אני מכריז בזאת על הקמת שירשור

master drums

New member
אני מכריז בזאת על הקמת שירשור

לחדשים בפורם: שלום אני אבישי בן 14 מכרמיאל ואני מת על מטוסים.....כל פעם שואלים אותי מה אני יהיה בצבא ומה אני יהיה כשאהיה גדול....טייס כמובן! טסתי כמה פעמים לחו"ל ואני חייב להגיד לכם שהכי נהנתי בטיסה האחרונה שלי....לאיטליה...טסתי לשם עם בואינג 747 וחזרתי עם ג'מבו....כולם מטוסים של אל-על אבל הטייסים של סאן-דור היו אחלה טיסות ונחיתות רכות במיודח אהבתי ת'ג'מבו הענקי....עליתי למחלקת עסקים.....זה מגניב..... עד פה......תגיבו....

MaceWindu

New member
גם אני חדש פה..

אני נבו בן 13 וחצי.. אני אוהב מטוסים.. רגע.. אני לא.. אני חולללללללללההההההההההה על מטוסים! מת עליהם נשמותת חח סתם..
אני גם בונה דגמי מטוסים..

eagle701

New member
אתה מודע לכך ש747 וגמבו זה אותו מטו

מטוס? ובקשר לטייסי סאן דור לא נשמע לי הגיוני סאן דור הוקמה כי לאלעל אסור לטוס בשבת

master drums

New member
ידעתי שיש משהו מוזר ב-747....../images/Emo9.gif

למה מוזר? הם טייסים מצויינים.....נחיתות חלקות,לא שומעים ת'ברקסים ולא מרגישים ת'נחיתה..... ונכון סאן-דור באמת הוקמה בגלל שלאל-על אסור לטוב בשבת אבל מה זה קשור?!

תוכון1

New member
שלום.....

אני בן 13 וגם מתעניין בתעופה. אני טסתי לפני שנה לניו יורק עם 744(747-400), וחזרתי עם 772(777-200) שניהם של אלעל. בדרך לשם עם ה-744 הייתי בקוקפיט המדהים של ה-747, וזה ממש כיף.. אבל מבחינת הטיסה עצמה, אני מעדיף לטוס ב-772(לפחות אצל אלעל)שהוא הרבה יותר יפה מבפנים מאשר ה-744. אבל שני המטוסים הם מעולים, ושקטים ביותר יחסית.

eagle701

New member
כי אין להם טייסים

וגם אם יש להם הטייסים שלהם לא מוסמכים לטוס על 747 סאן דור משתמשים בטייסים של אלעל בטיסות שלהם מאיפה הגעת שהטייסים שהיו ב747 שטסת בו היו של סאן דור אני לא מבין....

master drums

New member
הכרטיסי טיסה היו של סאן-דור

לגבי הטייסים יכול להיות שת'צודק אין לי מושג! אני חדש בנושא ואני לא מבין בגרוש....

eagle701

New member
כמו שאמרתי כבר:)

סאן דור קמה כי לאלע אסור לטוס בשבת מה שאלעל עושה זה מוציאה מטוסים שלה וצוותים שלה על אות קריאה של סאן דור וכרטיסים שכתוב עליהם סאן דור בעצם הם מחליפים את האות קריאה של אלעל נגיד ELY482 לERO482 שזה אות הקריאה של סאן דור וככה יש להם שקט מהחרידים

יפתח 15

New member
ערב טוב לכולם.

אני יפתח, בן 15, חובב תעופה מגיל 0. בגיל 13 ביצעתי את הטיסה הראשונה שלי בססנה ומאז התמכרתי לזה עוד יותר, מאז ועד היום יש לי בערך כ-10 שעות הטסה מצד ימין בססנות שונות. ועוד כמה שעות במושב האחורי או שאני לא מטיס. אבי הוא נווט קרב לשעבר בחיל האוויר בטייסת העטלף (בתצורת הפאנטומים). זהו נראה לי, אני אנסה להיכנס לכאן מתי שיהיה לי זמן ולעזור או להיעזר בכם.

vuv

New member
שלום

אני יואב, עוד שבועיים בן 114, מחיפה! אני חי מטוסים, טייס מומחה במשחק FS2004, יצא לי לטוס על 772 לאנטליה וכמו שאמרתי אני חולה מטוסים!

eagle701

New member
יש כזה משחק שקוראים לו FS???

מעניין עם מיקרוסופט יודעים על זה כי גם לסימולטור שלהם קוראים FS! זה גניבת זכויות יוצרים!

יפתח 15

New member
היי ישה...

אין לי כל כך למה...אני לא מטיס, אין לי כל כך מה לתרום לפורום

YHS

New member
אתה תמיד יכול לתרום

עוגות.... או סופגניות...
סתם...אתה יודע שנקבל אותך תמיד.

יפתח 15

New member
אוי ישה....נעלבתי קשות....

בכל אופן אני קורא, כשיהיה לי מה לכתוב אני אכתוב את זה... בנתיים אני לא אכתוב עד שאקבל התנצלות רישמית ממעליבי הפאנטום למיניהם בפורום!

SaRgE

New member
גם את פורומשינה הוא עזב!

אני עוד איכשהו מגיב פה ושם בפורומים.. אבל יפתח!! מזה ההפקרות הזאת?!
לימודים....... יש יותר מדיי:-S

למעלה