אני מחפש תווים

• פותח הנושא rm7
  • פורסם בתאריך

rm7

New member
אני מחפש תווים

מחפש אתר ברשת שמכיל תווים לפסנטר ליצירות של הפינק פלויד....

לא אמרתי ששני הדברים

סותרים זה את זה. מאידך, בזמנו ספרי-תווים היו יותר אמינים מאשר מקורות אחרים, ולו בגלל שהם רשמיים. אני לא יודעת איך המצב היום.

One Echoe

New member
אין כמו ספרי תווים../images/Emo45.gif

ברור שספרי תווים הם המקורות הכי אמינים. והכי כיף זה שיש ספר אמיתי בבית:) אבל לא לכל השירים יש ספרי תווים... ואם יש טעויות אז עולים על זה עם השמיעה:)... פשוט היום, אנשים כותבים את זה במידי ויש תוכנות שממירות את זה. כך שהיום זה ממש נוח...יש לכל שיר תווים, במיוחד ליצירות קלאסיות למשל...

אמנם לא קשור, אבל

התוכנות האלו, הן רציניות – ז”א, אמינות - או שהן “מפשטות” את היצירה ונותנות רק את ה”שלד” שלה? במילים אחרות: נניח שיש לי יצירה סימפונית במחשב, האם אוכל לראות גם את התווים של כל כלי וכלי, באמצעות התוכנה הנ”ל?

One Echoe

New member
אז ככה:

אני אסביר לך. אם מישהו נניח לקח שיר של פינק פלויד. והוא כותב לו תווים בעזרת מידי.(שפה אלקטרונית בין כלי נגינה במחשב) אז הוא יכתוב את התופים. את הקלידים, את הגיטרות...והכל בעצם. עד כמה שהכותב יותר טוב, הוא ידייק יותר ויכתוב יותר חלקים מהשיר. יש תוכנות שממירות את הקובץ מידי הזה ומחלקות אותו לערוצים. בדיוק כמו שהוא כתב. כך שיופיע לך כל כלי בנפרד, בדיוק כמו שכתבו אותו. הנה תראי דוגמא
כמובן שיש תוכנות טובות יותר, וטובות פחות. המטרה שלי בתוכנה הנ"ל(אוברטור)היא פשוט להוציא את התווים מהמידי. כמו כן, יש מנוע חיפוש מידי גדול שמוצא כמעט כל שיר! אם תרצי אני אביא לך אותו

One Echoe

New member
המשך...

כמובן שיש אתרים שאפשר למצוא בהם תווים כתובים, לא בפורמט מידי. ויש לי איזה 2 אתרים של תווים של יצירות קלאסיות ענקיים... אז ככה שלא חייבים במידי. רק שלשירים במוזיקה הקלה בקושי יש את זה... יש בדר"כ טאבים לגיטרה. אבל במידי זה פשוט יותר נוח כי זה גם מנגן את התווים עם התוכנה הנ"ל למשל... אז ככה שזה עוזר בניגון... ולפעמים יכול לשמש כפלייבק. למשל את רוצה לנגן את הפסנתר, את מורידה את הערוץ ומנגנת ... אם יש עוד שאלות אני אשמח לענות.

oribarak

New member
לא כל כך עקבתי אחרי השרשור אבל

בתוכנה הזו, מורידים קובץ מידי של שיר...והתוכנה מזהה את התווים של השיר?????אם כן, אתה יכול לתת לי קישור לתוכנה, מידי, משהו?

Bardogo14

New member
אני גם מעוניין בתוכנה

יש סיכוי שאתה שולח לי את הקובץ התקנה או לינק אחר?

One Echoe

New member
דווקא לא.

תוכנה מאוד פשוטה אתה מוזמן לשלוח לי מסר אם אתה צריך עזרה:)

למעלה