www.google.co.il
O One Echoe New member 3/1/05 #10 ../images/Emo13.gif... אתה רק צריך תוכנה שפותחת קבצי מידי וממירה אותם לתווים. אני משתמש ב-OVERTURE.
C Cosmic Girl New member 3/1/05 #11 למה תוים? הרבה יותר כיף עם אקורדים... אפשר לשחק עם זה איך שרוצים. (ולמצוא תוים באינטרנט זה די קשה עד בלתי אפשרי... ) בכלל הייתי ממליצה לך לנסות להוציא אותו לבד...
למה תוים? הרבה יותר כיף עם אקורדים... אפשר לשחק עם זה איך שרוצים. (ולמצוא תוים באינטרנט זה די קשה עד בלתי אפשרי... ) בכלל הייתי ממליצה לך לנסות להוציא אותו לבד...
O One Echoe New member 3/1/05 #12 למה קשה? זה הדבר הכי קל שיש... פשוט צריך תוכנת מידי שממירה לתווים..
O One Echoe New member 4/1/05 #16 כן, אבל זה לא מקביל... באינטרנט יש מגוון עצום של תווים. כמעט לכל שיר...בעצם, לכל שיר...במיוחד אם אלו שירים של הפלויד, שהיא להקה מאוד מוכרת. אני גם קונה ספרים לפעמים...אבל זה מקביל.. אני באמת מתכנן לקנות את הספר של גילמור...
כן, אבל זה לא מקביל... באינטרנט יש מגוון עצום של תווים. כמעט לכל שיר...בעצם, לכל שיר...במיוחד אם אלו שירים של הפלויד, שהיא להקה מאוד מוכרת. אני גם קונה ספרים לפעמים...אבל זה מקביל.. אני באמת מתכנן לקנות את הספר של גילמור...