אני מחפש קאברים שעשו לאיירון מיידן

סחטיין, אבל זה לא קשור

הוא ביקש קאברים שלהקות אחרות עשו לאיירון מיידן ולא קאברים שאיירון מיידן עשו ללהקות אחרות..

S a l i t

New member
גם זה מופיע

אם תמשיך למטה בעמוד תיראה שיש שמה רשימה של כל הקאברים שעשו לאיירון מיידן... סחטיין על הקישור - מוצלח ביותר!

Necrosis

New member
תודה אנשים

וגם לברקו שיחקת אותה אחי!
האמת היא שיש לי כמה קאברים חלק ממה שציינתם מופיע בדיסק A Tribute to the Beast דיסק מעולה פשוט רציתי לשמוע עוד כמה קאברים שאני לא מכיר הקאבר שEtheral עשו לפיר אוף דה דארק פשוט מעולה נדמה לי שיותם דפיילר הוא אחד הסולנים(אתם יכולים לתקן אותי עם אני טועה) את השם של הסולנית אני לא יודע,מישהו יודע?

Necrosis

New member
אם אני לא טועה...

שמעתי את זה בהיידפארק אני לא יודע אם זה נכון

HelloweeN

New member
כן, אני שמעתי בהייד פארק שמטאליקה

היו בארץ ועשו הופעה אקוסטית בסלון של חבר שלי. אח"כ התברר לי שזאת הייתה רק שמועה.... :/ או במילים אחרות, אני מאוד מאוד בספק אם את הקאבר של ETHERAL עשו בא"י.

Necrosis

New member
תודה אנשים!!!

וגם לברקו,תודה אחי!
האמת היא שיש לי כמה קאברים חלק ממה שציינתם מופיע בדיסק A Tribute to the Beast דיסק מעולה פשוט רציתי לשמוע עוד כמה קאברים שאני לא מכיר הקאבר שEtheral עשו לפיר אוף דה דארק פשוט מעולה נדמה לי שיותם דפיילר הוא אחד הסולנים(אתם יכולים לתקן אותי עם אני טועה) את השם של הסולנית אני לא יודע,מישהו יודע?

barlevy

New member
יש שם מלא טעויות..

למשל מיידן מעולם לא הקליטו את: Devoured By Vermin ולא The Ripper טוב והרשימה ממש לא מלאה יש עןד המון להקות שעשו קאברים למייידן

עזבו אתכם מקאברים....

השירים של המיידן נועדו להתנגן ולשיר בגבולות ההבי מטאל, כל תזוזה הורסת את השיר...טוב נו...ככה אני חושב לפחות...

MetalliKosta

New member
לא מסכים

לפעמים לשמוע קאבר בגירסא קצת שונה יכול להוסיף לשיר המון!

למעלה