הבעיה, מסוג המערכות המעולות אבל הכבדות.. שומרות פרטים על כל כניסה, לכן הDB די גדול..
ק קיץ כתום New member 9/3/04 #26 יש לי בעיה אחת איתה - הסקריפט שהיא לשים בדפים הוא JS, אני לא יכול להשתמש בו בגלל שאני לא יכול לשים כבר סקריפט כזה בדף שהוא כבר כתוב ב-JS.. זה קצת מסובך להסביר..
יש לי בעיה אחת איתה - הסקריפט שהיא לשים בדפים הוא JS, אני לא יכול להשתמש בו בגלל שאני לא יכול לשים כבר סקריפט כזה בדף שהוא כבר כתוב ב-JS.. זה קצת מסובך להסביר..
ק קיץ כתום New member 9/3/04 #28 הדפים גם הם לא מופיעים באתר שלי וזה ייצור שגיאות מן הסתם שאין הרשאות או משהו כזה.. לא?
S Salem New member 9/3/04 #30 ופרסום חינם../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif אני בנתיים לוקה בחוסר תקציב