אני מחפש תמונות..

דקלה9

New member
תמונה רביעית

4- פול גידל שפם, כדי להסתיר את השפה המצולקת שלו.

CommandeRiker

New member
אני מחפש תמונות..

של פול עם הצלקת, ובלי, כלומר לפני ואחרי התאונה. למישו יש?

דקלה9

New member
תמונה חמישית ואחרונה

5- פול כעבור שנתיים מהתאונה, בצילומים לאלבום הלבן. השן הקדמית ההיא הוחלפה לפול כבר כמה פעמים ואני רוצה לחסוך מכם צילומים קצת הרבה פחות מחמיאים של פול בבגרותו (קרוב לגיל 60 וגם אחריו) ללא אחת משיניו הקדמיות. זה קרה לו כמה פעמים לאחרונה. זה עלול להיות הרסני עבור כמה מעריצים צעירים...מישהו פה עוד עלול לחשוב שהבחור הזה זקן ומכוער... זה הכל,

Another Girl

New member
לא מצאתי הוההה הותהת

(והמבין יבין) אבל מצאתי את זה וזה משעשע.... ואם בקונספירציות עסקינן הנה האתר ההזוי של מישהו די משועמם. (שימו
לביצוע הזול של Every little thing ברקע...)

מנצל"שת!

לפני כמה ימים הורדתי תכנה שנקראת "אינקרדימייל" אולי מישהו מכיר זה בד"כ מפורסם מתחת להודעות שכותבים באייסיקיו... בכל מקרה זה ממש מגניב ויש סמיילים אנימציות צלילים וכ'.... ואפשר גם להוריד מהאינטנט! ובכן, אתמול בערב נכנסתי לאתר כי קצת נמאס לי מכל האנימציות שמקבלים עם התוכנה וחיפשתי חדשות...... ונחשו מה מצאתי? תחת הכותרת "peace" נמצאה אנימציה תלת מימדית, נראת כאילו עשויה מפלסטלינה, ובו אדם (מסומם משהו) עושה סמל של peace עם היד. צירוף מקרים מוזר הוא שהוא שתי טיפות מים (או פלסטלינה) לידידינו היקר... ג'ון! מי שמעוניין באימייל לבבי ממני ומג'ון....... נסו את מזלכם!

Miss CB

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif

YOUR VERY OWN JOHN LENNON IS BEING SHIPPED AS WE SPEAK!! ONLY 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 DOLLARS IF YOU ORDER NOW!

אוו,

היום ראיתי סאות'פארק ובאיזשהו שלב הרא היפים, והיה אחד עם שיער ארוך סטייל ג'ון בימי האלבום הלבן, המשקפיים, וגם האף המיוחד הזה של ג'ון ובשנייה הראשונה צרחתי "ג'ון! ג'ון!"...הממ.

דקלה9

New member
מרוב התלהבות....

לחצתי על "שלח"... אבל באמת מצאתי!!!!!!!!! חיפשתי את התמונות בארכיון שלי (אחרי כמעט 8 שנים בעסק, גם לכם יהיה קצת קשה למצוא דברים בארכיון...) והנה הן. אני מזהירה מראש: התמונות לא מיועדות למעריצים של פול עם לב חלש, אחת מהן ממש לא נעימה לצפיה... רקע לתמונות: בשנת 1966 עבר פול מק'רתני תאונה בפרברי לונדון. הוא היה ברכב עם בחור בשם טרה בראון, יורש מבשלות (וספר) גינס האגדיות. פול נחבט עם ראשו בלוח השעונים וכתוצאה מכך נשברה לו שן קדמית ושפתו העליונה נחתכה ונשסעה לנצח. טרה בראון, לעומתו, יצא מהתאונה הזו ללא פגע, אבל בשנת 1967 היה מעורב בתאונה נוספת ועלה בסערה השמימה (מת, נפטר, הלך לעולמו...). הוא הבחור הזנכר בשיר A Day In the Life. טרה אהב חומרים מסוכנים ולא חוקיים (הקרויים בשפת העם "סמים") ונהג בהשפעתם. כך פיספס רמזור אדום וזכה לפגישה עם בורא עולם. ועכשיו לעניננו: אין לי מושג איך שולחים כמה כאלה באותו המייל וגם מסבירים אותן, אז אני אעשה את זה בכמה פעמים...

דקלה9

New member
תמונה שנייה- זהירות.........

2- פול מיד אחרי התאונה (אני הזהרתי...)

דקלה9

New member
תמונה שלישית

3- פול לפני שתיקן את השן שלו (שימו לב- היתה לו שן קידמית אחת שנישברה ושפה שנשסעה, כאן אפשר לראות את השפה והצלקת היטב).

Another Girl

New member
אוי ואבוי...

הוא נראה כמו הדמות הראשית ב"פקח את עינייך"(או "וונילה סקיי",לחלקכם) מזל שהוא לא נזקק לאותה מסיכה מזוויעה כמו לנ"ל.

למעלה