אני מחפש נגן..

פירמה 1

New member
אני מחפש נגן..

בנפח ג'יגה אני לא מתכוון לרוץ איתו או משהו רק לשבת ולשמוע. מצידי שיהיה מדבקה, הבנתי שהוא לא מתפרק אלא אם מתעללים בו.. בתקציב 400 בערך. למישהו יש הצעות?

weird dust

New member
כן, נגן מדבקה ../images/Emo6.gif

זה נכון שאם תשים אותו בתוך קופסא ולא תיגע בו יותר מידי, או תחליף הרבה שירים או תטען הרבה שירים זה יתן לו חיים ארוכים יותר. וזה גם נכון שבעזרת אוזניות ב900 דולר יהיה לך סאוונד ממש טוב
אבל זה בציניות, באמת יהיה לך קשה עד קשה מאוד למצוא גם נגן מדבקה ב400 שקל. יש הרבה אנשים שדיווחו על היתפרקותם גם בלי יותר מידי משחקים ואם זה לא מספיר אז גם שאיכות הקול שלהם לא משהו אבל יכול להיות שאלו לימונים ובעצם השאר טובים, אני לא יודע.

יאיר B

New member
400 ש"ח ל-1G?

מתקדמים אחורה
אני אגיד לך מה שאמרתי לבחורה אחרת כאן (שמוכנה לשלם 500 של-1G!): אין דבר כזה. נקודה. אתה רוצה 1G? תשלם על 1G! אני מצרף, גם לך, את הקישור שצירפתי לה מזאפ שמראה שלא קיים דבר כזה (ואם קיים אז אני מרחם על מי שיקנה את הנגן - איכותו תהיה כל כך גרועה...).

פירמה 1

New member
ואם זה מעניין אותך..

כבר ראיתי פרסומים ב500 שקל והמחירים רק יורדים.. אגב חבר שלי קנה לפני כמה חודשים (כשהמחירים היו קצת יותר גבוהים) נגן 512MB ב399 שקל והוא אומר שזה עובד מצויין בלי בעיות

TheRealDeal

New member
יכול להיות שעובד..

אבל האיכות גרועה. האיכות גרועה. האיכות גרועה. האיכות גרועה. האיכות גרועה. האיכות גרועה. האיכות גרועה. האיכות גרועה. להמשיך את זה? פשוט צריך להפנים שהנגן הזה לא שווה 400 ואפילו לא 300 ש"ח, עדיף להישאר עם הדיסקמן/מינידיסק ולחסוך קצת לנגן יותר טוב.. אם אתה רוצה תקנה, אף אחד לא יעצור בעדך, רק מקווים שהפנמת את העובדה שהוא לא שווה כלום.. חוץ מזה, אם אתה יודע כבר שהנגן היחידי שתוכל להשיג במחיר הזה הוא נגן מדבקה, למה אתה מבקש "המלצה" לנגן בנפח של ג'יגה ב400 ש"ח? אפילו המלצה הם לא מקבלים... נ.ב, עם אוזניות ב900$ הנגן לא יישמע יותר טוב ממה שהוא יישמע עם אוזניות ב50 דולר (או אפילו ש"ח), אוזניות כאלה בדר"כ רק ידגישו את האיכות הגרועה..

אני לא מהפורום אבל קאראתי את

ההודעה..... אני קניתי נגן 1G ב550 שקל הוא והוא מעולה ... אז כן אפשר למצעה השאלה איפה מחפסים!

king iverson

New member
אני קניתי נגן ג'יגה ב450 ש"ח

דרך וואלה שופס והוא פועל מצויין...

פירמה 1

New member
אז תגידו איזה סוג

עדיין יש חברות יותר טובות או פחות טובות בין הנגני מדבקה... מי שאומר ששלו סביר מבחינת האיכות אז שיגיד. בכל אופן נגן טוב ככל שיהיה לא שווה מבחינתי 1500 שקל במחיר הזה אפשר לקנות מחשב(!) כולל מסך(!!!)

TheRealDeal

New member
ונגן הוא בעצם סוג של מחשב...

ויש אנשים שאכפת להם מהאיכות של הנגנים שלהם (כמו רוב האנשים בפורום), אנשים רוצים נגן בשביל להנות ממנו כמה שנים, ושיהיה איכותי... ונגני המדבקה לא עונים על הדרישות האלה.. והנגנים של SANDISK הם סוג של פשרה, עדיף אותם מאשר נגני המדבקה, אבל הם לא עדיפים על פני נגנים ב200 שקל יותר, נגיד.. כדאי להשקיע קצת יותר..

פירמה 1

New member
אפילו בעצם

רק תגידו אם זה מומלץ או שהוא נחשב מדבקה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8645

בקשר לנגן ודרך אגב, צוף האחת...

ארנבים כותבים ב-א' ולא בע'. בקשר לנגן - זה אינו נגן מדבקה. הוא מבית 'טוב' יחסית והוא נגן סביר לבעלי תקציב נמוך.

פירמה 1

New member
ועל זה כתוב שהאיכות טובה מאוד

זה http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1334 או שזו עבודה בעיניים??

יאיר B

New member
נגן מדבקה

הוא דומה לזה שיש בקישור שצירפתי. בעיקרון, כל נגן שנראה כמו הנ"ל - הוא נגן מדבקה. לא מומלץ. שים לב שהוא עולה חצי מהSANDISK. ועדו משהו: אל תאמין למה שכותבים באתרים של מכירות על הנגנים. הם רק רוצים למכור!

OniOn Of a dOwn

New member
מדבקה ../images/Emo11.gif

יש את זה, הוא כמו מה ששאלת עליו קודם, רק נפח כפול (1GB) אני לא יודעלגבי האיכות שלו כי לא התנסיתי בו, אבל לפי מה שהבנתי הוא לא כ"כ טוב להקלטות... הוא קצת (הרבה) חורג מהתקציב אבל זה עדיף מכל הזבל שמוכרים בוואלה
יש אותו ב: 128MB - 400 ש"ח... 512MB - 585 ש"ח... 1GB - 872 ש"ח...

יאיר B

New member
יש לאחותי כזה (256MB)

הוא נגן נחמד, נשמע סביר, בנוי יחסית טוב. אל תבנה על הקלטה - היא לא משהו (וזה עדינות). שים לב שהוא עולה פי 2 מהנגנים הזולים (550 ל-512M מול 400 שאתה ביקשת ל-1G). לדעתי הוא שווה את מה שמבקשים עליו (ואתה מקבל נגן עם זיכרון מחברה בעלת שם עולמי לזיכרונות - זה בטח לא יכול להיות רע).

סליחה ותודה על התיכון של השגאות../images/Emo9.gif

לא הבנתי מה אתם מתכונים כשאתם אומרים "נגן מדבקה" מה זה אומר?

weird dust

New member
נגן מדבקה

בעיקרון ובקצרה: זה נגן שאין לו שם הוא מיוצר באלפים ומיוב לארץ כל פעם בשם אחר, השם שעל המדבקה. ניתן למצוא גם בשאלות הנפוצות של הפורום.

salinasg

New member
אוי............

שמע בחור, השאלה היא למה אתה מצפה מהנגן שלך...אתה חייב לשאול את עצמך את השאלה הזאת לפני כל שאלה אחרת. אתה רוצה נגן לשמוע בו מוזיקה ככה בחפיף, לשמוע כל מיני רישרושים מרגיזים אבל להתעלם וזה מספיק לך? רוצה פעם בשבוע לשמוע חמש דקות מוזיקה? אז קנה נגן מדבקה. אבל אם אתה רוצה באמת לשמוע מוזיקה, נקי, בלי כל מיני רעשי רקע מציקים, שהמכשיר יחזיק לך כמה שנים טובות, ובקיצור, איכות, תאלץ לקנות נגנן ב-1000 שקל או יותר, משהו כמו- iriver h10, ipod וכל החבר'ה האחרים. מה שאתה משלם, זה מה שאתה מקבל. בדיוק כמו בושם ב-20 שקל ובושם ב--200 שקל.

למעלה