אני מחפש נגן..

פירמה 1

New member
אני רוצה..

נגן שישאר שלם (בלי שאני ארוץ איתו רק שלא יתפרק בידיים) שתהיה איכות סבירה (לא יותר מדי רעשים) במחיר טוב 500-600 שקל ושאני אוכל להעביר איתו קבצים פה ושם (עדיף ג'יגה כי אז נכנסים גם קבצי סרטים בגודל של דיסק) האם למען ה' מישהו יכול לענות לדרישה ה"מוגזמת" הזאת???

weird dust

New member
כן, לחסוך עוד כסף

אין נגנים טובים של ג'יגה בכל כך מעט כסף. קשה מאוד לענות על משהו שהוא לא קיים.

salinasg

New member
הרבה מדי בקשות לא?

נגן שלא מתפרק בידיים זה נגן שעולה מעל 500 שקל. נגן בלי יותר מדי רעשים עולה יותר מ-500 שקל. להעביר קבצים אתה יכול עם כל נגן. השאלה מתי הנגן שעולה 500 שקל יחליט שלא בא לו להעביר קמצים יותר... וג'יגה זה לא כל------כך הרבה אם אתה מתכוון להכניס עליו קבצים לגיבוי. קיצור- נגן טוב עולה יותר מ-800 שקל בד"כ

salinasg

New member
אסיף שרתוק דרור כנס!

ארנבים כותבים ב-א' ולא ב-ע'? מאיפה לך המידע הזה? יש ארנב, חיה עם אוזניים גדולות שיניים בולטות, בצבע לבן בד"כ, מכיל עד 1 ג'יגה, בעל זיכרון פנימי (פלאש), מגיע עם אוזניות די טובות, יבואן - Carrot ניזון מדשא וגזר בד"כ. ויש ערנב. שזו חיה שונה לגמרי! הערנב בניגוד לארנב, בעל אוזניים קטנות יותר, זנב יחסית ארוך ומסוגל לקפוץ עד לגובה של 10 מטרים! מגיע בנפח של: 512 1 ג'יגה ואפילו עד ל-40 ג'יגה. ישנם מבוססי דיסק קשיח וישנם בעלי זיכרון פלאש. שוקל עד 96 גרם, ניזון מדרקוני קומודו, סוללה שמחזיקה עד 40 שעות ברצף. אני מזהיר- לא לקנות את הגרסה האוסטרלית של הערנב, שכן האוסטרלים מוכרים ערבים שלא משמשים כ-ערנב על מפתח (arnav on key), ולרוב השוק האוסטרלי מוצף בערנבי מדבקה. איכות שמע מצויינת ומגיע עם אוזניות איכותיות ביותר. יבואן- kumudu t.m. אזהרה\בקשה זהו ספאם טהור. בבקשה לא למחוק, השקעתי בזה. ^_^

weird dust

New member
זה לא ספאם! זה מצחיק! ../images/Emo6.gif

קטע טוב, צריך לשים את זה בטאג ליין. לכל פורום יש איזה בדיחה כזאת אולי נהפוך אותה לשלנו, חחח

יאיר B

New member
../images/Emo6.gif

נחמד! וסתם להערה: אסיף היא נערה (לפי הכרטיסאישי שלה - כדאי לבדוק אותו לפני שפונים למישהו: מישהו שנכווה קשרות כשחשב שאישה מפורום אחר באתר אחר היא גבר...). אגב, יש קשר לאמיר גנס?

salinasg

New member
בדיחת הפורום!

אהבתי! כן כן תהפוך את זה לבדיחה של הפורום!!! אהה אמיר מי?

יאיר B

New member
../images/Emo32.gif אמיר גנס

אמיר גנס הוא המנכ"ל של חברת הפירסום ברשת New Aproutch (לא בטוח לגבי האיות). הוא מתפרנס ממשלוח דואר (ויש הטוענים שזה זבל) בתפוצה מאוד רחבה לרשימות של אי-מיילים. בשנה האחרונה הוא נתבע ע"י מקרוסופט (כמה מליונים) וכן ע"י קווי זהב על משלוח דואר בתפוצה רחבה משרתייהם. היה לי העונג לשמוע אותו באוניברסיטה ביום עיון על אינטרנט מטעם החוג למשפטים. כמו כן הייתה עליו כתבה אצל אילנה דיין לפני מספר חודשים. בארץ הוא נחשב לאחד האנשים השנואים ביותר על הציבור, אבל לזכותו יאמר שהוא היחיד ששולח דואר בתפוצה רחבה ומוכן להזדהות וכן שהוא היחיד שבאמת מוריד אנשים מהרשימה אם הם מבקשים (מניסין). הוא פעיל בפורום האימייל של חנן כהן באתר BSH (מצורף קישור). זה היה סתם לרקע כללי.

weird dust

New member
אהה, אמיר גנס (בטח ../images/Emo6.gif)

עכשיו אני יודע מי זה. זה אחד מאלו שבאמת כולם שונאים, מה שיפה אבל זה שוואלה ואם אס אן חוסמים גם את תפוז על ספאם (חחח).

למעלה