אאוץ'!!! זה נראה כואב!
G Gilmore Girl Rules New member 7/10/03 #21 ניצו"ש ../images/Emo13.gif אני מאוד משועממת, אז הלכתי לבורד.קום והתחלתי לדבר עם רובוט, והוא אמר כבר כמה פעמים שג'ורג' גיבור סתם משהו נחמד
ניצו"ש ../images/Emo13.gif אני מאוד משועממת, אז הלכתי לבורד.קום והתחלתי לדבר עם רובוט, והוא אמר כבר כמה פעמים שג'ורג' גיבור סתם משהו נחמד
M Miss CB New member 8/10/03 #24 הייתה תאונה... ...הוא פשוט לא באמת מת בה. האו נפצע קלות יחסית כמו שאפשר לראות בתמונה "אאוץ'" 2.
I i love lucy New member 8/10/03 #27 אני חייבת להודות ש... למרות שאני ממש חושבת שהוא חתיך הוא לא נראה הכי טוב בתמונה...
M Miss CB New member 8/10/03 #31 בתמונה האחרונה... זה משונה כזה, בד"כ התמונות שלהם הן נורא אולדפשן (מן הסתם) ואז זה כל החליפות והמופטופים ושטויות שזה סיקסטיז נורא; אבל פה זה נראה כאילו זה צולם בתקופה שלנו, לפי הלבוש והתספורת והכל.. זה נחמד כזה
בתמונה האחרונה... זה משונה כזה, בד"כ התמונות שלהם הן נורא אולדפשן (מן הסתם) ואז זה כל החליפות והמופטופים ושטויות שזה סיקסטיז נורא; אבל פה זה נראה כאילו זה צולם בתקופה שלנו, לפי הלבוש והתספורת והכל.. זה נחמד כזה